The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kojott
Junior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2008, 19:36. Sylwester ;D
Jak spędzają Sylwka kibice Wisły Czego życzą sobie w nowym roku?
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 29.12.2008, 19:39
Wszystkiego n(AJ)lepszego...
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
P@vel K@sprzyk
Member

Od: 04.2008

Stary 29.12.2008, 19:40
Dokładnie Ja np z przyjaciólmi jade na "domki" do Niepołomic
Odpowiedz cytując
kojott
Junior Member

Od: 02.2007

Stary 29.12.2008, 19:46
a był ktoś juz kiedys na rynku w Sylwka Bo ja w tym roku się wybieram (kaprys dziewczyny :/) i zupełnie nie wiem czego sie tam spodziewac.. Może dla niektórych banalne pytanie, ale jak jest wtedy z piciem w miejscach publicznych Bardzo łapią jak zobaczą kogoś z flachą, ale nie robiącego problemów
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 29.12.2008, 20:00
kojott napisał(a):Wyświetl post
a był ktoś juz kiedys na rynku w Sylwka Bo ja w tym roku się wybieram (kaprys dziewczyny :/) i zupełnie nie wiem czego sie tam spodziewac.. Może dla niektórych banalne pytanie, ale jak jest wtedy z piciem w miejscach publicznych Bardzo łapią jak zobaczą kogoś z flachą, ale nie robiącego problemów
szykuj sie że będziesz mokry z szampana a na polu -9 w nocy

Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 29.12.2008, 20:04
Mnie na rynek kompletnie nie ciągnie bo nie ma do czego,Słyszałem kilka opinii i każda przynajmniej nie była pozytywna.Co do picia to nie słyszałem,żeby kogoś łapali za to.Kumpel opowiadał jak obsikiwał drzwi hotelu i policja tylko go upomniała.
Szampan sie leje ze wszystkich stron i co gorsza butelki nisko latają.

Mówili dzisiaj w radiu,że będą 'łapanki' wyraźnie nietrzeźwych i będą przewożeni do izb wytrzeźwień...150 tysięcy miejsc to chyba nie znajdą
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 29.12.2008, 20:05
kojott napisał(a):Wyświetl post
Byłem 3 lata z rzędu (04-07), alkohol spożywasz bez większych problemów jeśli robisz to spokojnie. Trzeba uważać na kieszonkowców w tłumie i jak ktoś wcześniej napisał o północy będziesz raczej mokry od szampana.
Ja się chyba starzeje bo Sylwek już drugi raz w domku. A życzył będę mistrzostwa i upragnionej Ligi Mistrzów.
Odpowiedz cytując
Nowohucianin^^
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 30.12.2008, 15:31
ja się wybieram na wioske do domku race zakupione więc nas cała wieś zapamięta a co do picia w sylwestra to słyszałem że to jedyny dzień w roku gdzie można pić w miejscach publicnych

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 30.12.2008, 15:40
Najlepiej sylwestra zacząć dzień wcześniej.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
luk02
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.12.2008, 15:50
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej sylwestra zacząć dzień wcześniej.
albo 2 od razu
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 30.12.2008, 16:01
Reggae New Year w Błędnym Kole.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Zarko42
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.12.2008, 16:19
luk02 napisał(a):
Cytat:
albo 2 od razu
No włąsnie my już zaczęli xD
Odpowiedz cytując
Ni_Ma
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.12.2008, 16:24
Zarko42 napisał(a):Wyświetl post

No włąsnie my już zaczęli xD
Wigilia Sylwestra?
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 30.12.2008, 16:27
A ja w tym roku wyjątkowo szybko zacząłem się zastanawiać Jak Sywlka spędzić. Zazwyczaj działa sie to 31 i nigdy nie narzekałem,ale w tym roku wiadomo...kryzys A kibicom z Krakowa szczęśliwego Nowego Roku z Wrocławia
Kraków jest Wiślaków
Odpowiedz cytując
Zarko42
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.12.2008, 16:32
Cytat:
Wigilia Sylwestra?
Tradycja tradycją... trzeba xD
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.12.2008, 17:45
Byłem dzisiaj w pobliżu rynku i się zastanawiałem, czy nie zająć już miejsc na jutro, ale pomyślałem, że pewnie już zajęte

Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 30.12.2008, 17:46
Wszystkiego najlepszego w nowym roku ja spedzam Sylwestra hmm 20 cm dalej za sciana u sasiada
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 30.12.2008, 17:52
A ja w tym roku w domu z czego raczej nie jestem zbytni zadowolony :/ No chyba że wbije do sąsiadów
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 30.12.2008, 17:54
wogole jak tak patrze na to wszystko to przez innego lata to bylo jakos weselej lepsza ekipa duzo ludzi teraz nie ma praktycznie nikogo :/
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 30.12.2008, 17:58
luk02 napisał(a):Wyświetl post
albo 2 od razu
Kurde, a jednak Ci z Gdańska to mają cieplej i więcej werwy do działania.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 30.12.2008, 18:00
ja chodz nie wiem czy to dobry pomysl na dyskoteke z kumplami i laskami ,w sumie plan jeden - godnie zakonczyc rok zgonem (nad ranem) xD
.....
Odpowiedz cytując
lodecki
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.12.2008, 19:06
ja na wioske. Sympatyczna domóweczka. Nagłosnienie juz jest, parkiet przygotowany, 4,5 litra spirytusu sie chłodzi.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.12.2008, 21:10
Lodecki boje sie spytac czy wy to jako czysty bedziecie pili czy rozrobiony? Bo jak rozrobiony to bedzie rok picia...
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 30.12.2008, 21:21
Ja ****a w Sieprawiu, 200 ofert było koło domu, ale oczywiście pani małżonka zawsze się wpierdala i wybiera na złość mnie. Wybrało babsko złośliwe imprezę na końcu świata i zdziwiona że się tydzień nie odzywam. Nawet kac przejdzie zanim na butach wrócę do Krakowa. Pijany bo pijany, ale swój honor mam i nie będzie mi baba pluła w twarz i dzieci mi germanić, więc podjąłem decyzję że wracam z buta.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 30.12.2008, 21:39
gigant napisał(a):Wyświetl post
Ja ****a w Sieprawiu, 200 ofert było koło domu, ale oczywiście pani małżonka zawsze się wpierdala i wybiera na złość mnie. Wybrało babsko złośliwe imprezę na końcu świata i zdziwiona że się tydzień nie odzywam. Nawet kac przejdzie zanim na butach wrócę do Krakowa. Pijany bo pijany, ale swój honor mam i nie będzie mi baba pluła w twarz i dzieci mi germanić, więc podjąłem decyzję że wracam z buta.

Rozwaliłeś mnie tym
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Stary 30.12.2008, 21:42
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
ja chodz nie wiem czy to dobry pomysl na dyskoteke z kumplami i laskami ,w sumie plan jeden - godnie zakonczyc rok zgonem (nad ranem) xD
Do jakiego klubu na tą dyskotekę?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.12.2008, 21:58
No dobrze mówisz, ale poległem jak to przeczytałem
Odpowiedz cytując
Ni_Ma
Senior Member

Stary 30.12.2008, 22:02
o żesz w morde
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Stary 30.12.2008, 22:05
to jest tak w ku***e daleko od KRk ze zabladzilismy jak jechalismy tam na impreze xD
.....
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.12.2008, 23:17
Gigant współczuję serdecznie Może jednym z noworocznych postanowień powinno być zmienienie baby na lepszy model ?

Ja w tym roku kameralnie na prywatce średnia ilość alkoholu (już się mrozi) i nastawienie na ubaw z samych siebie

Co do rynku, byłem w roku ubiegłym. hahaha, wracałem taksówką, o 4.00 byłem w domu - zalany szampanem od góry do dołu , składałem niemoralne propozycje, zaliczyłem pierwszego w życiu zgona... <ach te wspomnienia> , każdemu życzyłem szczęścia w 2008 i przytulałem wszystko i wszystkich muzycznie dobrze, fajnie się wybawiłem, ale mimo wszystko pozostał jakiś lekki niedosyt i w tym roku już z różnych względów nie chciałem tego powtarzać nie mniej rynek - jak już kompletnie nie ma co robić (jak ja rok temu) to impreza godna polecenia
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów