|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
-Cocco shop Floriańska BTW: Poszukuję zagranicznej stronki na której było w pi*zdu zdjęć opraw Wisły( i bardzo duuużo innych klubów) Powód: pytanie
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 06.01.2009 o godz. 15:39.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam
Mam pytanie a zarazem problem:/ wyskakuje mi na kompie co jakis czas okienko "Autoodtwarzania" i przeszkadza mi to w pracy na moim pc:/ reinstalka systemu nie pomogla na dlugo:/ wie moze ktos co jest nie tak![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
może opisz dokładniej problem... autoodtwarzanie wyskakuje ci w momencie podłączenia pendrive'a czy wlozenia plyty CD/DVD czy tak po prostu? a jesli tak to co chce odtwarzać?Dysk czy coś innego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tym problem ze wyskakuje tak sobie:/ a co odtwarzac cce to ja zielonego pjecia nie mam bo nie mam zadnego pen drive podlaczonego zadnej karty pamieci ani zadnej plyty w kompie:/
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Myślę, że może Ci pomóc darmowy program Xp AntiSpy. W nim możesz wyłączyć różne denerwujące funkcję Windowsa m.in. autostart. Chociaż z drugiej strony nie usunie przyczyny.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spróbuje a narazie thx
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam taki problem z grą test Drive unlimited. A wiec gre instalowałem przed wczoraj wszystko pięknie działało i dzisiaj próbuje ją włączyć. nie da sie. Włącza mi sie ponowna instalacja w której wyskakuje jakiś błąd... Da sie jakoś to rozwiązać?
gra oczywiście z giełdy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
0,128 do potęgi 3/2 podzielone przez 3,2 do potęgi 3/2
wie ktoś jak to zrobić? dzięki
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 06.01.2009 o godz. 21:12.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ściagnij ten program i włącz, jak sie pojawia jakies komunikaty to klikaj tak...
usuwa on autouruchamianie i jakies trojany itp... uzywalem osobiście, po uzyciu usun foldery ktore utworzy na dysku C: zwykle 2-Quoobox i Combofix (cos takiego, byc moze zrobilem literówke ale nie pamietam dokladnie) i z folderu Windowsa (C:/Windows) folder erdnt w ktorym tworzy swoje pliki. Aha, po uzyciu wylacz jesli nie potrzebujesz przywracanie systemu i aktualizacje automatyczne oraz zapore bo przestawia on te rzeczy na "fabrycznie" ustawiane przy instalacji... powinno pomóc http://www.programosy.pl/program,combofix.html |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
0,128 do potęgi 3/2 podzielone przez 3,2 do potęgi 3/2 = 0,128/3,2 do potegi 3/2 = (0,04 do potegi 3) i z tego pierwiastek
chyba |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
sprawa wygląda tak... kumpel poleciał do USA i ma mi kupić plazmę, lapka, kom i zestaw kina domowego (6 dużych kolumn i wzmacniacz)... waga ok. 100kg. jak najlepiej (najtaniej i najpewniej) przesłać do Polski
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
1) Zna się ktoś na programie STATISTICA ?
2) Gdzie w Krakowie jest jakiś dobry sklep z częściami z używanych samochodów (tzw. "szroty") ? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Jest tez firma Polonez Parcel Servis, w miare dobra. Cenowo troche nizej niz Polamer. Sa jesszcze jakies inne ale nimi nie wysylalem. Jak wysylasz droga morska to licz sie z tym ze paczka moze isc nawet 1,5 miesiaca, a jak sa jakies swieta to nawet powyzej 2 miesiecy. Lotnicza idzie szybciej, bo ok 2 tyg (do miesiaca w swieta). Morska jest o wiele tansza, szczegolnie przy takiej wadze to napewno to poczujesz. Mysle ze to z 10% ceny lotniczej. Ale lepiej sie dowiedz u przedstawicieli, bo moze sie cos zmienilo. Teraz na elektronike nie ma cla, jedynie ci placisz to VAT 22%. A tutaj z tym bywa roznie. Nie wszystkie paczki idace do PL sa sprawdzane. Przede wszystkim sprawdzaja paczki lotnicze, praktycznie 90% co idzie do Polski, w morskich to sprawdzaja wyrywkowo, najczesciej o duzych gabarytach i duzej wartosci. Oczywiscie mozesz napisac ze niby w tych paczkach sa jakies uzywane ciuchy itd, mala wartosc, ale wtedy jest ryzyko, ze jezeli cos sie stanie z paczka to nie zaplaca Ci odszkodowania. Generalnie teraz nie oplaca sie kupowac elektroniki w stanach, po pierwsze dolar poszedl do gory i nie ma az tak bardzo znaczacej roznicy, po drugie na 90% tracisz gwarancje, bo malo firm ma swiatowa gwarancje. No i pozniej zabawa w zmienianie napiecia itd. Jak masz jakies pytania to wal na priv |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
na ul. Półłanki, przecznica od 29list przy powstancow do francuzow szczegolnie tam, |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mam pytanie, był ktoś na nartach we Włoskim Livigno?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
impArt mialem byc w zeszlym roku ale hmm znajomy sie polamal i dupa ale z tego co wiem jedna z lepszych miejscowek!
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy posiada ktoś gotową prezentacje w Powerpoincie na dowolny temat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Na necie jest masa prezentacja na dowolny temat.. np. TUTAJ
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy nie będzie problemu z kupnem w Krakowie w jakimś serwisie obudowy to telefonu SE W200i ? Jeśli nie to ile taka obudowa może kosztować w sklepie ?
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
różnicy miedzy sklepem a cenami na tych stronach nie beda kolosalne jak nie chce Ci sie szukac http://www.sklepik-gsm.pl/index.php?..._w200i_id21978 zapewne w kazdym komisie dostaniesz ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
mam pytanie jaki polecacie telefon do kupna miedzy 400a500zl
![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja polecam SE K800i - mam i jestem bardzo zadowolona (aparat 3,2 mpx z cyber shotem, czytelny ekran, mp3, mp4, video rozmowy, i różne takie bajery) - powinieneś kupić około 450,00 zł
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
orientuje się ktoś ile mogą na giełdzie kosztować słuchawki do SE z minijackiem ? te co standardowo są w SE Walkman. I jakby ktoś jeszcze wiedzial mniej więcej ile może kosztować karta 2gb M2 (bez adaptera) również na giełdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak na operze np. wyłącze sobie niechcąco strone to mozna to cofnąć przez Edycja -> cofnij. Jak zrobic cos takiego na mozilli. I jeszcze jedno, na operze: przegladam sobie jakas strone, dojade tym paskiem z prawej srony do polowy, kilkne na jakis link a potem cofne i dalej jestem w polowie tego paska, na mozilli naomiast automatycznie przezuca mnie do poczatku strony. Jak zrobiz zeby bylo tak jak na operze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://img.xataka.com/2008/04/nokia5000.jpg
459zł w Carrefourze teraz, cieniutki ma radio, mp3, 2mpx aparat wg mnie bdb kom ![]() Wisła |
|
|