|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najlepszy sylwek w życiu! o 5 sie kapłem że jest już 5, wcześniej niewiem co robiłem że czas zleciał od północy tak szybko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
czy tylko ja mam ochote zaspiewac, dobry Jezu na nasz Panie....?
ma ktos jakies statystyki ile bylo ludzi na sylwestrach w poszczegolnych miastach?bo nie wiem czemu ale mi sie zdawalo ze tym razem w krakowie jakbyduzo mniej ludzi bylo niz w poporzednich latach |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
kuzwa wstalem :/ gdzie mam nogi - nie wiem ,slucham tej piosenki http://shimer.wrzuta.pl/audio/mJtqSu...www.eclipy.net powiedzmy ze sie identyfikuje z nia teraz :/ ale od dzisiaj polecam sylwki w dyskotekach
w ch*j lasek![]()
.....
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
heh, czyli za rok wszyscy na dicha
![]() za tvp info. Wrocław 250 tyś. osób, Warszawa ok. 100 tyś. Kraków ok. 50 tyś. w innych większych miastach po kilkadziesiąt tysięcy. 172 pijanych kierowców złapanych na wiadomym procederze! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja o 3 już słodko spałam, a tu "jacyś ludzie" mi się wbijają na chatę.. Narobili szumu, rumoru, pootwierali okna, przewrócili choinkę, wypili mi całą mineralną, złożyli życzenia i poszli buhahahahaha
. Dziś odbiór czapek, szalików i tym podobnych rzeczy pewno będzie, bo po calym przedpokoju jakaś obca garderoba się poniewiera. O ile będą pamiętać, że byli..SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2009 ROKU!! Wiślackiego jak tylko się da! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja standartowo mam kaca...
i kapie mi z nosa bo zimno było na dworze jak cholera ... ale fajerwerki pierwsza klasa!Szczęsliwego Nowego Roku !!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ojej no u was na polu u nas na dworze - to nie zmienia faktu że było zimno
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
u nas litr na trzech w szybkim tempie i przed nowym rokiem już faza, fajerwerków nie pamiętam, później jeszcze coś i spać.
mimo pewnych komplikacji, sylwek udany. ![]() najlepszego w tym nowym roku! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Muszę przyznać, że nie ma "aż takiego" kaca
Jak ktoś wspominał impreza w klubie zajebista ![]() WSZYSTKIM WIŚLAKOM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Takiej domówki to dawno nie widziałem... 2 osoby przeleciały przez barierke na balkonie, jakieś 2 metry nad ziemią
Najlepszego w Nowym Roku! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Bylo nudno nic sie nie dzialo.Tylko co przy lózku robi ta kroplówka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jaka ulga ... juz sie balem ze bana dostalem
Podsumowujac bardzo fajny sylwester bylo dobrze i wesolo nawet syfu nie ma u sasiada NAJLEPSZEGO W NOWYCH ROKU !!
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 01.01.2009 o godz. 14:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Oj oj oj, pół litra o 20.30 wychylone do 21, przespałem północ, obudziłem się o drugiej, kumple mnie ogarniali
Najlepszego z Wrocka Hej Śląsk |
|
|
|
Guest
|
|
|
Sylwek niezwykle udany w zajebistym wiślackim klimacie, zmiażdżyłem się niesamowicie
Szczęśliwego nowego, bez takich kaców gigantów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ha meldunek w domu o 7:15
Najlepszego ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
U mnie sylwester w tym roku bezalkoholowo, z racji przebytej niedawno choroby i prowadzenia auta. Także zrobiłem dobry uczynek wioząc 4 półprzytomnych zgonów ( w tym jeden co chwila rzygający
). Jedyna atrakcja dzisiejszego wieczoru to dmuchanie psom w drodze powrotnej przy akompaniamencie kawałka Firmy w których co chwila pojawiało się coś o 'je*aniu policji' Dobrze, że skończyło się na "proszę ściszyć radio" Aaa, i wynik alkomatu: 0,0 %. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ha cóz za historie bracia ... miło sie czyta Wasze relacje z minionej nocki
![]() ja po ubiegłorocznym rzucaniu kulkami sniegu w radiowóz i spedzeniu w nim sporej czesci wieczoru ten rok był nadwyraz spokojny pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To jak to, ale,,,
hahahahahaha pozdro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Sylwek HzG, jeden z najgorszych, przed północa zmiana lokalu. Generalnie wielka pijatyka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie ma co opowiadac o sylwestrze był i go nie ma!
ale...właśnie ale najlepsze są poprawiny po sylwestrze-zawsze na spontanie pozdrawiam moja alkoholowa ekipe i... do zgonu! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Tiramisu - oczy mojej mamy umieja gadac ;-)
ide dalej odsypiac ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ten sylwester byl wyjatkowy
![]() hehehe i co najwazniejsze sie zgodzila a chwile temu pobudka a ona kolo mnie w lozku lezy Szczesliwego Nowego Wislackiego wszystkim !!!![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W Nowym Roku życzę wszystkim szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego miłego życia, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, pociechy z dzieci i wnuków, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, smacznego jajka, uroku osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinnessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, wiecznej młodości, niewieszającego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, suto zastawionego stołu, złotej rybki, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, korzystnego horoskopu, miłych sąsiadów, wiary w sukces, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, sprawnych hamulców, miękkiego lądowania, dużo nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczynki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maciejj i ja teraz źle się czuję z moim marnym "wszytskiego najlepszego w Nowym Roku".....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Maciejj dibrze to ujales wzajemnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
jak szybko... jak ogarnałem ze sie skonczyla wóda to byla 5 rano. znalazlem jakies piwko na kaca, niestety otwarte z ktorym usnalem, moje zdziwienie bylo przeogromne gdy rano obudzilem sie caly mokry.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepsze są ,, domówki'' można się naprawdę pośmiać w super towarzystwie nie martwiąc się o nic A jak już się nie ma sił to to kładziemy się na pierwszym lepszym dywanie i śpimy
(nie wiedziałem że przez sen mozna wymiotować Rano pobudka o 13 i wysłałem brata po pomidory bo najlepszy na kaca jest sok z pomidorów swieżo zmielonych w szejkerze z bardzo duza iloscia pieprzu a potem szklaneczka mleczka i nowonarodzony człowiek jest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
owszem
sylwester udany..fajne laski,dobre jedzenie..powrót po 4 przez błonia z pieśniami Wiślackimi na ustach...tylko o moim najebaniu świadczy to ze nie pamiętałem słów prawie w ogóle ![]() |
|
|