|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
jeszcze moge polecic http://www.raan.istore.pl/ - sam u nich kupowalem i zadnych problemow. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak jesteśmy przy perfumach to mam pytanie o Oriflame - jest to jakaś wyższa półka od Rexon i innych efektów Ax'ów ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
gdzie mogę taki szal zdobyć?
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec jak nagrac plyte DVD z Windowsem Vista zeby to cholerstwo mozna bylo zbootowac. Wczesniej jakos nagrywalem takie rzeczy i problemu z bootowaniem nie bylo a teraz jest do jasnej ku... mac. Mam wersje nope z peb.pl.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
pozdr ![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
takie pytanko,jak nie bylismy w Uni Europejskiej to nieobowiązywało prawo Bosmana. Co wtedy sie działo z piłkarzem któremu sie skonczyl kontrakt?
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
edit: do Opętany: moze to przywracanie systemu tak ci dysk zajmuje...ja mam Viste i jeszcze nigdy nie zauwazylem niczego takiego, zawsze ile mialem wolnego miejsca tyle mam... Komputer, prawy przycisk myszy,Właściwości, Zaawansowane ustawienia systemu i zakładka Ochrona systemu. Jesli nie potrzebujesz to odznacz wyszstkie dyski z przywracania systemu i zobacz, moze pomoze ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez impreza : 05.01.2009 o godz. 21:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
jak jest z rejestracją w przychodniach sportowych? potrzebne jest skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu?
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
a ja proponuje zwykłe pinezki ;]
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jaki proponujecie krem do twarzy
Plis...Z góry Thx |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
dobre mydło - będzie gładka i delikatna - a elegancji to niestety najlepszy krem nie doda - się trzeba z elegancją urodzić
![]() a tak serio: a jaką masz cerę? ile lat masz? płeć Twoja? człowieku w tych czasach to trzeba na kilkanaście pytań odpowiedzieć żeby dobry dla siebie krem dostać... Proponuję wizytę w jakiejś Seforze czy Daglasie - tam za darmochę Ci polecą jakiś dla Twojej skóry a i jeszcze dadzą próbki na próbę ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś tanie kwatery w górach z terminem na drugą połowę lutego ? Najlepiej Białka Tatrzańska, Bukowina ... ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jakas dobra navigacja do samochodu (nie w telefonie) za rozsadną cene co polecicie?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
W googlach naprawdę wiele można znalezc ...
Bilety mają być w kwietniu. Przez neta, jakaś specjalna strona ma być. Na pzkosz.pl patrz. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Medyk za rozsądną cene to co masz na mysłi? według mnie najlepsza póki co jest MIO...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakies ma + ile kosztuje?
a co warte są tomtomy ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
tomtom jest dobry tak ja i automapa... Zależy ile masz do wydania... Popatrz na allegro.. Acha i jedno odemnie. Jeżeli masz więcej to kup palmtopa niz sama nawigacje
Pozdro i miłej nocy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
na Azorach masz Kick Boxing jesli chcesz o info pisz na priv
a w Bronowicach masz Krav Mage. jaki sztuka Cie interesuje to Ci powiem co gdzie i jak? w czym sie czujesz dobrze?
Ostatnio edytowane przez _KRIS_ : 05.01.2009 o godz. 23:57.
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja mam palmtopa i wgraną AutoMapę i jest OK, koleżanka ma tomtoma i wiecznie się gubi, nie ma części adresów, nie można u niej punktu GPS ustawić - no cuda wianki - bo chciała taniej...
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
sprawa bynajmniej nie jest błaha
pistolet z tłumikiem potrzebuje skombinować pozyczyć, coś takiego...jakaś atrapa naturalnie, więc policjanci z forum darujcie sobie namierzanie ![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ja muszę zrobić kupują sprzęt na firmę... nie moją oczywiście :] tylko na wujka. To on musi iść do sklepu i kupić czy ja mogę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nazwa, adres firmy i koniecznie NIP firmy do wystawienia faktury wystarczą.
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tani, rozblokowany, wrzucasz najnowszą automapę z my-navia.pl i cieszysz się super nawigacją za mniej niż 300zł ![]() No chyba, że chcesz w niej mieć wodotryski, chromowane guziczki i przyjemnie wibrujący rysik, ale wtedy to już inna bajka... ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
He, he, he..Mam taką nawigację. Zrobiłem jak pisze miba i za 200 zł + karta 2GB SD i jest w miarę nawigacja. Trzeba zadać sobie pytanie. Czy GPS ma bajerancko wyglądać czy zaprowadzić mnie do celu?
![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
gdzie kupię tanio farby do malowania na murze ? obi castorama ?ktoś wie jak się tam ceny kształtują ?
i gdzie w Krakowie kupię tanio spraye ? dzięki Wiślak_92
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 06.01.2009 o godz. 15:20.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |