|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Loo to gorsza patologia z terminami niz we wrzesniu kiedy zapisywalem sie ostatni raz
Wislakom zycze zdania prawka a paniom pasiastym bym poodbieral ruch by sie z deczka rozladowal na miescie ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2005
Offline |
|
czy Wy się k**a nie nauczycie nigdy robić znaków przestankowych? O wiele się łatwiej taki tekst czyta i rozumuje. Z tego co ja "domniemuję" bo napisałeś/aś to tak, że czytam to już 5-ty raz i dalej nie mogę zrozumieć do końca to nie masz się czego bać. Uszkodziłaś/eś samochód stojący obok. Zostawiłaś kartkę ze swoimi danymi więc Ci nic nie zrobią. Pogratulować postawy bo ostatnimi czasy takie zachowanie odchodzi do lamusa. Sam jestem tego przykładem gdzie na parkingu mi porysowali i wgnietli drzwi urywając przy okazji lusterko. Oczywiście za każdym razem nikt nic nie słyszał, nikt nic nie wie, nikt pieniędzy nie odda :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Te wasze skrzyżowania, trochę nieaktualne
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale dojebałem..
własnie sie dowiedziałem by brac te 5h po 3 oblanych jazdach trzeba przynies historie egzaminu...a zeby taka miec musze jechac do tarnowa. Zrobie chyba tak ze tam wezme te 5h, pierwsze 3h wyjezdze gdy pojade po ten swistek a kolejne 2h gdy bede jechac sie zapisac |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wiadomo, że trzeba. Swoją drogą co za pojebany kraj, że takich rzeczy nie da się załatwić telefonicznie... Jedź do Tarnowa i tam sobie weź jednorazowo maksymalną ilość godzin, a resztę niech Ci dopiszą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
własnie bede tak chciał, ale jak wiadomo wszyscy sie boją i watpie by do przeszło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy to prawda, że w marcu wchodzą jakieśnowe przepisy dotyczące zdawanie na prawo jazdy? Ma być droższe, od 21 roku czy coś?
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja prawko zdałem we wtorek tydzień temu i jak dziś zadzwoniłem do urzędu to mi chłop powiedział żebym zadzwonił za tydzień. Opłaca się mimo to ich gnębić codziennie( założyć że chłop powiedział to na odpie***l) czy to nie ma sensu? ile wy ostatnio czekaliście? Prawko zdawałem w Tarnowie wiec możliwe ze procedura trwa trochę dłużej?
Ostatnio edytowane przez Saturas : 28.01.2009 o godz. 21:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
czy to cos pomoglo nie wiem 13 dni z dniami roboczymi czekalem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może po prostu:
Status Spraw Interesanta - Prawo Jazdy |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam , dzisiaj zdałem prawko za pierwszym razem
. Teria 0 błędów , jazda wszystko fajnie , egzaminator nie za bardzo , chciał mnie udupić ale nie miał na czym akurat tak mi dziś dobrze szło że sam się dziwiłem . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Z tego co wiem to nie warto się tym sugerować. Koledze wyświetliło że jego sprawa jest dopiero w toku gdy... miał już prawko w kieszeni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Egzamin zdany dziś za 1 razem
Takie krótkie spostrzeżenia: nie spinajcie zbytnio zwieraczy, bo nie jest tak strasznie jak większość mówi, jazda w nocy kiedy pada śnieg, jest ślisko nie jest łatwa ale ma swoje plusy ![]() ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jeśli ktoś ma pod ręką jakieś nowe testy na kat. b to proszę podrzucić linka, dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Możecie polecić jakąś dobrą szkołę jazdy, gdzie jest kategoria A? Z własnego doświadczenia czy też kolegów.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ktoś wie może czy przy kat. C+E godziny egzaminów są takie same jak przy "C"? Tzn. 6.15 i 14. Jeśli dalej jest 14 to chyba celowo by ludzie oblewali bo zdawalność w tych godzinach pewnie jest znikoma.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanie czy robił ktoś prawo jazdy w OSK "STACH" ? Polecacie tą szkołe? gdzie w ogóle mają plac manewrowy?
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie jak wygląda teraz sytuacja z jazdą po łuku na egzaminie? Czy w razie jakiegoś błędu przy pierwszej próbie (najechanie na linię, potracenie pachołka czy coś w tym rodzaju) przysługuje możliwość powtórki?
Za moich czasów tak było, ale nie wiem jak jest obecnie? ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jak nie wyjedziesz za linie to możesz poprawić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zna ktoś numer telefonu (chyba na informację), żeby się dowiedzieć czy prawko jest już do odbioru? Podobno informację w internecie aktualizują co trzy dni :/
dzięki bartek89TS ![]() Powód: anty ɐıʌoɔɐɹɔ
Ostatnio edytowane przez concedi : 12.02.2009 o godz. 21:30.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Uderzenie w pachołek, najechanie na linie to automatyczny koniec egzaminu. Jeśli się nie zatrzymasz w kopercie (samochód wystaje poza) lub się zatrzymasz podczas jazdy masz drugą próbe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Yarisce jest wlew wspomagania kierownicy i czy trzeba go pokazać na egzaminie?
edit. Dzięki Concedi, tak mi się wydawało, ale lepiej się upewnić.
Ostatnio edytowane przez UW&I : 12.02.2009 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wystarczy pokazać 5 rzeczy pod maską: miarka oleju, wlew oleju, zbiorniki płynu hamulcowego, spryskiwaczy i chłodniczego ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Nie tylko w Tarnowie ale wszędzie osoba egzaminowana ma prawo jechać do ruchu miejskiego nawet z oceną negatywna tylko nie wszyscy o tym wiedzą. Jeszcze jedno w Tarnowie jeden z egzaminatorów to zapalony kibic Uni Tarnów,ale więcej Wam nie powiem. Pozdrawiam i życze powodzenia |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jedna rada jeśli widzicie że nie jesteście w stanie wykonać prawidłowo jazdy po Łuku za pierwszym razem to lepiej sie zatrzymać niz od razu wyjebać w tyke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jest sens iść się zapisać na egzamin koło 12, czy kolejka będzie taka, że i tak do końca ich pracy nie zdążę?
Mam być o 15 na uczelni, więc tym bardziej mnie to nurtuje. Z góry dzięki za info. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
obojętne, podobno w środy rano można trafic fajne terminy, w innym przypadku obojętne, czekasz koło godziny, maks 2 (info od kumpla co zdawał jakis miech temu)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|