|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mój kolega napisał że Mickiewicz pisał w Młodej Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie mogę gdzieś wejść na jakąś stronę oke cke i sprawdzić wypracowanie co tam napisałem heheh ? A jeśli połowę pisałem w czasie ze MIAŁ takie takie a później drugą połowę że MA takie takie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
o 15;00 na onet.pl mają być wyniki.. tylko ja Wam radzę, nie czytać tych wyników. Czemu ? Bo tam będzie klucz...odpowiedź możecie mieć dobrą - klucz uzna że złą. Więc sobie podliczacie punkty i macie zonka potem, że nie zdaliście, stres itd... Ja czekam na wyniki 30 czerwca, bo przeiceż to jest sprawa indywidualna sprawdzającego, czy dana odpowiedź według niego mieści się w kluczu, czy nie. pzdr ![]()
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A konretnie minus 30. Bo brak za rozwinięcie tematu + coś jeszcze za 5.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dość proste , ja osobiście wybrałem chłopów i jestem bardzo ciekaw czy tam ma być Weronka czy Weronika , bo spotkałem się z 2 formami ?
Ja napisałem Weronika(Weronka) . A jesli ta Weronika to był by błąd to ile pkt. idzie się paść? ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma co , umiesz człowieka pocieszyć
![]() ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ej słuchajcie, mam pytanie, bo jak miałem ten test z czytania o hipnozie i pytania i pisałem do nich odpowiedzi, ale mi nie wystarczyło miejsca i pisałem pod wyznaczonymi liniami, to mi zaliczą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaliczają
![]() A ta Weronka/Weronika- to w zasadzie nie jest nic ważnego. Więc nie udupią nas. W razie czego będziemy się odwoływać, skutecznie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aro1234 widzę swój chłop, z tego co pamiętam, też byłeś hardcore i bez powtórki z lektur
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Mówiłam,że będzie Pan Tadeusz,a tak nie chcieliście Widzę,że nie tylko dla mnie czytanie było dosyć łatwe,aż się zdziwiłam,bo przez 3 lata pisania diagnoz zawsze było głupie pytania i łatwe czytanie albo na odwrótJaką daliście tezę do tych eksperymentów czy coś takiego? ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kumpel który zrobiłem ten sam "błąd" stwierdził że ten cały Bylica mówił per Weronika a Hanka per Weronka . Jesli to prawda to już zupełny luz , jesli nie to chyba faktycznie tez nie ma się czym martwić
![]() Jak to się mówiło 1 kl. gimnazjum - niech się gonią Weroniki. W Polsce imię to nadawane jest od XIII wieku, również w formach Weronka, Werunka. Zdrobnienia: Wera, Werka, Weronisia, Weronka Powód: pp
Ostatnio edytowane przez djjamajczyk : 04.05.2009 o godz. 12:52.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() do koleżanki Wiślaczki - ja tam preferuje opis lub recenzję... ;] tezy nie wpisałem, pominąłem to zadanie - dla mnie jakaś paranoja... ;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jeszcze zapytam Was- jak odnieśliście się do Bylicy? Chodzi mi o drugą część tematu.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a Jak daliście to ostanie zadanie informacja a opinia ? tabelka
bo ja dałem chyba Info info opinia infor Albo opinia na miejscu drugim dałem albo na trzecim |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Opisu nigdy nie mogę zapamiętać, jak się pisze. Co ma być na początku,co później. Wolę rozprawki
Przy pytaniu z też odezwało się u mnie myślenie biologiczne i zaczęłam się zastanawiać czy teza może być pytaniem, czy twierdzeniem itp. jak te wszystkie problemy badawcze,hipotezy i tematy na biologii ![]() U nas fizyk, który siedział w komisji po 30 minutach zasnął Ksiądz w trakcie jak poszli po arkusze pomodlił się z nami,a za nim zaraz przyszedł drugi fizyk i kazał nam rzędami zrobić falę TSW_PDW też mam jedną opinię tylko ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jak przeczytałem pierwsze zdanie, że bylica był ruchany czy coś w tym stylu to beka i od razu stwierdziłem, że nie temat dla mnie, bo bym im wpisał adres www.redtube.com i kazał sobie pooglądać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli chodzi Ci o jego kontakty z córkami ?
Napisałem że WerONIKA robi go w jajo , nie troszczy się o niego , jak najmniejszym kosztem zapewnia mu przeżycie choc powinna o niego dbac , nie daje mu jeść , natomiast Hanka kocha ojca , proponuje mu pomóc , a cały ten Bylica kocha obie , nie potrafi sie zbunotwac przecvwiko Weronice . wczesniej jeszcze opisałem jego wyglad zewnetrzny. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tam było coś o społeczności lipskiej. Nie pamiętam dokładnie.![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
djjmajczyk to samo napisałem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie do osób, które pisały rozszerzoną. Trudne było? Na podstawie samych fragmentów dało się to napisać czy nie za bardzo?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aaaaaa...
Napisałem ,że starzy ludzie maja jednym słowem przewalone - sa traktowani jako balast , ludzie tylko do wyżywienia , 0 pożytku z nich na roli , nie sa szanowani , napisałem ,że jedynie wyjątki takie jak Hanka dbaja o ludzi w podeszyłym wieku. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A wracając do naszego problemu Weronki-Weroniki. Gryzie mnie to i nie daje mi to przestać myśleć. Trzeba coś wykombinować, zapytać kogoś jak to wygląda w oczach egzaminatorów. Nie mam zamiaru się w****iać do 1 lipca ![]() Czy w Chłopach była jeszcze jakaś Weronika? Czy nie było takiej bohaterki? Bo nie kojarzę ![]() Edit: http://fakty.interia.pl/raport/matur...0372,,22266233 ----> Niekoniecznie podbudowujące http://fakty.interia.pl/raport/matur...5708,,22266643 ----> Podbudowujące. http://fakty.interia.pl/raport/matur...0131,,22264899 ----> Podbudowujące dwa Czyli- jest chyba dobrze.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 04.05.2009 o godz. 13:16.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli Weronka to zamiennik/zdrobnienie dla Weroniki to chyba nie będzie problemu . Jak zobaczę jeszcze raz pytania to lookne czy ten Bylicy nie mówił Weronika przypadkiem.
Była jedna Weronika vel. Weronka Wg. mnie to można zamiennie stosować , przypisaliśmy jej właściwe cechy (córka starego Bylicy) a że piszemy pełnym imieniem zamiast zdrobnieniem ? Myślę ,że to nie będzie błąd ani rzeczowy a tym bardziej kardynalny .http://fakty.interia.pl/raport/matur...2,1,22267326,3, pirat.z.karaibow to już chyba nasz(i jak widać nie tylko nasz ) problem wyjaśnia Powód: =
Ostatnio edytowane przez djjamajczyk : 04.05.2009 o godz. 13:26.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Lektur przeczytanych 0... A matura zdana... Chyba się będę śmiał z tych co stukali te 3 lata
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|