The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wisła w Gdańsku...
wygra więcej niż jedną bramką 221 57,11%
wygra różnicą jednej bramki 117 30,23%
zremisuje 13 3,36%
przegra 15 3,88%
nie wiem, nie znam się na tym 21 5,43%
Głosujących: 387. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 18:39
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Marek Zienczuk to JEDYNY zawodnik ktory potrafi dosrodkowac. Malecki moze mu buty czyscić póki co. O Ćwielongu ni ewypiwadam sie bo facet jest kolesiem który zawsze robi coś na odwrót. Tragedia wg mnie i tyle.
również uważam że Zieńczuk ma lepsze dośrodkowanie...ale dziś Mały miał 3 asysty z dośrodkowań

dziękuję bardzo za te emocje...do teraz mam drgawki...masakra jakaś...

teraz powinniśmy na Śląsku podziękować Wojtkowi i tym podziękowaniem przeprosić
Odpowiedz cytując
wislak124
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 23.05.2009, 18:41
KOLEDZY JADE AZ Z DOLNEGO ŚLĄSKU (Bolesławca mimo ze jest fc Lubin ale ja kocham wiselke )NA TE FETE MISTRZASKA ;-) KTOS MA INFO CO DO BILETÓW NA SEKTOR ABG? --- NAPISZCIE MI NA GG - 9887363 ZAMUWILEM SE SPECJALNIE BLUZE WISELKI !!!! BEDZIE ZAJEBISCIE BO 1 RAZ BEDE NA WISLE!!!! ZAWSZE O TYM MARZYLEM!!!!! DZIEKUJE BOGU ZE URODZILEM SIE WISLAKIEM!!!!
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.05.2009, 18:42
wislak124 napisał(a):Wyświetl post
KOLEDZY JADE AZ Z DOLNEGO ŚLĄSKU (Bolesławca mimo ze jest fc Lubin ale ja kocham wiselke )NA TE FETE MISTRZASKA ;-) KTOS MA INFO CO DO BILETÓW NA SEKTOR ABG? --- NAPISZCIE MI NA GG - 9887363 ZAMUWILEM SE SPECJALNIE BLUZE WISELKI !!!! BEDZIE ZAJEBISCIE BO 1 RAZ BEDE NA WISLE!!!! ZAWSZE O TYM MARZYLEM!!!!! DZIEKUJE BOGU ZE URODZILEM SIE WISLAKIEM!!!!
Na sektor D biletów sprzedawanych nie ma, przykro mi

Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 23.05.2009, 18:45
Zasługujemy na mistrzostwo!
Po takiej gonitwie, to nawet zauważyli to komentatorzy C+ ;P
Brawa dla Lechii za walkę, ale dzisiaj cieszę się z 3pkt Wisełki. Jednak cały czas sercem również z Lechią by się utrzymała .
A poza tym... Na przyszłość to musimy poprawić grę w pierwszej połowie, szczególnie skuteczność. Noi martwi mnie to, że Pepe wszystko umie zrobić tylko wstrzelić się nie potrafi :/. Powodzenia Pepe, ale dzisiaj Łobo pokazał, że jednak warto go potrzymać w Wiśle. I jak do tej pory, zawsze sie tylko wkurzałam na Wojtka, tak dzisiaj- PANIE WOJTKU, CZAPKI Z GŁÓW!
Noi jeszcze jedna sprawa- Peter Singlar się zwie. Jak dla mnie to jest zawodnik, który może być rezerwowym, ale generalnie musimy znaleźć innego zastępcę Baszcza. Dobrze by było, gdyby to był młody ... Ślązak ;P (jak kiedyś właśnie Marcin). Co do gapiostwa Pawełka- podniósł ciśnienie, ale generalnie nie zmienia to [mojej] oceny ostatnich meczów Mario. I bardzo fajnie się Zieniu zaprezentował, ale mojego zdania to nie zmienia, że jego czas w Wiśle i tak dobiega końca (stety/niestety). I Beto jeszcze potwierdził, że wzmocnieniem...nie jest... :| Ale na boisku nie przeszkadzał, więc jest OKEY :]
Jeszcze raz brawa dla naszych zawodników, dla WISŁY! <3 ;*
!!!WISŁA z Krakowa to LECHII druga polowa!!! i o tym pamiętajmy! <piona!>
właśnie: BRAWO ŚLĄSK!!
Powód: widzimy się za tydzień
Ostatnio edytowane przez masterlag : 23.05.2009 o godz. 18:46.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Jedno trzeba powiedzieć. Maciej Skorża to magik, taktyk, trener z niesamowitym wyczuciem. Tak sobie myślę, że mając tych zawodników, których ma, drużynę która jest cały czas osłabiana w ostatnim czasie potrafi trafić w 10 ze zmianami, natchnąć drużynę do zwycięstw, pomóc jej kreować nowych liderów i bohaterów. Nie mówmy jeszcze hop, ale cel jest już blisko. Z tymi piłkarzami w tym sezonie MP mógłby zrobić jedynie wybitny trener patrząc na naszą politykę transferową i wzmocnienia rywali. To jest genialny strateg który męczy drużyny przeciwnika, by w ostatnich 30 minutach Wisła zadawała decydujące ciosy "kładące przeciwnika na łopatki". A dzisiejsze emocje - po prostu bezcenne.

MACIEJ SKORŻA !!!
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
wislak124
Junior Member

A Na Jakikolwiek Sektor Musi Byc...;-)
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 23.05.2009, 18:48
Przez caly sezon lazdy jechal po LOBO. przyznam sie ze tez niekiedy go krytykowalem. bije sie w piers,poniewaz jego ostatnie dwa wystepy przyblizyly Wisle do obrony tytulu!!! miejmy nadzieje ze wreszcie chlopak sie odnajdzie i wroci do wysokiej formy jaka prezentowal z Zaglebiu L.

ps. Wstrzymajmy sie z krytyla Cwielonga!!! Kazdy chyba pamieta jak bylo z Pawlem Brozkiem kilka sezonow wstecz. marnowal 80% sytuacji! i to przewaznie 100 procentowych, a moze nawet wiecej.a teraz nikt nie wyobraza sobie Wisly bez niego!!!Wierze ze z Cwielongiem bedzie podobnie i za rok bedzie on numerem jeden w ataku! WISLA MISTRZ!!!!
Odpowiedz cytując
p e t e r
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.05.2009, 18:49
To jeszcze 2 komentarze z relacji textowej - teraz możemy się z tego śmiać, ale wtedy nie było tak wesoło:

"48' - Rany boskie.... Piłkarskie jaja. Zawał serca. Podanie do Pawełka, piłka turla się powoli, pięć razy wolniej niż gdy babola w Irlandii Płn zrobił Artur Boruc. A Pawełek puścił ją pod nogą! Piłka odbija się od słupka i wraca do bramkarza Wisły."

"77' - O Boże... na boisku Beto."
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 23.05.2009, 18:49
Proud napisał(a):Wyświetl post
również uważam że Zieńczuk ma lepsze dośrodkowanie...ale dziś Mały miał 3 asysty z dośrodkowań

dziękuję bardzo za te emocje...do teraz mam drgawki...masakra jakaś...

teraz powinniśmy na Śląsku podziękować Wojtkowi i tym podziękowaniem przeprosić
No przepraszam...Malecki mial 2 asysty. Ale ilosc dosrodkowan w stosunku do tych ktore doszly to jakies nieporozuminie. Zienczuk co wrzuci to cos sie dzieje. Ale zwyciesców sie nie sądzi Przpiuekny mecz, super ambicja i emocje nie do opowiedzenia:O
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.05.2009, 18:51
Obie bramki dla Lechii zdobyte nieprawidłowo
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.05.2009, 18:54
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Obie bramki dla Lechii zdobyte nieprawidłowo
Mimo to wiślacy pokazali charakter i zaangażowanie
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:55
Warto przytoczyć słowa Macieja Skorży po meczu dotyczące kibiców:
"Jest to niespotykana rzecz. Wspaniale ogląda się taki mecz. Momentem, który zapamiętam na długo, była reakcja publiczności, kiedy Marek Zieńczuk zdobył bramkę na 2:2, a cały stadion skandował jego nazwisko. To świadczy o tym, że przyjaźń między kibicami nie jest tylko na pokaz. Lechia traci bramkę, a kibice potrafią docenić strzał Marka. Duże słowa uznania dla kibiców Lechii i Wisły."

