|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wisła w Gdańsku... | |||
| wygra więcej niż jedną bramką |
|
221 | 57,11% |
| wygra różnicą jednej bramki |
|
117 | 30,23% |
| zremisuje |
|
13 | 3,36% |
| przegra |
|
15 | 3,88% |
nie wiem, nie znam się na tym
|
|
21 | 5,43% |
| Głosujących: 387. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
dziękuję bardzo za te emocje...do teraz mam drgawki...masakra jakaś... teraz powinniśmy na Śląsku podziękować Wojtkowi i tym podziękowaniem przeprosić ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
KOLEDZY JADE AZ Z DOLNEGO ŚLĄSKU (Bolesławca mimo ze jest fc Lubin ale ja kocham wiselke )NA TE FETE MISTRZASKA ;-) KTOS MA INFO CO DO BILETÓW NA SEKTOR ABG
ZAMUWILEM SE SPECJALNIE BLUZE WISELKI !!!! BEDZIE ZAJEBISCIE BO 1 RAZ BEDE NA WISLE!!!! ZAWSZE O TYM MARZYLEM!!!!! DZIEKUJE BOGU ZE URODZILEM SIE WISLAKIEM!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zasługujemy na mistrzostwo!
Po takiej gonitwie, to nawet zauważyli to komentatorzy C+ ;P Brawa dla Lechii za walkę, ale dzisiaj cieszę się z 3pkt Wisełki. Jednak cały czas sercem również z Lechią by się utrzymała .A poza tym... Na przyszłość to musimy poprawić grę w pierwszej połowie, szczególnie skuteczność. Noi martwi mnie to, że Pepe wszystko umie zrobić tylko wstrzelić się nie potrafi :/. Powodzenia Pepe, ale dzisiaj Łobo pokazał, że jednak warto go potrzymać w Wiśle. I jak do tej pory, zawsze sie tylko wkurzałam na Wojtka, tak dzisiaj- PANIE WOJTKU, CZAPKI Z GŁÓW! Noi jeszcze jedna sprawa- Peter Singlar się zwie. Jak dla mnie to jest zawodnik, który może być rezerwowym, ale generalnie musimy znaleźć innego zastępcę Baszcza. Dobrze by było, gdyby to był młody ... Ślązak ;P (jak kiedyś właśnie Marcin). Co do gapiostwa Pawełka- podniósł ciśnienie, ale generalnie nie zmienia to [mojej] oceny ostatnich meczów Mario. I bardzo fajnie się Zieniu zaprezentował, ale mojego zdania to nie zmienia, że jego czas w Wiśle i tak dobiega końca (stety/niestety). I Beto jeszcze potwierdził, że wzmocnieniem...nie jest... :| Ale na boisku nie przeszkadzał, więc jest OKEY :] Jeszcze raz brawa dla naszych zawodników, dla WISŁY! <3 ;* !!!WISŁA z Krakowa to LECHII druga polowa!!! i o tym pamiętajmy! <piona!> właśnie: BRAWO ŚLĄSK!! Powód: widzimy się za tydzień
Ostatnio edytowane przez masterlag : 23.05.2009 o godz. 18:46.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jedno trzeba powiedzieć. Maciej Skorża to magik, taktyk, trener z niesamowitym wyczuciem. Tak sobie myślę, że mając tych zawodników, których ma, drużynę która jest cały czas osłabiana w ostatnim czasie potrafi trafić w 10 ze zmianami, natchnąć drużynę do zwycięstw, pomóc jej kreować nowych liderów i bohaterów. Nie mówmy jeszcze hop, ale cel jest już blisko. Z tymi piłkarzami w tym sezonie MP mógłby zrobić jedynie wybitny trener patrząc na naszą politykę transferową i wzmocnienia rywali. To jest genialny strateg który męczy drużyny przeciwnika, by w ostatnich 30 minutach Wisła zadawała decydujące ciosy "kładące przeciwnika na łopatki". A dzisiejsze emocje - po prostu bezcenne.
MACIEJ SKORŻA !!! ![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A Na Jakikolwiek Sektor Musi Byc...;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przez caly sezon lazdy jechal po LOBO. przyznam sie ze tez niekiedy go krytykowalem. bije sie w piers,poniewaz jego ostatnie dwa wystepy przyblizyly Wisle do obrony tytulu!!! miejmy nadzieje ze wreszcie chlopak sie odnajdzie i wroci do wysokiej formy jaka prezentowal z Zaglebiu L.
ps. Wstrzymajmy sie z krytyla Cwielonga!!! Kazdy chyba pamieta jak bylo z Pawlem Brozkiem kilka sezonow wstecz. marnowal 80% sytuacji! i to przewaznie 100 procentowych, a moze nawet wiecej.a teraz nikt nie wyobraza sobie Wisly bez niego!!!Wierze ze z Cwielongiem bedzie podobnie i za rok bedzie on numerem jeden w ataku! WISLA MISTRZ!!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To jeszcze 2 komentarze z relacji textowej - teraz możemy się z tego śmiać, ale wtedy nie było tak wesoło:
"48' - Rany boskie.... Piłkarskie jaja. Zawał serca. Podanie do Pawełka, piłka turla się powoli, pięć razy wolniej niż gdy babola w Irlandii Płn zrobił Artur Boruc. A Pawełek puścił ją pod nogą! Piłka odbija się od słupka i wraca do bramkarza Wisły." "77' - O Boże... na boisku Beto." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Obie bramki dla Lechii zdobyte nieprawidłowo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Warto przytoczyć słowa Macieja Skorży po meczu dotyczące kibiców:
"Jest to niespotykana rzecz. Wspaniale ogląda się taki mecz. Momentem, który zapamiętam na długo, była reakcja publiczności, kiedy Marek Zieńczuk zdobył bramkę na 2:2, a cały stadion skandował jego nazwisko. To świadczy o tym, że przyjaźń między kibicami nie jest tylko na pokaz. Lechia traci bramkę, a kibice potrafią docenić strzał Marka. Duże słowa uznania dla kibiców Lechii i Wisły." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
O której będzie samolot z piłkarzami na Balicach
![]()
zenio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A bramka zdobyta przez Rengifo w meczu z Polonią została zdobyta nieprawidłowo nie dość że ręka Stilicia, to jeszcze spalony Rengifo... Tak to już byliśmy na 100% pewni mistrzostwa..I tak jestem pewny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
we wszystkich 3 meczach tzn Legii Amiki i nasz decydujace o bramkach akcje miały w sobie ręke,dobre co nie?
Teraz feta za tydzien i oby Rychu Tarasiewicz nam psikusa nie spłatał *odpukuje w niemalowane* ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
teraz na lotnisko idziemy 23;40 podziękować!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Panowie chyba zapomnieliście o Marku, który dzisiaj zrobił kawał wielkiej roboty dla Wisły i gdyby nie on i nie jego waleczność, to w dzisiejszym spotkaniu o mistrzu moglibyśmy zapomnieć. Łobo pomimo dwóch bramek, nie pokazał nic wielkiego. Owszem dwie piękne bramki, ale uważam, że Patryk i tak jest w lepszej formie obecnie, niż Wojtek. MARKU DZIĘKI ZA MISTRZA ! ! !
EDIT Czas poszukać innego bramkarza z takim golkiperem Europy nie zawojujemy. BRAMKARZ, PRAWY OBROŃCA, LEWY POMOCNIK I NAPASTNIK TO PRIORYTET W NAJBIZSZYM OKIENKU TRANSEFORWYM.
Ostatnio edytowane przez PROSPERO : 23.05.2009 o godz. 19:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do tego dojdzie Śląsk
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ale co z tego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ja tylko to ejdno dosrodkowanie pamietam ale zapewne było wiecej, Ty widze ze o zadnym nie pamietasz wiec po co piszesz takie rzeczy ze nic wiecej Łobo nie pokazał? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co wy tak po nim jeździcie? I jak tu mówić o promocji miejsc na stadionie, skoro tacy ludzie na forum są, co odwrotną robotę robią...
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wystarczy tylko remis! jednak niepewność zawsze jest, dzisiejszy mecz udowodnił innym że jesteśmy najlepsi! mimo błędów sędziów, fuksa lecha BĘDZIEMY MIEĆ MISTRZOSTWO!
cała Małopolska czeka na fetę, co ja pisze - cała Polska |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
przepraszamz a moje głupie pytania ale sami zrozumcie zawsze marzylem aby zawitac na Reymonta na mecz wiselki ;-) Atu nagle mam okazje i bede jeszcze na fecie
Na moim miejscu tez byscie sie tak podniecali i zadawali pytanka pozdrowionka |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Właśnie, że powinna być odgwizdana, bo nikt go nie popchnął, a ten przewrócił się tak jakby wpadł na minę przeciwpiechotną. Zwykła symulka, w wyniku której dotknął piłkę ręką. Żółtka kartka dla Zabłockiego i wolny dla Wisły. Jeśli przeanalizujemy jeszcze drugą sytuacje, po której padła bramka- czyli niby faul na rzut karny, to wychodzi na to że Lechia zdobyła obie bramki nieprawidłowo.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mistrz zostanie u nas , inni mają Euro 2012 a my mamy mistrza i najlepszą drużynę w Polsce.Reszta niech się schowa
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
co za emocje, brawo za walke
![]() Łobo i Zieniu szacunek! ![]()
What's new?