|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanko, dajmy na to że zapisuje się 1 lipca, chodzę na zajęcia, ale 7 lipca wyjeżdżam na dwa tygodnie. Mogę nie uczęszczac na zajęcia przez dwa tygodnie, a później nadal chodzic, czy jak się zapisuję to muszę byc na kazdym wyznaczonym spotkaniu?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zależey wszystko od tego gdzie się zapisałeś,w każdej szkole pewnie jest inaczej,ale wydaje mi się ze na teorii musisz być..U mnie to było tak że przykładowo teoria zaczynała się 17 maja,i na koncu każdego spotkania umawialiśmy się na kolejne itd..Wydaje mi się,że jak się już zapisujesz to na teorii musisz być,jazdy to już inna sprawa bo umawiasz się z instruktorem kiedy Ci pasuje.A najlepiej będzie jak pójdziesz do szkoły jazdy i się ich dokładnie o wszystko wypytasz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje ile trzeba będzie teraz czekać na termin egzaminu bo mnie instruktor straszył że w wakacje to sobie można trochę poczekać
![]() ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Terminy: Obecnie łączony 3-4 tyg. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jaką szkołę polecacie? kat A i B mnie interesuje. Najlepiej Nowa Huta.
Oczywiście w przypadku gdy robię jednocześnie A+B to teorię na egz i kursach raz przechodzę, czy się mylę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak dojechać komunikacją miejską na Koszykarską z kocmyrzowskiego ?
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
dostań się pod rondo czyżyńske a z tamtą masz kilka autobusów (174, 163) i wysiadasz o ile dobrze pamiętam przystanek nazywa się zakole wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Drodzy Wiślacy
Za 3cim podejściem, dzisiaj rano zdałem egzamin praktyczny. Jako, że miałem egzaminatora bucowatego, którego zasób słownictwa sprowadzał się do "lewo, prawo, prosto", to poza pokwitowaniem zdanego egzaminu nie wiem nic. Czy muszę gdzieś ganiać, uzupełniać, podpisywać jakieś dokumenty? Czy może po prostu wybrać się za tydzień do urzędu komunikacyjnego po prawko? Z góry dzięki . |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Miałem takiego samego, w ostatniej chwili mówił. Jak się nazywał?
Mi dał trudną trasę (14 lipca). Najgorszej było z wyjazdem na starowiślną z takiej ulicy pod skosem. Brrr! Tam miał nogę na hamulcu cały czas. Czekał aż zajadę komuś drogę. Powiodło się! Prawko już w kieszeni od tygodnia. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zdał ktoś pod koniec lipca ? Może jestem troszkę nadgorliwy, ale 28 lipca zdałem egzamin i ani w internecie, ani w urzędzie nie ma śladu mojego prawka.
I jeszcze informacja dla przyszłych egzaminowanych; nowe zasady przeprowadzenia egzaminu funkcjonują i chyba jednak jest łatwiej. Ja zrobiłem wszystko co miałem zrobić i po prawie 30 minutach już byłem z powrotem pod MORD. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ktoś może wie coś albo robi kurs w OSK Mustang na ul Bosaków? Ja zaczynam 18 sierpnia tam.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zdaje dziś o 17:30
Jak to było? Trzeba zjeść snickersa przed praktycznym? ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wyglada przekladanie terminu egzaminu? Ile wczesniej trzeba to zglosic, dzien przed wystarczy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
A ja mam pytanie, jeździł ktoś Mitsubishi Coltem W ogóle uważam cały pomysł zmiany aut z dnia na dzień za chory, większość ludzi nie widziało tego auta na oczy ale i tak to mają w dupie... Za wyjątkiem 2 dni nie było okresu przejściowego gdzie dostępne były oba samochody(np. w Bielsku gdy zmieniano samochody okres ten trwał pół roku...), ogólnie masakra, egzamin w Czwartek a u nas w OSK dostaną pierwszego Colta dopiero w Piątek, bo są kolejki po 3 tygodnie do zakupu tego auta ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dziś za 2 podejściem zdałem!!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ktoś poleca jakas szkolke jazdy w Nowej Hucie? Ewentualnie gdzies obok?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja Ci polecam auto-szkołę na osiedlu Strusia 6, dobrze uczą a i nudzić się nie bedziesz.. ;-) o jakieś ewentualne dodatkowe jazdy łatwo, i jezdzisz z jednym instruktorem a nie za każdym razem z innym. Jak coś to priv
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
płacisz w miejcu odebrania prawka czyli w najbliższym urzędzie komunikacyjnym, a co do stron to nie wiem czy warto zaglądać, bo czasami nie ma w nich prawdy, ja na przykład odebrałam prawko a dwa dni później pisało ze nie ma jeszcze. nie wiem jak teraz, ja odbierałam dwa lata temu. PS zdawałam w Krakowie GRATULACJE ![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Też polecam, zwłaszcza pana Wiesława S.
Zdane za pierwszym razem ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A mój brat młodszy dziś ujebał.Strasznie 'frajersko' bo wszystko było ok - koleś zarządził zawracanie na 3 na jakiejś ulicy - młody zawrócił - ten - 'manewr nieprawidłowo wykonany' ,pojechali dalej - powtórka i manewr nieprawidłowo wykonany...a Co było nieprawidłowego w tym...Otóż młody przy ostatnim manewrze nie dał kierunkowskazu i jak się domyślacie później zrobił ten sam błąd bo nie zczaił ocb a gość mu tego dokładnie nie powiedział - ponoć tak 'dziś' to wygląda....Ja tam nie wiem bo jeszcze na maluchu napierdalałem i trochę to inaczej wszystko wyglądało - wd mnie było bardziej przejebane.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
to już wiem czemu mnie ****ica trafia jak suk..syn jedzie przede mną przez całe miasto, 3 ronda, 5 skrzyżowań, wyprzedzi 50 aut a zachowuje się jakby mu manetkę od kierunkowskazów ktoś urwał sorry, ale jak takie jest podejście że kultura jazdy obowiązuje tylko na egzaminie (bo zdać jakoś trzeba) to ja jestem za zaostrzeniem wymagań przy zdawaniu ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja mam ochotę rzucać czymś z samochodu jak jedzie baba lub chłop przede mną i nie włącza migacza! Jeździ jak furmanką po polu, pewnie przerzucił się z tego...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() A rzeczy których nie przestrzegam to np zatrzymywanie się przed zieloną strzałką(to czy się zatrzymam czy nie to zależy od sytuacji na drodze a nie że jest taki prikaz ) ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|