Odpowiedz cytując
zenobiusz27
Member

Od: 08.2003

Stary 23.05.2009, 18:56
O której będzie samolot z piłkarzami na Balicach
zenio
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 23.05.2009, 18:58
zenobiusz27 napisał(a):Wyświetl post
O której będzie samolot z piłkarzami na Balicach
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21029

Sto miliardów znaków
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.05.2009, 19:00
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Od dzisiaj zaczynam wierzyc w sny.
Jakby Ci się przyśniło 6 cyferek w przedziale 1-49 to daj znać na priv, ok?

Cytat:
Takiego meczu to ja juz dawno nie ogladalem
Fakt.
Zwłaszcza w kontekście obserwowania wyników na innych boiskach.
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.05.2009, 19:00
A bramka zdobyta przez Rengifo w meczu z Polonią została zdobyta nieprawidłowo nie dość że ręka Stilicia, to jeszcze spalony Rengifo... Tak to już byliśmy na 100% pewni mistrzostwa..I tak jestem pewny
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.05.2009, 19:03
we wszystkich 3 meczach tzn Legii Amiki i nasz decydujace o bramkach akcje miały w sobie ręke,dobre co nie?
Teraz feta za tydzien i oby Rychu Tarasiewicz nam psikusa nie spłatał
*odpukuje w niemalowane*
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 23.05.2009, 19:04
teraz na lotnisko idziemy 23;40 podziękować!!
Odpowiedz cytując
PROSPERO
Member

Od: 10.2004

Stary 23.05.2009, 19:07
Panowie chyba zapomnieliście o Marku, który dzisiaj zrobił kawał wielkiej roboty dla Wisły i gdyby nie on i nie jego waleczność, to w dzisiejszym spotkaniu o mistrzu moglibyśmy zapomnieć. Łobo pomimo dwóch bramek, nie pokazał nic wielkiego. Owszem dwie piękne bramki, ale uważam, że Patryk i tak jest w lepszej formie obecnie, niż Wojtek. MARKU DZIĘKI ZA MISTRZA ! ! !

EDIT

Czas poszukać innego bramkarza z takim golkiperem Europy nie zawojujemy. BRAMKARZ, PRAWY OBROŃCA, LEWY POMOCNIK I NAPASTNIK TO PRIORYTET W NAJBIZSZYM OKIENKU TRANSEFORWYM.
Ostatnio edytowane przez PROSPERO : 23.05.2009 o godz. 19:12.
W 1 Rzędach Turystki Pokazują Cycki
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Stary 23.05.2009, 19:07
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Tyle co Wislakow bedzie na rynku to Cracovia nawet tylu kibicow nie ma.

pozdr.
Do tego dojdzie Śląsk

Odpowiedz cytując
han_solo
Member

Od: 04.2009

Stary 23.05.2009, 19:10
LAB napisał(a):Wyświetl post
we wszystkich 3 meczach tzn Legii Amiki i nasz decydujace o bramkach akcje miały w sobie ręke,dobre co nie?
Teraz feta za tydzien i oby Rychu Tarasiewicz nam psikusa nie spłatał
*odpukuje w niemalowane*
Tak tylko ręka Zabłockiego nie mogła być odgwizdana bo go popchnął któryś z naszych.
Ale co z tego Mamy mistrza i tylko to się liczy. Powiedzmy sobie szczerze, nie ma opcji takiej żebyśmy przegrali ze Śląskiem. Nie w tej formie.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.05.2009, 19:12
Cytat:
Łobo pomimo dwóch bramek, nie pokazał nic wielkiego.
i juz sie zaczyna oczernianie Wojtka. Jak nei pokazał nic innego niz bramki, a chociazby dosrodkowanie do Cwielonga gdzie gdyby Cwielong trafił w piłke dobrze to by mogł byc gol?
Ja tylko to ejdno dosrodkowanie pamietam ale zapewne było wiecej, Ty widze ze o zadnym nie pamietasz wiec po co piszesz takie rzeczy ze nic wiecej Łobo nie pokazał?
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Stary 23.05.2009, 19:13
Co wy tak po nim jeździcie? I jak tu mówić o promocji miejsc na stadionie, skoro tacy ludzie na forum są, co odwrotną robotę robią...

Odpowiedz cytując
Strzala
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.05.2009, 19:13
Wystarczy tylko remis! jednak niepewność zawsze jest, dzisiejszy mecz udowodnił innym że jesteśmy najlepsi! mimo błędów sędziów, fuksa lecha BĘDZIEMY MIEĆ MISTRZOSTWO!

cała Małopolska czeka na fetę, co ja pisze - cała Polska
Odpowiedz cytując
wislak124
Junior Member

Stary 23.05.2009, 19:14
przepraszamz a moje głupie pytania ale sami zrozumcie zawsze marzylem aby zawitac na Reymonta na mecz wiselki ;-) Atu nagle mam okazje i bede jeszcze na fecie Na moim miejscu tez byscie sie tak podniecali i zadawali pytanka pozdrowionka
Odpowiedz cytując
bb.1906
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.05.2009, 19:17
han_solo napisał(a):Wyświetl post
Tak tylko ręka Zabłockiego nie mogła być odgwizdana bo go popchnął któryś z naszych.
Ale co z tego Mamy mistrza i tylko to się liczy. Powiedzmy sobie szczerze, nie ma opcji takiej żebyśmy przegrali ze Śląskiem. Nie w tej formie.
Właśnie, że powinna być odgwizdana, bo nikt go nie popchnął, a ten przewrócił się tak jakby wpadł na minę przeciwpiechotną. Zwykła symulka, w wyniku której dotknął piłkę ręką. Żółtka kartka dla Zabłockiego i wolny dla Wisły. Jeśli przeanalizujemy jeszcze drugą sytuacje, po której padła bramka- czyli niby faul na rzut karny, to wychodzi na to że Lechia zdobyła obie bramki nieprawidłowo.
Odpowiedz cytując
PROSPERO
Member

Od: 10.2004

Stary 23.05.2009, 19:20
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
i juz sie zaczyna oczernianie Wojtka. Jak nei pokazał nic innego niz bramki, a chociazby dosrodkowanie do Cwielonga gdzie gdyby Cwielong trafił w piłke dobrze to by mogł byc gol?
Ja tylko to ejdno dosrodkowanie pamietam ale zapewne było wiecej, Ty widze ze o zadnym nie pamietasz wiec po co piszesz takie rzeczy ze nic wiecej Łobo nie pokazał?
Nie oczerniam Wojtka, tylko piszę, to co widziałem. I tutaj się mylisz, Łobo miał sytuacje jeszcze przed strzeleniem pierwszej, czy już po pierwszej strzelonej bramce, w sytuacji, w której nie powinnien zmarnować, ale podkreślam chwała mu za te dwie strzelone bramki, które prawdopodobnie dały nam upragnionego majstra, ale od takiego zawodnika oczekuję się więcej w przekroju całego sezonu, a nie w jednym meczu.
W 1 Rzędach Turystki Pokazują Cycki
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Mistrz zostanie u nas , inni mają Euro 2012 a my mamy mistrza i najlepszą drużynę w Polsce.Reszta niech się schowa
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Cytat:
Łobo pomimo dwóch bramek, nie pokazał nic wielkiego.
2 bramki i 2 idealne wrzutki do Ćwielonga to mało ? Nie tracił piłek co też jest warte odnotowania.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.05.2009, 19:21
co za emocje, brawo za walke mam nadzieje ze Lechia sie utrzyma, a my nie przegramy ze Śląskiem...i razem bedziemy swiętowac
Łobo i Zieniu szacunek!
What's new?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów