|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak spędzają Sylwka kibice Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wszystkiego n(AJ)lepszego...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dokładnie
Ja np z przyjaciólmi jade na "domki" do Niepołomic ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
a był ktoś juz kiedys na rynku w Sylwka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
a na polu -9 w nocy![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mnie na rynek kompletnie nie ciągnie bo nie ma do czego,Słyszałem kilka opinii i każda przynajmniej nie była pozytywna.Co do picia to nie słyszałem,żeby kogoś łapali za to.Kumpel opowiadał jak obsikiwał drzwi hotelu i policja tylko go upomniała.
Szampan sie leje ze wszystkich stron i co gorsza butelki nisko latają. Mówili dzisiaj w radiu,że będą 'łapanki' wyraźnie nietrzeźwych i będą przewożeni do izb wytrzeźwień...150 tysięcy miejsc to chyba nie znajdą |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Ja się chyba starzeje bo Sylwek już drugi raz w domku. A życzył będę mistrzostwa i upragnionej Ligi Mistrzów. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ja się wybieram na wioske do domku
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Najlepiej sylwestra zacząć dzień wcześniej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Reggae New Year w Błędnym Kole.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja w tym roku wyjątkowo szybko zacząłem się zastanawiać Jak Sywlka spędzić. Zazwyczaj działa sie to 31 i nigdy nie narzekałem,ale w tym roku wiadomo...kryzys
A kibicom z Krakowa szczęśliwego Nowego Roku z Wrocławia![]() Kraków jest Wiślaków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj w pobliżu rynku i się zastanawiałem, czy nie zająć już miejsc na jutro, ale pomyślałem, że pewnie już zajęte
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wszystkiego najlepszego w nowym roku ja spedzam Sylwestra hmm 20 cm dalej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A ja w tym roku w domu z czego raczej nie jestem zbytni zadowolony :/ No chyba że wbije do sąsiadów
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wogole jak tak patrze na to wszystko to przez innego lata to bylo jakos weselej lepsza ekipa duzo ludzi teraz nie ma praktycznie nikogo :/
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kurde, a jednak Ci z Gdańska to mają cieplej i więcej werwy do działania.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ja chodz nie wiem czy to dobry pomysl na dyskoteke
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ja na wioske. Sympatyczna domóweczka. Nagłosnienie juz jest, parkiet przygotowany, 4,5 litra spirytusu sie chłodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Lodecki boje sie spytac czy wy to jako czysty bedziecie pili czy rozrobiony? Bo jak rozrobiony to bedzie rok picia...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja ****a w Sieprawiu, 200 ofert było koło domu, ale oczywiście pani małżonka zawsze się wpierdala i wybiera na złość mnie. Wybrało babsko złośliwe imprezę na końcu świata i zdziwiona że się tydzień nie odzywam. Nawet kac przejdzie zanim na butach wrócę do Krakowa. Pijany bo pijany, ale swój honor mam i nie będzie mi baba pluła w twarz i dzieci mi germanić, więc podjąłem decyzję że wracam z buta.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozwaliłeś mnie tym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do jakiego klubu na tą dyskotekę?
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() ![]() to przeczytałem![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gigant współczuję serdecznie
Ja w tym roku kameralnie na prywatce średnia ilość alkoholu (już się mrozi) Co do rynku, byłem w roku ubiegłym. , składałem niemoralne propozycje, zaliczyłem pierwszego w życiu zgona... <ach te wspomnienia> , każdemu życzyłem szczęścia w 2008 i przytulałem wszystko i wszystkich muzycznie dobrze, fajnie się wybawiłem, ale mimo wszystko pozostał jakiś lekki niedosyt i w tym roku już z różnych względów nie chciałem tego powtarzać nie mniej rynek - jak już kompletnie nie ma co robić (jak ja rok temu) to impreza godna polecenia ![]() |
|
|