The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kroko.
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2009, 12:16
Najlepszy sylwek w życiu! o 5 sie kapłem że jest już 5, wcześniej niewiem co robiłem że czas zleciał od północy tak szybko
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 01.01.2009, 12:19
czy tylko ja mam ochote zaspiewac, dobry Jezu na nasz Panie....?
ma ktos jakies statystyki ile bylo ludzi na sylwestrach w poszczegolnych miastach?bo nie wiem czemu ale mi sie zdawalo ze tym razem w krakowie jakbyduzo mniej ludzi bylo niz w poporzednich latach
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.01.2009, 12:29
kuzwa wstalem :/ gdzie mam nogi - nie wiem ,slucham tej piosenki http://shimer.wrzuta.pl/audio/mJtqSu...www.eclipy.net powiedzmy ze sie identyfikuje z nia teraz :/ ale od dzisiaj polecam sylwki w dyskotekach w ch*j lasek
.....
Odpowiedz cytując
Galileo
Banita

Od: 11.2008

Stary 01.01.2009, 12:44
heh, czyli za rok wszyscy na dicha
za tvp info.
Wrocław 250 tyś. osób,
Warszawa ok. 100 tyś.
Kraków ok. 50 tyś.
w innych większych miastach po kilkadziesiąt tysięcy.

172 pijanych kierowców złapanych na wiadomym procederze!
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.01.2009, 12:46
Ja o 3 już słodko spałam, a tu "jacyś ludzie" mi się wbijają na chatę.. Narobili szumu, rumoru, pootwierali okna, przewrócili choinkę, wypili mi całą mineralną, złożyli życzenia i poszli buhahahahaha . Dziś odbiór czapek, szalików i tym podobnych rzeczy pewno będzie, bo po calym przedpokoju jakaś obca garderoba się poniewiera. O ile będą pamiętać, że byli..

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2009 ROKU!! Wiślackiego jak tylko się da!
Odpowiedz cytując
Ni_Ma
Senior Member

Stary 01.01.2009, 13:01
a ja standartowo mam kaca... i kapie mi z nosa bo zimno było na dworze jak cholera ... ale fajerwerki pierwsza klasa!

Szczęsliwego Nowego Roku !!!
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.01.2009, 13:03
Ni_Ma napisał(a):Wyświetl post
a ja standartowo mam kaca... i kapie mi z nosa bo zimno było na dworze jak cholera ... ale fajerwerki pierwsza klasa!

Szczęsliwego Nowego Roku !!!
Chyba na polu

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Ni_Ma
Senior Member

Stary 01.01.2009, 13:14
ojej no u was na polu u nas na dworze - to nie zmienia faktu że było zimno
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 01.01.2009, 13:27
u nas litr na trzech w szybkim tempie i przed nowym rokiem już faza, fajerwerków nie pamiętam, później jeszcze coś i spać.
mimo pewnych komplikacji, sylwek udany.

najlepszego w tym nowym roku!
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.01.2009, 13:28
Muszę przyznać, że nie ma "aż takiego" kaca W ogóle tuż po piciu polecam walnąć litr zimnej czystej wody, a kac nie będzie męczył.
Jak ktoś wspominał impreza w klubie zajebista Za rok też się na to piszę
WSZYSTKIM WIŚLAKOM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.01.2009, 13:49
Takiej domówki to dawno nie widziałem... 2 osoby przeleciały przez barierke na balkonie, jakieś 2 metry nad ziemią Ponad połowa osób żygająca, tudzież śpiąca grubo przed północom. Ogólnie sylwester udany.

Najlepszego w Nowym Roku!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
robert.ugorek
Banita

Od: 12.2008

Stary 01.01.2009, 13:49
Bylo nudno nic sie nie dzialo.Tylko co przy lózku robi ta kroplówka
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.01.2009, 14:11
Jaka ulga ... juz sie balem ze bana dostalem
Podsumowujac bardzo fajny sylwester bylo dobrze i wesolo nawet syfu nie ma u sasiada NAJLEPSZEGO W NOWYCH ROKU !!
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 01.01.2009 o godz. 14:14.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
PasiorWKS
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 01.01.2009, 14:27
Oj oj oj, pół litra o 20.30 wychylone do 21, przespałem północ, obudziłem się o drugiej, kumple mnie ogarniali
Najlepszego z Wrocka
Hej Śląsk
Odpowiedz cytując
Malvivente
Guest

Stary 01.01.2009, 14:28
Sylwek niezwykle udany w zajebistym wiślackim klimacie, zmiażdżyłem się niesamowicie
Szczęśliwego nowego, bez takich kaców gigantów
Odpowiedz cytując
tomek_TSW
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.01.2009, 14:34
ha meldunek w domu o 7:15 i oczy mamy z tekstem "gdzie tak dlugo balowalem" bezcenne.

Najlepszego !

Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.01.2009, 14:40
U mnie sylwester w tym roku bezalkoholowo, z racji przebytej niedawno choroby i prowadzenia auta. Także zrobiłem dobry uczynek wioząc 4 półprzytomnych zgonów ( w tym jeden co chwila rzygający ). Jedyna atrakcja dzisiejszego wieczoru to dmuchanie psom w drodze powrotnej przy akompaniamencie kawałka Firmy w których co chwila pojawiało się coś o 'je*aniu policji' Dobrze, że skończyło się na "proszę ściszyć radio"

Aaa, i wynik alkomatu: 0,0 %.
the end
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 01.01.2009, 14:45
ha cóz za historie bracia ... miło sie czyta Wasze relacje z minionej nocki
ja po ubiegłorocznym rzucaniu kulkami sniegu w radiowóz i spedzeniu w nim sporej czesci wieczoru ten rok był nadwyraz spokojny pzdr
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.01.2009, 14:48
tomek_TSW napisał(a):Wyświetl post
oczy mamy z tekstem "gdzie tak dlugo balowalem" bezcenne.
To jak to, ale,,,

wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
dmuchanie psom w drodze powrotnej przy akompaniamencie kawałka Firmy w których co chwila pojawiało się coś o 'je*aniu policji' Dobrze, że skończyło się na "proszę ściszyć radio"

Aaa, i wynik alkomatu: 0,0 %.
To dopiero bezcenne,,,

hahahahahaha pozdro
Odpowiedz cytując
fcz1985
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.01.2009, 14:57
Sylwek HzG, jeden z najgorszych, przed północa zmiana lokalu. Generalnie wielka pijatyka
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.01.2009, 14:59
nie ma co opowiadac o sylwestrze był i go nie ma!

ale...właśnie ale najlepsze są poprawiny po sylwestrze-zawsze na spontanie
pozdrawiam moja alkoholowa ekipe i... do zgonu!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
tomek_TSW
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.01.2009, 15:15
Tiramisu - oczy mojej mamy umieja gadac ;-)

ide dalej odsypiac

Odpowiedz cytując
k888
Member

Od: 04.2005

Stary 01.01.2009, 15:25
ten sylwester byl wyjatkowy o 5 rano o reke dziewczyne poprosilem hehehe i co najwazniejsze sie zgodzila a chwile temu pobudka a ona kolo mnie w lozku lezy Szczesliwego Nowego Wislackiego wszystkim !!!
Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.01.2009, 15:41
W Nowym Roku życzę wszystkim szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego miłego życia, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, pociechy z dzieci i wnuków, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, smacznego jajka, uroku osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinnessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, wiecznej młodości, niewieszającego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, suto zastawionego stołu, złotej rybki, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, korzystnego horoskopu, miłych sąsiadów, wiary w sukces, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, sprawnych hamulców, miękkiego lądowania, dużo nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczynki
Odpowiedz cytując
Ni_Ma
Senior Member

Stary 01.01.2009, 15:45
Maciejj i ja teraz źle się czuję z moim marnym "wszytskiego najlepszego w Nowym Roku".....
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Stary 01.01.2009, 15:48
k888 napisał(a):Wyświetl post
ten sylwester byl wyjatkowy o 5 rano o reke dziewczyne poprosilem hehehe i co najwazniejsze sie zgodzila a chwile temu pobudka a ona kolo mnie w lozku lezy Szczesliwego Nowego Wislackiego wszystkim !!!
szczerze ... to bardzo ci gratuluje

Maciejj dibrze to ujales wzajemnie
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.01.2009, 16:00
Maciejj wybacz, że tego nie przeczytam, bo trochę mi się nie chce, ale nawzajem

Odpowiedz cytując
lodecki
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.01.2009, 17:14
jak szybko... jak ogarnałem ze sie skonczyla wóda to byla 5 rano. znalazlem jakies piwko na kaca, niestety otwarte z ktorym usnalem, moje zdziwienie bylo przeogromne gdy rano obudzilem sie caly mokry.
Odpowiedz cytując
qazwsx123
Senior Member

Stary 01.01.2009, 21:14
Najlepsze są ,, domówki'' można się naprawdę pośmiać w super towarzystwie nie martwiąc się o nic A jak już się nie ma sił to to kładziemy się na pierwszym lepszym dywanie i śpimy (nie wiedziałem że przez sen mozna wymiotować Rano pobudka o 13 i wysłałem brata po pomidory bo najlepszy na kaca jest sok z pomidorów swieżo zmielonych w szejkerze z bardzo duza iloscia pieprzu a potem szklaneczka mleczka i nowonarodzony człowiek jest
Odpowiedz cytując
MisIIek
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.01.2009, 21:30
medyk napisał(a):Wyświetl post
był ktoś z Wiślackiej Braci w Kijowie?
owszem
sylwester udany..fajne laski,dobre jedzenie..powrót po 4 przez błonia z pieśniami Wiślackimi na ustach...tylko o moim najebaniu świadczy to ze nie pamiętałem słów prawie w ogóle
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów