![]() |
Sylwester ;D
Jak spędzają Sylwka kibice Wisły?? Czego życzą sobie w nowym roku? ;)
|
Wszystkiego n(AJ)lepszego...
|
Dokładnie :) Ja np z przyjaciólmi jade na "domki" do Niepołomic :)
|
a był ktoś juz kiedys na rynku w Sylwka?? Bo ja w tym roku się wybieram (kaprys dziewczyny :/) i zupełnie nie wiem czego sie tam spodziewac.. Może dla niektórych banalne pytanie, ale jak jest wtedy z piciem w miejscach publicznych?? Bardzo łapią jak zobaczą kogoś z flachą, ale nie robiącego problemów??
|
Cytat:
|
Mnie na rynek kompletnie nie ciągnie bo nie ma do czego,Słyszałem kilka opinii i każda przynajmniej nie była pozytywna.Co do picia to nie słyszałem,żeby kogoś łapali za to.Kumpel opowiadał jak obsikiwał drzwi hotelu i policja tylko go upomniała.
Szampan sie leje ze wszystkich stron i co gorsza butelki nisko latają. Mówili dzisiaj w radiu,że będą 'łapanki' wyraźnie nietrzeźwych i będą przewożeni do izb wytrzeźwień...150 tysięcy miejsc to chyba nie znajdą :D:D |
Cytat:
Ja się chyba starzeje bo Sylwek już drugi raz w domku. A życzył będę mistrzostwa i upragnionej Ligi Mistrzów. |
ja się wybieram na wioske do domku :D race zakupione więc nas cała wieś zapamięta :D a co do picia w sylwestra to słyszałem że to jedyny dzień w roku gdzie można pić w miejscach publicnych ;)
|
Najlepiej sylwestra zacząć dzień wcześniej.
|
Cytat:
|
Reggae New Year w Błędnym Kole.
|
luk02 napisał(a):http://wislakrakow.com/forum/images/...s/viewpost.gif
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja w tym roku wyjątkowo szybko zacząłem się zastanawiać Jak Sywlka spędzić. Zazwyczaj działa sie to 31 i nigdy nie narzekałem,ale w tym roku wiadomo...kryzys;) A kibicom z Krakowa szczęśliwego Nowego Roku z Wrocławia:)
Kraków jest Wiślaków :) |
Cytat:
|
Byłem dzisiaj w pobliżu rynku i się zastanawiałem, czy nie zająć już miejsc na jutro, ale pomyślałem, że pewnie już zajęte :P
|
Wszystkiego najlepszego w nowym roku ja spedzam Sylwestra hmm 20 cm dalej ?? za sciana u sasiada :D
|
A ja w tym roku w domu z czego raczej nie jestem zbytni zadowolony :/ No chyba że wbije do sąsiadów:D
|
wogole jak tak patrze na to wszystko to przez innego lata to bylo jakos weselej lepsza ekipa duzo ludzi teraz nie ma praktycznie nikogo :/
|
Cytat:
|
ja chodz nie wiem czy to dobry pomysl na dyskoteke :D z kumplami i laskami ,w sumie plan jeden - godnie zakonczyc rok zgonem (nad ranem) xD
|
ja na wioske. Sympatyczna domóweczka. Nagłosnienie juz jest, parkiet przygotowany, 4,5 litra spirytusu sie chłodzi.
|
Lodecki boje sie spytac czy wy to jako czysty bedziecie pili czy rozrobiony? Bo jak rozrobiony to bedzie rok picia...
|
Ja ****a w Sieprawiu, 200 ofert było koło domu, ale oczywiście pani małżonka zawsze się wpierdala i wybiera na złość mnie. Wybrało babsko złośliwe imprezę na końcu świata i zdziwiona że się tydzień nie odzywam. Nawet kac przejdzie zanim na butach wrócę do Krakowa. Pijany bo pijany, ale swój honor mam i nie będzie mi baba pluła w twarz i dzieci mi germanić, więc podjąłem decyzję że wracam z buta.
|
Cytat:
:lol::lol::lol::rotfl::rotfl::rotfl: Rozwaliłeś mnie tym :lol::lol::lol::rotfl::rotfl::rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gigant współczuję serdecznie :D Może jednym z noworocznych postanowień powinno być zmienienie baby na lepszy model ? :D
Ja w tym roku kameralnie na prywatce ;) średnia ilość alkoholu (już się mrozi) :D i nastawienie na ubaw z samych siebie :D Co do rynku, byłem w roku ubiegłym. :D hahaha, wracałem taksówką, o 4.00 byłem w domu - zalany szampanem od góry do dołu :P , składałem niemoralne propozycje, zaliczyłem pierwszego w życiu zgona... <ach te wspomnienia> , każdemu życzyłem szczęścia w 2008 i przytulałem wszystko i wszystkich :P muzycznie dobrze, fajnie się wybawiłem, ale mimo wszystko pozostał jakiś lekki niedosyt ;) i w tym roku już z różnych względów nie chciałem tego powtarzać ;) nie mniej rynek - jak już kompletnie nie ma co robić (jak ja rok temu) to impreza godna polecenia ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl