![]() |
mam pytanie: jak wyglada kurs na [L] idzie sie tam i co? moga mnie z czegos pytac na wyrywki czy jak? (bo troche zdygany jestem, bo w srode ide 1 raz:) )
|
Cytat:
Chodzi Ci o egzamin czy o kurs ? Jeżeli o kurs to po prostu słuchasz co chłop nawija i tyle. |
jakie terminy na praktyke w tarnowie i nowym sączu?
i jezeli zdawalem w krakowie a teraz chce gdzie indziej to musze wziasc jakies papiery z krakowa czy jak to jest? |
Jeszcze odnoscie zdawania egzaminu przed 18 rokiem zyciem.
Nie ma przypadkiem jakiechs szczegolnych przypadkow, ze jesli osoba nie jest pelnoletnia, a ma niepelnosprawna rodzine i tylko ona moze jezdzic to czy nie moze wtedy przejsc kursu ? |
Cytat:
|
heh ja rok temu przyszedlem do goscia wsiadlem w auto i na miasto :lol: na zadnym wykladzie nie bylem :lol:
|
to spoko a ja tych ciuli ublagalem zeby mi wypisali ze juz jazdy skonczylem zebym szedl sie zapisac
|
Cytat:
Ja egzamin wewnętrzny miałem dopiero po skończeniu wszystkich jazd,więc nie jest powiedziane,że będzie miał na ostatniej teorii. |
Egzamin 18 czerwca, godzina 9.30 :)
k**** to już jutro... |
A ja juz zdałem !!! xD wszystkim zdającym ( Firo ) życze powodzenia powiedz jak ci poszło xD
|
Cytat:
no to ja mam tak pojebane ze testy pisze 30 i jakas jazde smiszna mam wtedy tez |
A mam sie tam wybrac z jakims "kajecikiem" czy cos czy oni mi wszytskie materiały daja? Da sie tak sluchac be zprzerwy przez 2h 15 tego jak koles napieprza? :P
|
dostaniesz pomoce to jest wliczone w cene kursu napewno z 10 minut przerwy zrobi chocby ze wzgledu ze niektorzy musza zapalic a tak wogole to ty placisz wiec iedy chcesz mozesz stamtad wyjsc
|
Niekoniecznie pomoce są wliczone w cene kursu. Ja musiałem dodatkowo 30zł zabulić za pomoce.
A co do tego czy da się wysiedzieć. Ja na kursie niby miałem mieć jakoś teorie przez 2 tygodnie po 2 godziny dziennie jednak w praktyce wyglądało to nieco inaczej. Zwykle trwało to 1-1,5h. Wszystko zależy od tego w jakiej szkole jesteś. |
Jedyne co moge powiedziec o trasie to ze na światłach pojechałem w prawo :)
A wracając (od tej samej strony) usłyszałem od egzaminatora "z werwa" przy wyprzedzaniu. Ogólnie wynik pozytywny :) |
Cytat:
jestem w "Szoferze" wiec zobaczymy dzis jak to wsyztsko bedzie :) a jeszcze jedno: jesli sie nosi okulary to musze w nich isc na badanie (bo dzis mam te wszytskie) czy da sie jakos oszukac? bo nie chce jezdzic autem w okularach (a podobno jak sie powinno nisic to sie musi jezdzic) :P |
Cytat:
|
Cytat:
A jeśli masz dużą wadę, i wpiszą ja w papiery wtedy chyba musisz co jakiś czas chodzić na badania... |
Hah lekarz jedna wielka paranoja... U nas wpadł na 5 min do grupy,rozdał zaswiadczenia do wypelnienia,zapytal sie kto ma szkła,pomachal jakas kartka ze znaczkami czy ktos ma daltonizm i koniec.
Ale jak ma umowe z OSK to nie dziwie sie. |
ej :D a jak mnie policja złapała jak jechalem na rowerze pijanego 0.66 promila , to na ile mniej wiecej mogą mi odroczyć prawko skoro mam 17 lat :]] we wrzesniu osiemnastka :// dodam że rower kradziony :PP
|
2 lata (10 znakow)
|
Cytat:
jeśli to mój który mi zakosili rok temu to powinni odroczyć na 10 lat :evil: |
hehe :D no raczej nie twoj bo ja nie z Krakowa hehe :]
|
no panowie kto jaki termin dostal pucowac sie :D
|
zdane 11 czerwca :P
|
23 lipca 17.30...zapowiada sie tragedia:D
|
oblałem w zeszłą środę dostałem termin na 31 lipca ;(
|
ja za 1 razem tez nie zdalam :) zdalam za 2 razem 11 czerwca a pierwszy termin mialam 29 maja.
Teraz prawko juz do odbioru w urzedzie ;) Slyszalam, ze nowe terminy daja we wtorek i czwartek nie kazdy, ale chcac przyspieszyc trzeba porbowac ja mialam farta bo przyszlam we wtorek 11 czerwca co prawda bylam o 5:00 pod MORDem a juz bylam 30, ale okazalo sie, ze dali 100 dodatkowych terminow, wiec poluj :) jesli ci zalezy. Wiadomo, ze bywa tak, ze przyjdziesz na ta 5 a pozniej okaze sie ze nic z tego, ale czego sie nie robi dla prawka:D |
ja zdalem niedawno za 7 razem
|
Cytat:
ponawiam swoje pytanie, chce zdawac za drugim razem w innym miescie, musze jechac do mordu w krakowie po jakies papiery czy jak to jest? :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl