|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakie polecacie szkoły w Krakowie do nauki jazdy na motocyklu(kat.A)?
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jaki program do robienia pdf darmowy najlepiej ściągnąć ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niestety, w przypadku Visty nowy system instalujemy na stary.
Jedyne co możesz zrobić to sformatować dysk. Wpierw instalujesz XPka, potem instalujesz Vistę. Jak coś się zepsuje to formatujesz sobie XPka i idziesz do serwisu Ja zastąpiłem Vistę XPkiem i szczerze nie obawiałem się o żadne problemy z tym związane.Dodatkowo- domyślnie na dysku jest tzw. partycja "RECOVERY". Zrób tak jak mówię, jak coś Ci się zepsuje to usuniesz sobie XPka i normalnie wgrasz Vistę ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
http://www.allegro.pl/item747317005_..._onwa_mk1.html ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jak ostatnio policja wlepiła mi mandat za szybką jazdę to funkcjonariusz sam mówił: Mandat trzeba zapłacić do 7 dni, a jak pan nie ma pieniędzy teraz... to nic się nie stanie, jak pan zapłaci za miesiąc." |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Anyway, uważam, że więcej informacji udzielą Ci bezpośrednio w sklepie muzycznym. Warto czasami zaufać sprzedawcą. Tam dopasują Ci mikrofon pod twoje upodobania i możliwości finansowe. Ja zawsze korzystałem ze sprzętu firmy Shure. Śpiewam dużo nisko z bardzo mocną chrypą, ale też często wyję a'la AC/DC. Przy odpowiednim zbalansowaniu ustawień na wzmacniaczu i mikserze jestem więcej niż zadowolony z efektów. Mam nadzieję, że Ci pomogłem. Rock on! ![]() EDIT: A konkretny model z jakiego teraz aktualnie korzystam, to Shure SM 58. Jak mówiłem jestem zadowolony.
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 23.09.2009 o godz. 22:22.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W jakich miejscach w Krakowie wybudowane zostały orliki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Znacie jakiś skuteczny sposób żeby usunąć naprasowane litery z koszulki?
a wracając do pytania o drogę do Leżajska, Panowie a taką trasę przez Mielec,Kolbuszową i Sokołów Młp. polecalibyście?
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 24.09.2009 o godz. 07:57.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Poda ktoś adres strony/forum na którym są przewidywalne ukazania się filmów w jakościach R5 i DVDRip?Wiem że taka strona istnieje bo kiedyś patrzyłem i nie mogę jej znaleźć.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Orlik 2012 wylądował w Prokocimiu
W parku Lilii Wenedy przy ul. Jerzmanowskiego działa pierwsze w Krakowie boisko zbudowane w ramach programu rządowego "Moje boisko - Orlik 2012". Kompleks stanowią dwa boiska - do piłki nożnej oraz do siatkówki i koszykówki. Program zakładał budowę boisk w każdej gminie, po milion złotych każde. Krakowski orlik, który kosztował dwa razy więcej, jest jednak lepiej wyposażony i większy. Sfinansowały go w równych częściach urząd wojewódzki, urząd marszałkowski i miasto. - Jeszcze niedawno były tu nieużytki, a teraz z boisk będą mogli korzystać uczniowie pobliskich szkół oraz młodzi piłkarze klubów Kolejarz-Prokocim i Bieżanowianka - mówił podczas otwarcia kompleksu prezydent Jacek Majchrowski. Wkrótce w Krakowie mają powstać dwa kolejne orliki - na Kurdwanowie i w Nowej Hucie. http://orlik2012.pl/ post kolegi ZIENIU.NAZAWSZE |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie, to dwa różne kable, eSATA to po prostu External SATA przesył danych na tym kablu jest dużo szybszy niż na zwykłym USB. SATA głównie jest używane do podłączania dysków twardych, USB ma dużo więcej zastosowań.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zna ktos program, albo wie jak zabezpieczyc przed dostepem osob postronnych partycje na dysku badz plik dokumetow.
Nie potrzebuje jakiegos super zabezpieczenia tylko takiego zeby mi ktos przypadkiem np dziecko nie zagladnelo tam gdzie nie powinno. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Kiedyś miałem Steganos Safe. Tworzy wirtualną partycję, a by w nią wejść trzeba wpisać hasło.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Tutaj link. http://www.google.pl/#hl=pl&source=h...90f6a879fe49b0 Inne rozwiązanie to TrueCrypt, bardzo dobry program, który nie tylko szyfruje dysk, partycje, folder, ale też jest montuje (dysk, partycja itp) są niewidoczne dla systemu Windows, ani dla żadnego systemu operacyjnego. Drugie rozwiązanie polecam . ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mam taki problem....prosze o jakaś pomoc...
Mam Kasperskiego 7.0 i ja wlacze kontrole rodzicielska(przed bratem,zeby mi kompa nie zasmiecal) to blokuje mi ta Kontrola dostep DO CALEGO INTERNETU,nawet jak dam najnizsze ustawienie tej Blokady.. i dupa ,a chce poblokowac pewne tresci.. kiedys to dzialalo a dzis jak wlacze to blokuje mi wszytko.. co robic w takiej sytuacji,bo to niemozlliwe zeby nagle przestalo dzialac.. prosze o jaks pomoc.. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FUJITSU-Siemens
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
szukam firmy/sklepu/hurtowni, w której można zakupić sprzęt piłkarski do klubu tj. Piłki, czy stroje piłkarskie, podajcie jakies namiary ..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
SportTiff na przeciwko rotundy przy błoniach, CrakSport przy Plazie, Decathlon przy plazie i przy carefourze na zakopiance..tanio i na temat |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Czy mając radio samochodowe bez wejść na wzmacniacz (czincze?) podepne tube z wbudowanym wzmacholem?
Ostatnio edytowane przez TSman : 24.09.2009 o godz. 15:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mozesz uzyc przewodow glosnikowych ale nie jest to najlepsze rozwiazanie.
![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
tzn - z kanału do tuby?
|