The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wisła w Gdańsku...
wygra więcej niż jedną bramką 221 57,11%
wygra różnicą jednej bramki 117 30,23%
zremisuje 13 3,36%
przegra 15 3,88%
nie wiem, nie znam się na tym 21 5,43%
Głosujących: 387. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 21:12
tak na spokojnie, moje subiektywne oceny. Dodam że mecz oglądałem w pubie, więc emocje były niesamowite i nieco mogły mi przesłonić prawdziwy obraz, ale tak ja to widziałem:

Pawełek - solidny mecz z jego strony. Nic nie zawalił...choć mógł i to farfocla roku. 6/10

Singlar - chyba najsłabszy w naszym zespole...starał się, walczył, ale dużo niedokładności. Do tego ta pierwsza bramka nieco obciąża jego konto. 5/10

Głowacki - kolejny dobry występ. 7/10

Marcelo - wyrasta na najlepszego obrońcę ligi, o ile już nie jest najlepszy. Zawodnik zdecydowanie ponad naszą piłkę kopaną. 7/10

Piotrek Brożek - denerwowała mnie u Niego zbytnia nonszalancja w grze. Poza tym dobry występ. 7/10

Małecki - jak zwykle, dużo biegał, walczył, szarpał. Deprymujące są u Niego liczne przestrzelone dośrodkowania...ale przynajmniej próbował. Zaliczył wkońcu 2 asysty. 8/10

Zieńczuk - dla mnie zawodnik meczu. Mało efektowny, za to efektywny. Gdyby nie jego fantastyczna bramka, bylibyśmy chyba w innych nastrojach. 8,5/10

Sobolewski - jak zwykle płuca drużyny. Bardzo dobry występ. 7,5/10

Diaz - za dużo chaosu. Lepiej prezentował się na obronie niż w pomocy. 6,5/10

Cwielong - pomimo zmarnowanych sytuacji (w kolejnym meczu!) uważam że grał dobrze. Widać że brakuje mu pewności siebie. A możliwości ma ogromne, chyba większe jak Paweł. Mam nadzieję że przyszły sezon będzie należał do Niego. 7/10

Brożek Paweł - widać że nie doszedł jeszcze do siebie po kontuzji. Nie ma tej szybkości co kiedyś. Ale swoje zrobił. Deprymuje mnie u Niego takie machanie rękami do wszystkich, zarówno przeciwników, sędziego a nawet kolegów z drużyny (szczególnie na Ćwielonga, co na pewno mu nie pomaga) po sytuacjach bramkowych. 7/10

Jirsak - dał moim zdaniem świetną zmianę. Uporządkował gre, dobrze rozgrywał. Oby tak dalej. Mam nadzieję że w przyszłym sezonie razem z Gargułą i Sobolem stworzą świetny trójkąt w środku. 7,5/10

Łobodziński - oby tym meczem się przełamał na dobre. Zagrał wreście na miarę tego czego od Niego wszyscy oczekiwali. Już nie chodzi o bramki, ale nie miał strat, dobrze podawał, celnie - z czym miał problemy we wsześniejszych meczach. Myślę że będzie Mu łatwiej teraz, bo widać że presja nie działa na Niego dobrze. 8/10
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.05.2009, 21:13
Wiele razy w tym sezonie narzekałem na drużynę i trenera. Po tym co widzę w ostanich kilku meczach wyszło jak bardzo się myliłem. Takiego charakteru i woli walki mogą nam pozazdroscić wszystkie drużyny w lidze. Mogę z całym przekonaniem napisać, że to my najbardziej zasłużyliśmy na mistrza. Były w tym sezonie słabe chwile. Było ich całkiem sporo. Końcówka jest jednak rewelacyjna, szczególnie jeżeli widzi się jak żałośnie prezentują się Amica i Legia.

Dzisiejszy mecz był jednym z najbardziej emocjonujących i niesamowitych w naszym wykonaniu jakie widziałem. Może nawet najbardziej emocjonującym. Pierwsza połowa tradycyjnie fatalna, druga świetna. Brawa dla wszystkich z szczególnym uwzględnieniem Zienia i wielokrotnie krytykowanego przeze mnie Łobo.

Za tydzień świetujemy. Nie może być inaczej.
:/
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.05.2009, 21:14
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Człowieku nie chcę się kłócić!!!! Ale wkur... denerwuje mnie jak piszesz "jeden udany mecz,jedna połowa-w zasadzie" !!! A przypomnij mi asystę w meczu z Górnikiem... 2 kolejki temu... (oglądnij - polecam) Albo nie !!!!2!!!! Asysty w meczu z ŁKS-em... 1 kolejkę temu, również polecam . I dzisiaj 2 bramki (jak WAŻNE ) dzisiaj... Ten Łobo to ma farta... !!!!!!!!!!!!!!! WIELKA WISŁA !!!!!!!!!!!!!!!!
Prześledź z łaski swojej wpisy dotyczące gry Wojtka z poprzednich kolejek a wtedy będziesz miał obraz, kto oprócz Ciebiie widzi/widział jego dobrą grę.
A poza tym odpuśćmy już tą kwestię bo za bardzo rozmyjemy wątek.
Ostatnio edytowane przez Denethor : 23.05.2009 o godz. 21:20.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 23.05.2009, 21:20
Denethor napisał(a):Wyświetl post
Prześledź z łaski swojej wpisy dotyczące gry Wojtka z poprzednich kolejek a wtedy będziesz miał obraz, kto oprócz Ciebiie widzi/widział jego dobrą grę.
A poza tym odpuśćmyjuż tą kwestię bo za bardzo rozmyjemy wątek.
Tak tylko że gdyby nie Wojtek to gdzie teraz byśmy byli 3 mecze=3 asysty+2 bramki
Odpowiedz cytując
skandall
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 23.05.2009, 21:32
nie widziałem, meczu naszych braci ale wynik z jednej strony smuci, nasza Lechia musi do ostatniej chwili walczyć o ekstraklasę z drugiej strony cieszy bo nasz TS coraz bliżej mistrza.
Legia się strasznie spinała gdy krzyczeliśmy "MISTRZ, MISTRZ nasz TS!!!" i ogólnie po meczu widać, że są warci ITI... Panowie za tydzień remis i jesteśmy mistrzami!!!
ŚLĄSK I WISŁA EEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOO
cały Wrocław z Wami bracia!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.05.2009, 21:35
Panowie

co za ambicja

co za determinacja

co za agresja

O to chodzi!

Chyle czoła przed naszymi wojownikami ,bo zagrali dzis mecz jaki bedziemy pamietac chyba do konca zycia
Radosc nie do opisania,trzeba byc Wislakaiem zeby to poczuc
Nic wiecej konstruktywnego dzisiaj nie wymysle,bo to co dzis pokazali nasi to poprstu mistzostwo swiata

Potwierdzili ze zasluguja na Mistrza,jestem dumny ze tacy ludzie reprezentuja Biala gwiazde
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 23.05.2009, 21:35
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Człowieku nie chcę się kłócić!!!! Ale wkur... denerwuje mnie jak piszesz "jeden udany mecz,jedna połowa-w zasadzie" !!! A przypomnij mi asystę w meczu z Górnikiem... 2 kolejki temu... (oglądnij - polecam) Albo nie !!!!2!!!! Asysty w meczu z ŁKS-em... 1 kolejkę temu, również polecam . I dzisiaj 2 bramki (jak WAŻNE ) dzisiaj... Ten Łobo to ma farta... !!!!!!!!!!!!!!! WIELKA WISŁA !!!!!!!!!!!!!!!!
I oczywiście asystę w meczu z Beitarem - coś pięknego.

Wisła dzisiaj zagrała mecz przeciętny. Gdyby grali tak jak w drugiej połowie - od początku, to ja tu widziałbym co najmniej 6-0.
Łobo zawsze ceniłem i będę cenił. Krytykantom od samego jego przyjścia, czy kilku spierdzielonych akcji - dziękuję.
Obiektywnie mogę stwierdzić iż żadna drużyna w tym sezonie na 100% nie zasłużyła na zdobycie mistrzostwa.
Toż to była błazenada od pierwszej kolejki.
Brakuje klubu, któy byłby na tyle silny, by powalić na kolana wszystkich.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
re_set
Member

Stary 23.05.2009, 21:43
a teraz Panowie- kto moze, niech jedzie na lotnisko taki przedsmak fety w ramach podziekowania za dzisiejsze emocje
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 23.05.2009, 21:44
Dzięki WISEŁKO, dzięki Łobo, Zieniu, Mały i całej reszcie. Dzięki za to, że ten majster (co to już go prawie mamy i za "zbója" go nie oddamy) jest Nasz. Im ciężej wywalczony tym bardziej cieszy"):
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 23.05.2009, 21:48
To co zrobił Pawełek to dramat, ciśnienie poszło w górę 200%. Ta sytuacja nadaje się tylko do tego, aby ktoś wrzucił w akcję, kiedy przepuszcza piłkę pod nogę tekst: "Jestem harkorem" A tak na serio, to dawac szanse Cebanu, jeśli już nikogo nie chcą kupowac.
Cwielong to też raczej bez komentarza za te dwie sytuacje, psycholog tu konieczny jest, bo co to za napastnik, któremu sama noga skręca w lewo ze strachu bo widzi pustą bramkę...
Łobo wreszcie dobra zmiana, może się chłopak przełamie.
Jirsak też bardzo dobra zmiana, Singlar coś sobie nie radził dziś.
Ale cóź... w przyszłą sobotę wszyscy ci piłkarze jak i my kibice będziemy (oby!) świętowac majstra
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
skandall
Junior Member

Stary 23.05.2009, 21:52
razem z nami za tydzień będziemy świętować "Mistrza TS!!!!"
W mieście Wrocław wychowany w Śląsku Wrocław zakochany...
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.05.2009, 22:01
odnosnie meczu to czekam na filmik z pawełkiem w roli głównej i w odpowiednim momencie 'jestem hardkorem' toż to chłop w czepku urodzony
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.05.2009, 22:15
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
I oczywiście asystę w meczu z Beitarem - coś pięknego.

Wisła dzisiaj zagrała mecz przeciętny. Gdyby grali tak jak w drugiej połowie - od początku, to ja tu widziałbym co najmniej 6-0.
Łobo zawsze ceniłem i będę cenił. Krytykantom od samego jego przyjścia, czy kilku spierdzielonych akcji - dziękuję.
Obiektywnie mogę stwierdzić iż żadna drużyna w tym sezonie na 100% nie zasłużyła na zdobycie mistrzostwa.
Toż to była błazenada od pierwszej kolejki.
Brakuje klubu, któy byłby na tyle silny, by powalić na kolana wszystkich.
Jak w tamtym sezonie Wisla zdominowala cala lige to tacy jak Ty plakali ze nuda bo Wisla wygrywa wszystko. Jak teraz jest dreszczyk emocji do samego konca piszecie ze nikomu sie mistrz nie nalezy- wesci e sie zastanowcie czego chcecie od zycia.

Jestem pijany ze szczescia
,
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.05.2009, 22:59
Dawno tak nie przeżywałem meczu Wisły. Przy bramce w 17s zwątpiłem, potem zwątpiłem drugi raz kiedy sędzia podyktował wątpliwy karny w efekcie czego było 2:1. Ale wierzyłem że w końcu dopniemy swego i wygramy. Słowa uznania dla Łobo, człowiek wraca do optymalnej formy, bramka z wolnego Zienia piękna. Podsumowując wiślacy pokazali jak gra mistrz polski
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.05.2009, 23:25
Wlasnie ogladam powtorke meczu i musze powiedziec, ze pierwsza polowa wcale nie wygladala tak zle.
Ogladajac na zywo mialem wrazenie, ze bylo duzo nerwow i rwanej gry, ale to jednak wykonczenie pod bramka jest tym co najbardziej kuleje. Czegos tam brakuje. Lub po prostu kogos

Lechia praktycznie nie istniala (posiadanie 35% do 65% dla Wisly), a mimo to miala 3 bardzo grozne kontry po stratach pilki przez Sobola, Singlara i Piotra Brozka. Wszystkie trzy naprawde pachnialy strata bramki.
Ale jesli chodzi o zaangazowanie wislakow, to trzeba byc dac 10/10 w zasadzie dla kazdego.

Pierwsza polwka z LKSem, a pierwsza polowka z Lechia, to jak niebo a ziemia, mimo ze wynik diametralnie rozny
Odpowiedz cytując
Isildur
Junior Member

Stary 23.05.2009, 23:27
Mecz był piękny a zarazem trzymał w napięciu Lechia Gdańsk zagrała ładnie i Wisła zagrała ładnie
Odpowiedz cytując
ozinho
Member

Od: 10.2006

Stary 23.05.2009, 23:28
Gdzie krytykanci Łobo? Szczerze to wierzyłem w to,ze w koncu wygramy, ale nie sądziłem, że dzięki pomocy Łobodzińskiego. Słabszy mecz Pepe, za to bardzo podobał mi sie Zieńczuk w tym meczu. Agresywny, waleczny i pchający grę do przodu.
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!!
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.05.2009, 23:30
Po pierwsze chciałem przeprosić Wojciecha Łobodzińskiego o którym napisałem że należ go skasować bezlistości. Jego reakcja po bramce na 3:2 pokazała jak bardzo mu zależy i jak bardzo się cieszył ze zeszła z niego ta presja. Po jego słowach widze ze sam zdaje sobie sprawe ze mimo wszystko mial słabą rundę - a moim przekonaniu taka własnie szczerośc to podstawa jesli zawodnik chce odbudoać swoja pozycje w druzynie. Życze mu z calego serca zeby dawal nam wiecej powodow do takiej radosci jak dzisiaj. Wierze ze jak ogarnie mentalnie to co robi źle na boisku to moze byc wartościowym pilkarzem dla naszego zespołu.

A ogólnie...no cóż powiedzieć. Sam Hitchcock by tego nie wyrezyserowal- najwspanialsza z mozliwych puent tego emocjonującego sezonu. JEsteśm w mocnym gazie i tylko dziekować Bogu ze chlopaki odzyskali skutecznosc pod koniec sezonu. Brawo panowie to jest gra godna mistrza!!
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
W.Star
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 23.05.2009, 23:36
Ja osobiście po bramce na 2:1 szczerze zacząłem się zastanawiać nad wyłączeniem telewizora i pójściem na spacer, żeby się uspokoić. Mam tak, że zawsze dużo krzyczę przy meczach ale dziś chyba pobiłem jakiś rekord, zwłaszcza jak wpadła bramka na 3:2, wtedy to nawet zacząłem się śmiać Chwila zwątpienia była, jednak Bogu dzięki, że jednak wytrwałem. Brawo Wisła, brawo Zieniu (świetny mecz), brawo Łobo (świetne kilkanaście minut) no i brawo cała drużyna. Mistrz, mistrz nasz TS !
Odpowiedz cytując
kozimtsw
Member

Od: 07.2004

Stary 23.05.2009, 23:38
Brawo WISEŁKO, to było coś wspaniałego, za tydzień wystarczy remis !!!

Tutaj PAWEŁEK )

http://www.youtube.com/watch?v=5mznfBmi8Do
TS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 23.05.2009, 23:51
nie spodziewalem sie ze po takim meczu ktokolwiek bedzie mial ochote powiedziec cos zlego na Lobodzinskiego. a jednak...

mecz horror. Cisnienie poza wszelkimi dopuszczalnymi normami. ostatni taki w lidze z podobna ranga to Wisla-Amica 2:1, gole dajace mistrza strzelone w samej koncowce, a przegrywalismy po golu... Zieńczuka
po drugim golu Łobodzińskiego nie powiedzialem slowa... nie bylem w stanie. piekny mecz.
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.05.2009, 23:51
kozimtsw napisał(a):Wyświetl post
Brawo WISEŁKO, to było coś wspaniałego, za tydzień wystarczy remis !!!

Tutaj PAWEŁEK )

http://www.youtube.com/watch?v=5mznfBmi8Do
za kazdym razem jak oglądam ten moment, myslę sobie że Bóg Jest Wislakiem
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.05.2009, 00:17
Hehe, jedno mnie zastanawia - Zienczuk nie zagral jakiegos wybitnego meczu ot na swoim typowym poziomie a wszyscy go wychwalaja pod niebiosa... ciekawe.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.05.2009, 00:35
W.Star napisał(a):Wyświetl post
Ja osobiście po bramce na 2:1 szczerze zacząłem się zastanawiać nad wyłączeniem telewizora i pójściem na spacer, żeby się uspokoić. Mam tak, że zawsze dużo krzyczę przy meczach ale dziś chyba pobiłem jakiś rekord, zwłaszcza jak wpadła bramka na 3:2, wtedy to nawet zacząłem się śmiać Chwila zwątpienia była, jednak Bogu dzięki, że jednak wytrwałem. Brawo Wisła, brawo Zieniu (świetny mecz), brawo Łobo (świetne kilkanaście minut) no i brawo cała drużyna. Mistrz, mistrz nasz TS !
Ja prawie złamałem rękę mamie jak wyskoczyłem z fotela po bramce na 3:2 i pobiegłem do drugiego pokoju. Ucierpiał przy tym wszystkim także włącznik światła Ale cóż, nie codziennie możemy przeżywać takie emocje. Po meczu z PAO w Atenach poszła szyba w mieszkaniu

Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.05.2009, 00:50
Dawno nie byłem tak szczęśliwy, wszystkiego dopełniał widok załamanych Lechitów (mieszkam obecnie w Poznaniu)... jeszcze 1 punkt!

