|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
PROGRAMY DO ZRZUCANIA MUZYKI Z IPODA NA HDD
na winde -copy pod (płatny) -ipodFolder (freeware) -yamipod (freeware) na maca -yamipod (freeware) -senuti (freeware) linux -gtkpod (freeware)-wgrywa na bank ale nie wiem czy zgrywa -yamipod (freeware) piotrek11,musisz mieć wifi w laptopie bądź komórce,to taki moduł do odbierania bezprzewodowego internetu.
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 22.12.2008 o godz. 17:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dafi_91 jest taka zasada z internetem ,że swoją prędkość dzielisz przez 8 i wychodzi Ci maksymalny transfer z jakim możesz ściągać pliki.
![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
mam problem z nokia 5310 XM po wgraniu filmikow mp4 na karte idze sam dzwiek bez obrazu,szukalem na necie i troche nie jasne te odpowiedzi dla mnie
nie w temacie konkretnie-chyba rozwiazalem problem ale jak ktos sie zna niech cos napisze ![]() Powód: :D
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 22.12.2008 o godz. 18:43.
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gdzie można w Krakowie kupic szalik Manchesteru United ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Flo - Galeria Krakowska ![]() są bodajże nawet 2 w opakowaniu. ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
dziękuję wszystkim za pomoc.
pozdrawiam. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jakieś 2 latka temu był (pewnie jest dalej) na Długiej. Idąc od Kleparza zaraz na początku ulicy po prawej stronie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Posiada ktoś może cracka do programu FL Studio 8? Ściągnałem już 3 z wirusami więc szukam czegoś pewnego
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szukam rankingu strzelców Białej Gwiazdy (liga,europejskie puchary). dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Proszę, aby ktoś oświecony powiedział mi ile na wrzucie trwają dwie minuty, bo wrzuciłem plik, który rzekomo jest przetwarzany i niby zostało 120sekund ...i tak od 30minut?
Wie ktoś coś na temat tej anomalii? ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zamówię teraz coś dobrego z dojazdem do żarcia? Chory jestem, przespałem cały dzień, a lodówka pusta. Wdupczyłbym coś(niekoniecznie Pizzę), a Banolli nieczynne. Mieszkam tuż przy radiu Kraków.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy mogę prosić o nazwę lub najlepiej link do jakiegoś super łatwego w obsłudze programu do obróbki zdjęć...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Picasa 3 ;P
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Idąc tym samym tropem - szukam prostego programu do łączenia filmików z aparatu w jedna całość.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co musze zrobic aby moc wysylac wiadomsci prywatne nie tylko do osob z listy?
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja klikam na nicka i pojawiają się opcje i jest tam między innymi "prywatna wiadomość".
próbowałam Ci to na priva wysłać ale masz zablokowane wiadomości - więc może to o to chodzi? że w obie strony działa? ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurde, ja to zawsze musze miec jakies problemy na tym forum... jak sobie zalozylem pierwsze konto to nawet nie moglem sie udzielac w tematach:/ i zalozylem to...
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Gdzie jest w Krakowie duży wybór plakatów? Zwłaszcza muzycznych?
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
bodajże na ulicy Grodzkiej w (Stare Miasto) jest sklep muzyczny koszulki, naszywki, plakaty.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Swego czasu w empiku na rynko bylo sporo ale wieki tam nie bylem wiec info moze byc przeterminowane.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jaki programem kompresować filmy z aparatu, zeby 7min nie zajmowao mi 700MB :/
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
dr. divx
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
mam do Was pytanie zwiazane z odtwarzaniem plyt dvd i kompresji divx
posiadam - http://allegro.pl/item504393123_yama..._warszawa.html i chcialbym obejrzec film swiezo sciagniety z internetu w formacie 700mb, skompresowany divx'em pytanie jest nastepujace, jak powinienem go nagrac na plyte by moc go odtworzyc wraz z napisami ktore posiadam odzielnie w pliku txt? czy wystarczy zwyczajne nagranie jako dwoch plikow? czy powinienem najpierw 'polaczyc' tekst z filmem, i dopiero wtedy nagrywac na plyte? [jezeli tak, to jakim programem nadać obrazowi tekst] z gory dzieki za sensowną podpowiedz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam duży problem, włączyłem sobie ostatnio do ściągania kilka płyt fajnej muzy
w programie Ares i w momencie kiedy miałem już po ok 80% każdej z płyt program się zawiesił więc zakończyłem jego działanie, i uruchomiłem go ponownie, lecz niestety już tych wszystkich płyt nie było na liście ściągania... :/ w folderze download są pliki ściągane i próbowałem już je uruchomić ale nie działają... :/ niech ktoś mi pomoże... ja chce te płyty... edit; a te pliki, które zostały na liście nie chcą się ściągać... :/ nawet nie da się zapauzować itp. help!!
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 23.12.2008 o godz. 18:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem włączone prywatne wiadomości ale miałem tez zaznaczone tylko od przyjaciół i moderatorów.
Dzięki za pomoc i pozdrawiam P.S. Szali skrojonych,walk zwyciężonych, wrogów obitych,flag zdobytych, wyjazdów masy z wjazdami pod kasy! ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napiszę jak ja sobie radzę z podobnym problemem.
Formatów plików tekstowych stosowanych jako napisy do filmów jest kilka, może się zdarzyć iż Twój odtwarzacz DVD będzie czytał wszystkie lub większość. U mnie odczytuje jeden i na dodatek ma bardzo małe czcionki na ekranie, do czego doszedłem nagrywając kiedyś jeden film z czterema bodajże formatami plików z napisami ( wcześniej różnie je nazywając ). Jak zaznaczyłem efekt takowego oglądania na TV jest w moim przypadku nie ciekawy, więc zastosowałem inne rozwiązanie; mianowicie z użyciem dwóch programów : Sub Edit Playera oraz AVI ReComp . W tym pierwszym wrzucam film i napisy w pliku tekstowym i dokonuję konwersji napisów do formatu .ssa gdyż ten jest obsługiwany z możliwością edycji czcionki przez AVI ReComp. W drugim programie utworzone napisy .ssa łączę z filmem czego efekt końcowy możesz zobaczyć na załączonym fragmencie. Taka przeróbka odcinka Prison Break zajmuje na moim komputerze około 35-40 minut w trakcie jego normalnej eksploatacji, jeśli dysponujesz mocna maszynką to może coś przyspieszysz ten proces. Załączony fragment odcinka Prison Break waży 6,77 MB ( na sendspace.pl ) PB s4x15 _ sample.avi ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
orientuje się ktoś ile kosztuje 1 raca w tej hurtowni fajerwerków w Łagiewnikach ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Nie mam nic, nie mam nawet pomysłu, jestem sam...ale walczę jak trzystu..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zarko, przed mikołajkami było we flo na pewno, a nie chce mi się wierzyć, że już wyszedł cały zapas... pytałeś sprzedawców?
nagrywam serial z rozszerzeniem .rmvb na cd. czy odtworzy mi go nan najzwyklejszym odtwarzaczu dvd? ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
dopowiedz do tego jeszcze, czy nagranie dwoch plikow filmowych z 'nadpisanym' juz tekstem, na plycie dvd bedzie mozliwe pozniej do odtworzena w odtwarzaczu dvd? inaczej mowiac, czy odtwarzacz wykryje dwa pliki na plycie i oba bedzie odtwarzal? |
|
|