|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
http://lacina.info.pl/ Proszę! ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Umiecie gwizdać na palcach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mieliscie kiedys podobny problem? : wkladam karte Era Tak Tak do telefonu i ciagle pojawia sie wiadomosc: wloz karte SIM .Karta innego operatora dziala.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Piter, na pierwszy rzut oka wyglada ze karta moze byc uszkodzona...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jesli odpukac takby sie stalo, jest jakas mozliwosc zachowania tego numeru ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
pisał ktoś z was list do PZU nie zgadzając się na proponowaną przez nich wypłatę z polisy posagowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
możesz wyrobić duplikat karty za 30zł
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
kilka dni temu samoczynnie zmienil mi sie moj nr gg, czym to moglo byc spowodowane i czy jest jakis sposob na odzyskanie starego nr ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Orientujecie się może skąd odjeżdżaja busy z Kraka do Niepołomic? Z tego co mi tłumaczyli to chodzi o trasę przez Wieliczkę, żeby trafić jak najbliżej tej fabryki okien w Niepołomicach, na to nowo budowane osiedle domków jednorodzinnych.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Z parkingu przy ul. Ogrodowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś po ile na giełdzie jest championship manager 2010 ?
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kupiłem laptop z zainstalowaną Vistą Home Basic ponad rok temu i pisze w gwarancji, że jeżeli zmienie system operacyjny (nawet na oryginala XP) to trace gwarancje... i tu mam pytanie, chcialem zainstalować viste ultimate.... i jak to zainstalować zeby nie skasować Visty Basic wgranej od nowości i żeby nie stracić gwarancji?
Piszcie bo Basic mnie w****ia... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeżdżę dość często więc najlepiej ostatnio się jedzie tak: przez Hutę do Koszyc, tam w prawo na Szczurową. Ze Szczurowej do Brzeska i dalej już prosto. Niestety remontów nie da się ominąć w okolicach Dębicy. Tak samo zaraz za Rzeszowem do Łańcuta. Najlepiej, jeśli to możliwe jechać nocą.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może mi ktoś podać jakieś trzy Twierdze które dostali Hugenoci od Henryka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
WITAM! mam pytanie ,chciałbym kupić i zamontować CB ,jednak nie miałem z tym kontaktu i nie wiem co dobre i co sie opłaca żeby mieć z tego jakiś pożytek. Moglibyście cos doradzić oczywiście w miare rozsądnych cenach ewentualnie jakies linki z allegro z waszymi typami. Nie ma to byc jakis super profesionalny sprzęt ,cos dla amatora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
mam pytanie
![]() dzisaj jest rozpoczecie sezonu przesz kobitki Wisły Can-Pack no i wiecie o której się to skończy mniej więcej? proszę o szybką odp ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
o 20 00 / 20 30 (zalezy ile będzie trwało przedstawienie druzyny i inne pierdoły)
Powód: in
Ostatnio edytowane przez PawełABG : 23.09.2009 o godz. 16:04.
![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mam telefon na kartę w orange i dość długo jechałem na kartach 5złotowych bo mi były potrzebne tylko smsy, dzisiaj kupiłem doładowanie 25zl i tu sie okazalo że parę dni temu mój numer stracił ważnośc, da się jeszcze coś z tym zrobić?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
gilardino : zasuwaj do salonu orange, wkrec ze byles za granica , babka gdzies tam zadzwoni i zobaczy czy da sie jeszcze uratowac numer
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jest ktoś na forum kto studiuje w Krakowie Energetyke lub Budwonictwo na AGH lub na Politechnice
Prosił bym o priva, mam pare pytań... ![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
wie ktos może jak rodzaj mikrofonu jest najlepszy do wokalu? Jakby ktoś mógł polecić jakiś dobry mikrofon to bedę wdzięczny...
|
|
|