|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dvd nie odtwarza rmvb. musisz przekonwertowac na avi. napisy beda pasowaly a rozmiar sie nie zmieni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
dobrze, ale czy plyta z dwoma plikami filmowymi bedzie 'widoczna' w odtwarzaczu dvd?
czy jest mozliwosc pozniejszego przelaczania sie miedzy nimi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Genio
obrazowo powiem tak: na płytę CD 700 MB wchodzą dwa odcinki serialu ( w zdecydowanej większości są one po około 350 MB, ostatnio poza Dexterem - około 550 MB czy Mam na imię Earl - około 175 MB ). Dla zmniejszenia kosztów można filmy pakować na płytę DVD, zawsze więcej w portfelu zostanie. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy w Krakowie można gdzieś zakupić bryłe lodu
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pytanko od i do której otwarta dziś jest galeria krakowska?Z góry dziękóweczka
![]() Cytat:
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
pytanko do zorientowanych :
jak grać w ut 2004 przez neta ? ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zna ktoś Jakieś ciekawe Życzenia Świąteczne ? Tylko chodzi mi o Życzena z "Jajem"
Żeby były Eleganckie ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mniej Wyrazów Zaczynających Się Od Dużej Litery Na Rozmaitych Forach.PaSuJe Ciiii ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Szali skrojonych,walk zwyciężonych, wrogów obitych,flag zdobytych, wyjazdów masy z wjazdami pod kasy!
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie do Manka czy niebieskie dachy sa na osiedlu Mlodych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie, niebieskie dachy są na Słowikach inaczej "smerfy" ![]() ![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
podbijam, ludzie to dla mnie ważne... wesołych |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeszcze jedno... do osoby która zna się chociaż trochę na kompach...
chciałbym zgrać rzeczy z PC na laptopa, w komputerowym kupiłem kabel sieciowy i podłączyłem oba złomy ze sobą... co dalej? trzeba coś instalować czy konfigurować proszę o instrukcję krok po kroku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jakaś dobra strona z czcionkami. Z góry dzięki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego Lotnisko w Atlancie w stanie GEorgia w USA ma największe lotnisko na świecie o przepustowości 85mln ludzi, a miasto jest mniejsze od Krakowa i ma poniżej pół miliona mieszkańców? Po co ci ludzie tam latają? Ani tam biznesu jakiegoś(4 wierzowce na krzyż) miasto małe, ani turystyki ani nic. Dziwi mnie ze nowy jork ma tylko 50 mln, tam np jest po co latać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w Wieliczce podam ci link na priv jak cos
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Poza tym zaraz za NY i Houston miasto to ma największą liczbę najbogatszych przedsiębiorstw w Stanach. I na koniec, miasto jest niby mniejsze bo ma coś ponad 486 tyś mieszkańców, ale obszar metropolitalny to grubo ponad 5 milionów (dla porównania aglomeracja warszawska ma koło 3,4 mln) ;] zatem Atlanta to nie taka wioska i nie ma 4 wieżowców na krzyż tylko w centrum dominuje nowoczesny styl z wieloma wieżowcami na czele projektowanymi przez najlepszych architektów na świecie. polecam przejrzeć http://www.atlantaga.gov/ Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez tomo : 24.12.2008 o godz. 17:23.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No tak ja oczywiscie użyłem gradacji, ale w porównaniu do Chicago, San Francisco, Nowego jorku, Bostonu, LOs Angeles, itd, to jest małe miasto. Aglomeracja NY to blisko 20 mln ludzi .Po 2 przecież igrzyska tam były dawno dawno, przecież w 2007 roku nikt nie przyleciał tam na igrzyska a dane są właśnie z tamtego roku. Ja bym porprostu chciał znać fenomen tego lotniska... dlaczego tak jest ze miasto jest o wiele mniejsze niż inne, mniej ważne biznesowo, turystycznie, a najwieksza ilość ludzi tam lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Poszukuję jakiś program co przekonwertuje MP3 na WAV, nie interesuję mnie programy gdzie po przekonwertowaniu wav będzie ważył z 5 razy więcej niż mp3.
Z góry dzięki. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam neostradę 1mb/s
Czy tylko ja mam taki feler, że w ostatnich dniach prędkość pobierania spadła mi ze zwyczajowych 120-130 kb/s do ok. 8kb/s ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
wirusy albo przeciazenia na centrali.
Jesli jestes ze masz czysty system zadzwon na 800102102 i zapytaj o przeciazenia, jesli Ci potwierdza to mozesz sobie dzwonic na 9393 z reklamacja, dostaniesz zwrot kosztow |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dzięki będę próbować...
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiec mojim zdaniem glowny powo to jest ich dosc dobra lokalizacja i polaczenia na poludnie od USA, plus jedno z wiekszych lotnisk wlasnie w obrebie ponad 200 km, nie to co East Coast, New Jork, Boston, Philadelphia czy tez Waszyngton, 100 km jest spore lotnisko a kolo NY jest i ze trz, czy tez West Coast, San Francisco, San Diego, Los Angeles.
Ostatnio edytowane przez tranceaddict : 24.12.2008 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siema, miał ktoś próby z rzucaniem palenia?
Ewentualnie czy miał styczność z jakimiś specyfikami "pomagającymi"? Daje to coś? a i druga sprawa: Dostałem pismo od skarbówki (z bohaterów września), że zalegam im z opłaconym mandatem i mam wpłacić do 7 dni 101,40zł. Fakt, mandat dostalem w listopadzie 2007 (mecz z Legią chyba?) zapłaciłem w czerwcu 2008 (grupowo razem z kilkoma innymi). Pismo przyszło 22.12.08, a ja nie wiem czy to 101,40zł to kara jakaś, czy te debile sie pomyliły (ew. kasa nie wpłynęła) i mam tylko odsetki karne w wysokosci 1,40zł zapłacić? Mam oczywiście pokwitowanie z poczty (i pomyśleć, że miałem je wyrzucać...) więc w sumie z tym problemu nie ma, pytanie tylko co zrobić, skoro po odebraniu mam czas do 29.12, teraz są święta, a po weekendzie nie ma mnie w kraju na tydzień? Mogę im list wysłać? Zadzwonić? Mają czynne w weekendy? Wie ktoś w ogóle ile odsetki wynoszą? To jakieś procenty? promile od mandatu? Mogłoby to w prawie rok od 100zł urosnąć o 101,40? Powód: skarbówka ch**e!
Ostatnio edytowane przez miba : 24.12.2008 o godz. 22:19.
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
dostałem mandat jakos w pazdzierniku, i teraz zaplacilem 40 zł wiecej mialem 100 z kawałkiem teraz bylo 141 z groszami ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|