![]() |
Matura//Po maturze...??
Osoby zorientowane bardzo prosze o pomoc. Na glownej stronie AP jest taka informacja:
Cytat:
|
Dla tegorocznych maturzystów rejestracja jest od 30 czerwca, bo wcześniej nie znasz wyników matury. :)
PS. Na jaki kierunek składasz ? |
Cytat:
|
Dobrze rozumiem, że na AP rejestrujemy się dopiero od 30.06 ? Sam byłem zdziwiony, bo chciałem się logować, przebrnąłem przez 2-3 strony i doszedłem do miejsca, w którym trzeba wpisać nr świadectwa maturalnego...
|
tak samo jest na UJ i AR.. a kopie świadectwa należy donieść do 3 lipca, mam nadzieję, że ich serwery są przygtowane na takie obciążenie ;)
|
za 10 dni wyniki matury...i wszystko będzie jasne :D
|
Kiedy wyniki mają pojawić się w Internecie? Podobno miały być przed 30 czerwca.
|
Najwcześniej miały być 27 czerwca ale chyba nici z tego i trzeba czekać dalej...
|
No właśnie albo dzisiaj, albo już tylko w poniedziałek, bo jakoś mi się nie chce wierzyć w to, że ktoś specjalnie pójdzie do pracy w weekend, żeby wrzucać wyniki w system.
|
Przeczuwając poniedziałkowe wyniki, miałbym prośbe, do starszych i aktualnych maturzystów, żeby poradzili jakieś tolerancyjne kierunki, które nie wprowadzają żadnych rasistowskich zasad i przyjmują wszystkich jak leci?:-P
|
Dupa, liczyłem że poprzerwie na obiegu zobaczymy wyniki a tu zonk nie ma :(
W szkole od 12:30 dopiero będą ;P A w Poniedziałek człowiek się pewnie nie zaloguje |
ja wogóle nie widze sensu tego calego systemu skoro sprawdzic wyniki mozna w momencie gdy sa juz do odebrania w szkole.
|
Jedyna rzecz, na której mi teraz zależy, to żeby te wyniki najpierw były w systemie, a dopiero potem w szkole. Stan mojego zdrowia psychicznego jest w stanie uratować nawet kilkugodzinne wyprzedzenie. Chyba nie wymagam zbyt dużo...?
A tak btw, to strach jest :D |
Cytat:
|
Eeeeeejjjjj to będą dziś te wyniki na tym necie czy nie? bo ja już przed tym komputerem ślecze i każda minuta mja jak godzina do 12 jest przerwa w systemie...
|
wyniki 30..
|
no ale jak 30 30 mialy byc w szkolach a na necie wczesniej..
|
na tym to polega że zanim pójdziesz do szkoły to sobie rano sprawdzisz w domu że jak by co karetka przyjedzie do domu a nie do szkoły, to ta reforma edukacji "przyjazna buda"
|
.......e taka przyjazna budę.. zlodzieje oszusci .......eni!
|
Zmienili, system będzie czynny dopiero o 2... Niech ich ****!
|
i tak wyników nie bedzie idzcie spac :) ja tego nie moge zrozumiec juz musza miec wydrukowane opieczetowane swiadectwa i wszystkie aneksy maturalne a robia z wszystkich debili, taaa wszystko poprawione pewnie od 2 albo przynajmniej jednego tygodnia.
|
z ciekawosci wstalem wywala blad ze nieprawidlowe dane.. tną ostro w huja..
|
No tną robią z nas idiotów człowiek nie spi denerwuje sie a oni od 9.30 do 20 znowu robia przerwe i kazdy ma nadzieje ze w koncu o tej 20 sie dowie jak sie sprawy maja a mi sie wydaje ze wtedy znowu przedluza do 24 a na koniec do 2 i wyjdzie an to ze szybciej sie dowiemy w szkolach jakie sa wyniki niz na tej stronce.Chore to jest normalnie...
|
Ku...a przerw technicznych im się teraz zachciało, a mieli cały rok kiedy nikt tego nie używał to wtedy ich nie mogli zrobić ...
|
matura maturą ale na ktorej stronie sprawdze te wyniki :D ?
|
www.oke.krakow.pl , system obieg. Nie dawali wam hasel w szkole?
|
dawali hasla ale o stronie nie mowili albo nie slyszalem ;)
jutro wyniki i jebal pies. |
wroobel88 ale mi sie wydaje ze przez to sa te przerwy ze wlasnie wklepuja te wyniki chyba..
|
Z tymi maturami to w tym roku niezle leca w ch*** .przez rok nie potrafia zrobic klucza, teraz nagle maja problemy z systemem...
|
Ja się teraz zalogowałem i przynajmniej ja dalej nie mam wyników :/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl