|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ja zdałem w poniedziłek 23, jestem z Krakowa, dzowniłem w poniedziałek, powiedzili żeby zadzwonić pod koniec tygodnia to zadzowniłem dzisaj... hahahahha to powiedzili żeby zadzwonić w piątek.. i tak jutro zadzwonie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
pozdro.![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie moge znaleźć na ich stronce orientuje się ktoś czy MORD czynny w sobote? Jak tak to w których godzinach?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.mord.krakow.pl/aktualnosc...ie-MORD-Krakow
tu jest. Egzaminy w sobotę są, ale BOK nieczynny. pozdro. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Przeczytałem w tej chwili Twojego posta, sprawdziłem i też: (4/2/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To dziwne bo ja zdałem we wtorek 24 marca a do tej pory widnieje że Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.... :(
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś do polecenia jakąś szkółkę blisko Kurdwanowa
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ponawiam pytanko.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Oczywiscie, ze mozesz zdawac. Jesli nie skladales jeszcze papierow to zloz jest w krakowskim MORDzie i nie ma zadnego problemu. Jesli w innym miescie juz skladales to musisz napisac podanie o odeslanie ich tutaj co zajmie pewnie jakis czas, ale nie ma zadnych przeciwskazan jesli chodzi o zdawanie egzaminu w zupelnie innym miescie.
_gilardino_ - http://www.juma.prawojazdy.com.pl/ ja robilem w tej. Wszystko zajebiscie. Fajne wyklady, wspanialy wlasciciel i bardzo dobrzy instruktorzy, ktorzy nie krzycza i naprawde dobrze przygotowuja do egzaminu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wasiu ile Cię to zeszło w jumie ?
Potrzebuję szkolę gdzie idzie to sprawnie i szybko wiem że w Borku szybko idzie teoria nie wiem jak praktyka ale jest gdzieś szkoła gdzie jak masz czas to praktykę robisz w 2 h ponoć gdzieś na Kleparzu ... jak coś ktoś może powiedzieć to proszę o info ![]() ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Jak szybko to zrobisz zalezy w duzej mierze od Ciebie. Nauczysz sie testow, zdasz egzamin wewnetrzny na pierwszym wykladzie, potem sobie bedziesz chodzil rownoczesnie na jazdy i wyklady, poumawiasz sie prae razy w tygodniu i szybko bedziesz mial papiery do egzaminu. Ja do prawka podszedlem sobie lajtowo, nie spieszylem sie, jeszcze sie troche zniechecilem w miedzyczasie i od zapisania sie do otrzymania plastiku minelo dobre 9 miechow. Czyli tyle ile ciaza u kobiety
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
na kat B od zapisu do otrzymania prawa jazdy - 4 miesiace.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Witam mam pytanie,jak zdałem prawko to co muszę zrobić muszę zapłacić kasę przed wydaniem czy po wydaniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Tak odbiór prawka będziesz miał w Wieliczce , płacisz przed wydaniem w Wieliczce po tygodniu masz prawko do odebrania
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki za informację pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja mam pytanie o prawko na motor, czy ktoś robił? Jakie są mniej więcej koszty? Jak to wgląda od strony praktycznej?Czy na teorii pytania z kat. B się pokrywają? Czy na egzamin, też trzeba długo czekać?
Z góry dzięki za wszystkie informacje ![]() ![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Może ktoś podrzucić w takim razie jakiś kontakt gdzie kompletny laik może zrobić kurs na prawo jazdy. Debilem nie jestem ale tak żeby mnie po prostu ktoś nauczył na spokoju a nie wymagał żebym jeździł po mieście na pierwszym dniu kursu. Najlepiej w okolicach Mistrzejowic albo w centrum. żeby nie zaśmiecać może być na pw. Dzięki. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Ja robię. 1000 zeta za kurs, przynajmniej w moim wypadku. Pytania takie same jak na B i w tym chyba z 12 typowo motocyklowych. Czas oczekiwania proporcjonalny do chętnych i do wolnych terminów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy jak bedzie ciemno jak bede meic egzamin musze jakos to lusterko u gory ustawiac na nocny tryb ?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Co do czasu robienia prawka to w tym momencie, kiedy czas czekania na egzamin łączony jest stosunkowo krótki to na lajcie można zrobić prawko w 2 miesiące. Ja robiłem 3 licząc od momentu rozpoczęcia teorii do otrzymania dokumentu przy czekaniu równy miesiąc na egzamin i w dodatku nie spieszyłem się jakoś wybitnie, na spokojnie 2-3 jazdy w tygodniu, zresztą więcej wg mnie nie ma sensu brać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Macie gdzieś pytania najnowsze na B tak zeby wszystkie byly w jednym miejscu np. od 1 do 500 i zeby odpowiedzi sprawdzalo. ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Teoria w tydzień - Rolminex (budynek NCK) koszt to ok 1300zł, dobrzy instruktorzy i dobry ośrodek wbrew powszechnej może nie zbyt dobrej opinii. Jeżeli zależy na czasie to polecam. W okolicach mistrzejowic to p Leszek Klęk (os. Tysiąclecia) . Miałem przyjemność jeżdżenia z nim 4h (dodatkowe) i jest to świetny instruktor wg mnie. Bardzo spokojny, opanowany człowiek, zna wiele trudnych i podchwtyliwych miejsc. Na pewno wiele nauczy. Jeżeli piszesz że jesteś laikiem to śmiało mogę Ci go polecić. Jest on również byłym egzaminatorem. Jeżeli chodzi o placyk, to pod Plazą wszystko elegancko. Jakbyś miał jakieś pytania odnośnie kontaktu z nim itd. pisz na PW. Pozdrawiam. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
proszę o pomoc gdyż jestem zupełnie zielony
wczoraj zdałem Prawko w Nowym Sączu i egzaminator powiedział mi ,że za tydzień lub do tygodnia czasu będę mógł odebrać w swoim ośrodku..czyli gdzie ? jak to ma się odbyć proszę o jasność.dziękuję ![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Na chłopski rozum zdałeś w Sączu to odbierasz w Sączu - zamiast jechać zadzwoń za tydzień do Sącza czy mają dokument.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no niby tak,ale jak się mnie zapytał skąd jestem a odpowiedziałem,że z Krakowa to powiedział,że w Krakowie,więc nie wiem do końca...
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 20.04.2009 o godz. 21:38.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
eee kumpel zdawał w Sączu i odbierał normlanie w Węgrzcach(jest z poza krakowa). Napewno nie odbiera sie w Sączu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jesteś z Krakowa, wpłacałeś kasę w Krakowie, więc odbierasz w Krakowie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo z tego co pamietam to prawko odbiera sie w urzedzie miasta wlasciwego dla zamieszkania a nie tam gdzie ma siedzibe OŚK
dlaby rade ktos zalatwic kurs na kat. A tylko zebym nie musial lazic na czesc teoretyczna!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|