Wisełka zagrała solidnie, tak jak większość meczy w tym sezonie, my naprawdę graliśmy dobrze w tym sezonie, choć czasem czegoś brakowało.

Gratuluję Panu Skorży, który powoli wyrasta do rangi mojego idola
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.05.2009, 00:56
Niestety nie ogladalem meczu... kumpel mial mi pisac smsy przy kazdej bramce ... napisal ostatneigo przy bramce na 2-1...w****iony wrocilem do domu z mysla ze mistrz poszedl sie pieprzyc... wchodze na neta :OO i co moim oczom sie ujawilo ?! ;d ****a oszalalem

Mam nadzieje ze chwilowo ucichnie ciupanie na Lobodzinskiego
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.05.2009, 01:33
PROSPERO napisał(a):Wyświetl post
Łobo pomimo dwóch bramek, nie pokazał nic wielkiego.
Ciebie chyba koń wysrał oknem kolego. A co miał jeszcze pokazać w ciągu 30 minut, co? Może powinien był zabrać się z piłką przedryblować cały zespół przeciwnika a potem uchem bramkę od poprzeczki strzelić jednocześnie sprzedając mielone za rogiem w biedronce, co?
Przepraszam adminów za wulgaryzm, ale aż mnie mdli od czytania takich pierdół.... Facet zagrał świetnie, strzelił 2 bramki, mógł trzecią, był cały czas pod grą, mógł zaliczyć asystę ale Ćwielong fatalnie przestrzelił. I to w ciągu 20 minut gry! Przecież to jemu w dużej mierze zawdzięczamy to zwycięstwo. Każdy to widział, ale widzę, że niektórzy udają ślepych i sieją ferment.

Ale co tam, najlepiej mieć klapki na oczach i pluć jadem na prawo i lewo w kółko byle tylko kogoś zjechać, przecież od tego jest forum, czyż nie?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2009 o godz. 01:49.
Odpowiedz cytując
Krolik
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.05.2009, 01:59
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Łobo wejdzie i strzeli zwycięską bramkę zobaczycie! ;-) W końcu za coś pobiera najwyższą gażę w Wiślę, najwyższa pora by zaczął się spłacać.
Prorok czy Ci pierun
Jak długo na Wawelu .............

Od: 08.2008

Stary 24.05.2009, 02:29
s1mone- racja, racja i jeszcze raz więcej takich komntarzy!! To jest paranoja w jaki sposób traktuje się własnych zawodników! W czasie meczu w Krk jak tylko ma wejść Łobo zaczyna się litania "O nie, tylko nie on", " czemu ten patałacha" i inne... Tak się traktuje zawodnika, który już nie raz pokazał, że umie powalczyć (np. mecz z Górnikiem, Jagą), nie obraża się i jest świadom własnych słabości a teraz właściwie załatwił nam mistrza?!?
Być może skończy się jazda po Łobo i co dalej? Oczywiście znajda sobie niektórzy nową ofiare- Ćwielong, może Singlar? Jako zawodnikom reprezentującym Wisłe należy im się szacunek!!!

Krytyce kiedy trzeba TAK- gnojeniu kiedy popadnie NIE!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.05.2009, 02:59
Za dużo mam promili we łbie by coś sensownego napisać
Jaramy się i słusznie innymi ligami ale ten mecz to coś nieprawdopodobnego.
Tyle razy krytykowałem Łobo - i wydaje mi się że zawsze słusznie ale wczoraj spłacił wszystko - nadal go będę krytykować, tyle że ma u mnie dużą kreche - Łobo jesteś wielki.Zieniu , ile razy doprowadzałeś mnie do szału - jesteś wielki.
Bez kitu - po jesieni nie wierzyłem w mistrza i pomyliłem się grubo.Kluczem do sukcesu wydaje się być remis w Poznaniu ale to co nasi odjebali później to mistrzostwo świata.
Ja wiem że trza uciułać punkt za tydzień ale nie ma bata by to się nie udało.
Dla mnie ten mistrz to będzie zdecydowany nr 2 - po pierwszym mistrzostwie w erze TF.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów