|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mam pytanie: jak wyglada kurs na [L] idzie sie tam i co? moga mnie z czegos pytac na wyrywki czy jak? (bo troche zdygany jestem, bo w srode ide 1 raz
)![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Chodzi Ci o egzamin czy o kurs ? Jeżeli o kurs to po prostu słuchasz co chłop nawija i tyle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
jakie terminy na praktyke w tarnowie i nowym sączu?
i jezeli zdawalem w krakowie a teraz chce gdzie indziej to musze wziasc jakies papiery z krakowa czy jak to jest? ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jeszcze odnoscie zdawania egzaminu przed 18 rokiem zyciem.
Nie ma przypadkiem jakiechs szczegolnych przypadkow, ze jesli osoba nie jest pelnoletnia, a ma niepelnosprawna rodzine i tylko ona moze jezdzic to czy nie moze wtedy przejsc kursu ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jak sie chlopowi cos ujebie a bedzie cie ogladac np filmy o pierwszenstwie przejazdy to moze cie zapytac no. ktory z pojazdow przejedzie pierwszy ...nie odpowiesz trudno nikt cie z tego nie rozlicza poporstu chodzisz na teorie i tyle aha i na ostatniej teorii zaliczasz egzamin wewnetrzny czyli test na komputerze bo to dopusci cie do jazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
heh ja rok temu przyszedlem do goscia wsiadlem w auto i na miasto
na zadnym wykladzie nie bylem ![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to spoko a ja tych ciuli ublagalem zeby mi wypisali ze juz jazdy skonczylem zebym szedl sie zapisac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Ja egzamin wewnętrzny miałem dopiero po skończeniu wszystkich jazd,więc nie jest powiedziane,że będzie miał na ostatniej teorii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Egzamin 18 czerwca, godzina 9.30
![]() k**** to już jutro... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mam sie tam wybrac z jakims "kajecikiem" czy cos czy oni mi wszytskie materiały daja? Da sie tak sluchac be zprzerwy przez 2h 15 tego jak koles napieprza?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dostaniesz pomoce to jest wliczone w cene kursu napewno z 10 minut przerwy zrobi chocby ze wzgledu ze niektorzy musza zapalic a tak wogole to ty placisz wiec iedy chcesz mozesz stamtad wyjsc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Niekoniecznie pomoce są wliczone w cene kursu. Ja musiałem dodatkowo 30zł zabulić za pomoce.
A co do tego czy da się wysiedzieć. Ja na kursie niby miałem mieć jakoś teorie przez 2 tygodnie po 2 godziny dziennie jednak w praktyce wyglądało to nieco inaczej. Zwykle trwało to 1-1,5h. Wszystko zależy od tego w jakiej szkole jesteś. ![]()
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.
O moja Wisełko nie zdradzę Cię O moja Wisełko nie zdradzę Cię Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jedyne co moge powiedziec o trasie to ze na światłach pojechałem w prawo
![]() A wracając (od tej samej strony) usłyszałem od egzaminatora "z werwa" przy wyprzedzaniu. Ogólnie wynik pozytywny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jestem w "Szoferze" wiec zobaczymy dzis jak to wsyztsko bedzie a jeszcze jedno: jesli sie nosi okulary to musze w nich isc na badanie (bo dzis mam te wszytskie) czy da sie jakos oszukac? bo nie chce jezdzic autem w okularach (a podobno jak sie powinno nisic to sie musi jezdzic) ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
.A jeśli masz dużą wadę, i wpiszą ja w papiery wtedy chyba musisz co jakiś czas chodzić na badania... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Hah lekarz jedna wielka paranoja... U nas wpadł na 5 min do grupy,rozdał zaswiadczenia do wypelnienia,zapytal sie kto ma szkła,pomachal jakas kartka ze znaczkami czy ktos ma daltonizm i koniec.
Ale jak ma umowe z OSK to nie dziwie sie. |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ej
P |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 lata (10 znakow)
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
jeśli to mój który mi zakosili rok temu to powinni odroczyć na 10 lat ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
hehe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no panowie kto jaki termin dostal pucowac sie
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
zdane 11 czerwca
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
23 lipca 17.30...zapowiada sie tragedia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
oblałem w zeszłą środę dostałem termin na 31 lipca ;(
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ja za 1 razem tez nie zdalam
zdalam za 2 razem 11 czerwca a pierwszy termin mialam 29 maja. Teraz prawko juz do odbioru w urzedzie Slyszalam, ze nowe terminy daja we wtorek i czwartek nie kazdy, ale chcac przyspieszyc trzeba porbowac ja mialam farta bo przyszlam we wtorek 11 czerwca co prawda bylam o 5:00 pod MORDem a juz bylam 30, ale okazalo sie, ze dali 100 dodatkowych terminow, wiec poluj jesli ci zalezy. Wiadomo, ze bywa tak, ze przyjdziesz na ta 5 a pozniej okaze sie ze nic z tego, ale czego sie nie robi dla prawka |
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ja zdalem niedawno za 7 razem
![]()
third side is the best
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ten termin jest wyjatkowo nie fartowny
ponawiam swoje pytanie, chce zdawac za drugim razem w innym miescie, musze jechac do mordu w krakowie po jakies papiery czy jak to jest? ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|