|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dla mnie to jest bez sensu. Uznawajcie mecze ze mną jako 0-3 bo nie mam zamiaru rozgrywać tego turnieju do świąt.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
tylko ze do tej pory nie rozegrałes ani jednego... wiec jaki wtedy był sens?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Co jesli jeden ma orginał a drugi pirata ? ja mam taką sytuację i nie możemy się połączyc...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ciekawe...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gra kto
EDIT nie koniecznie chodzi mi o moją grupę,po prostu jakiś sparing chociaż chciałbym rozegrać,a co do tego,że maja mnie w dupie to chyba sie nie zgodzę,bo wczoraj miałem propozycje rozegrania meczu w grupie ale fify nie posiadałem jeszcze,więc dopiero od kilku godzin można ze mną grać. Więc może rozegramy jakiś sparing zaraz,co?:d
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 21.11.2008 o godz. 22:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
obawiam sie kolego ze uzytkownicy z Twojej grupy maja Cie w dupie takie jest to forum ze jego 75% potrafi tylko gadac.... tacy uzytkownicy to lubia pier###ic w temacie gdybym był bednarzem itp... niestety ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Villareal 4-0 Celtik
Celtik 0-4 Villareal ![]() mam pytanie jak zmienic ustawienia formacjii
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 21.11.2008 o godz. 23:06.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Villarreal 4-0 Celtik
Celtik 0-4 Villarreal Z tego wynka ze Villarreal(czyli ja ![]() Grupa C ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grupa A
Arsenal Milan Barcelona Werder Brema Grupa B Borussia Dortmund Bayern Inter Mediolan Liverpool Grupa C 1.Villareal 3 pkt bramki 4:0 2.Celtic 0 pkt bramki 0:4 Real Madryt Chelsea Grupa D Manchester United PSV Eindhoven Newcastle United Manchester City Grupa E Sevilla Atletico Madryt AS Roma Wisła Kraków Grupa F Valencia Ol. Lyon Fiorentina Juventus Terminarz: 1 Kolejka: GRUPA A Arsenal – Barcelona Milan – Werder Brema GRUPA B Borussia Dortmund – Inter Mediolan Bayern – Liverpool GRUPA C Villareal – Celtic 4:0 Real Madryt – Chelsea GRUPA D Manchester United – Newcastle United PSV Eindhoven – Manchester City GRUPA E Sevilla – AS Roma Atletico Madryt - Wisła Kraków GRUPA F Valencia – Fiorentina Ol.Lyon - Juventus 2.kolejka: Grupa A Barcelona - Milan Werder - Arsenal Grupa B Inter - Bayern Liverpool - Borussia Grupa C Chelsea - Villareal Celtic - Real Grupa D Manchester City - Manchester UTD Newcastle - PSV Grupa E AS Roma - Atletico Wisła - Sevilla Grupa F Juventus - Valencia Fiorentina - Ol.Lyon ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GRAMY WEDLUG TERMINARZA
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktos chetny na sparing pisac 9141401
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hej Domino Ty lepiej naciagaj ludzi zeby grali w tym turnieju a nie na sparingi...
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja akurat gram
,to wez ustaw termin do kiedy trzeba rozegrac mecz i jak ktoras ze stron nie chce grac to walkower albo dwie druzyny wylot bylo duzo chetnych ,napewno ktos ich zastapi![]()
.....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Grupa " F "
Valencia Ol. Lyon Fiorentina Juventus Fiorentina - Ol.Lyon 1. mecz - 1-0 (1-0) 2. mecz - 6-2 (3-0) DZIĘKI ..!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ja i usioc1 próbujemy nawiązać połączenie od środy i nam sie nie udaje jutro próbujemy po raz ostatni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Chelsea 1-2 Villarreal
Villarreal 1-1 Chelsea (Chyba żę liczy sie również wynik po dogrywce. Jeżeli tak to Villarreal 1-2 Chelsa) Grupa C
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 22.11.2008 o godz. 20:12.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chelsea (a nie jak wyżej "Chelsa") 1 - 2 Villarreal
Villarreal 1 - 2 Chelsea (Jeśli liczymy dogrywke) |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
MOŻE Ktoś chętny na sparing GG 2563882 (NIEWIDOCZNY)
8.Dżołkmen- Valencia - BEDZIESZ Z NAMI GRAŁ CZY NIE .. ?> DAJ ZNAC GRUPA "F " CZEKA !!
Ostatnio edytowane przez PLACHO : 22.11.2008 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gra ktoś teraz?Przede wszystkim z mojej grupy ale sparing też mile widziany.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grupa A
Arsenal Milan Barcelona Werder Brema Grupa B Borussia Dortmund Bayern Inter Mediolan Liverpool Grupa C 1.Villareal 6 pkt bramki 6:1 2.Celtic 0 pkt bramki 0:4 Chelsea 0 pkt bramki 1:2 Real Madryt Grupa D Manchester United PSV Eindhoven Newcastle United Manchester City Grupa E Sevilla Atletico Madryt AS Roma Wisła Kraków Grupa F Fiorentina 3 pkt bramki 1:0 Ol. Lyon 3 pkt bramki 3:1 Valencia 3 pkt bramki 3:0 Juventus 0pkt bramki 0:3 Terminarz: 1 Kolejka: GRUPA A Arsenal – Barcelona Milan – Werder Brema GRUPA B Borussia Dortmund – Inter Mediolan Bayern – Liverpool GRUPA C Villareal – Celtic 4:0 Real Madryt – Chelsea GRUPA D Manchester United – Newcastle United PSV Eindhoven – Manchester City GRUPA E Sevilla – AS Roma Atletico Madryt - Wisła Kraków GRUPA F Valencia – Fiorentina Ol.Lyon - Juventus 3:0 2.kolejka: Grupa A Barcelona - Milan Werder - Arsenal Grupa B Inter - Bayern Liverpool - Borussia Grupa C Chelsea - Villareal 1:2 Celtic - Real Grupa D Manchester City - Manchester UTD Newcastle - PSV Grupa E AS Roma - Atletico Wisła - Sevilla Grupa F Juventus - Valencia 0:3 Fiorentina - Ol.Lyon 1:0 GRAMY WEDLUG TERMINARZA A NIE PO DWA MECZE!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 23.11.2008 o godz. 10:58.
![]()
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
GRUPA F
Valencia – Fiorentina Ol.Lyon - Juventus WislakWidok grający Juventusem powiedział że się wypisuje z turnieju |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra.. wyniki z nim uznam jako walkowery...
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2.Kolejka:
Grupa A Barcelona - Milan 6:7
Ostatnio edytowane przez W.S : 23.11.2008 o godz. 13:28.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Prezydent TS – Real Madryt
Z nim nie da się grać ponieważ ma internet - radiówke i lagi jak s******* więc nie wiem co tym zrobić ? |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
grupa A 1 kolejka Milan:Werder 2:2
grupa A 2 kolejka Arsenal:Werder 2:3 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grupa A
Werder Brema 4 pkt bramki 5:4 Milan 4 pkt bramki 9:8 Arsenal 3 pkt bramki 5:3 Barcelona 0 pkt bramki 6:7 Grupa B Borussia Dortmund Bayern Inter Mediolan Liverpool Grupa C 1.Villareal 6 pkt bramki 6:1 2.Celtic 0 pkt bramki 0:4 Chelsea 0 pkt bramki 1:2 Real Madryt Grupa D Manchester United PSV Eindhoven Newcastle United Manchester City Grupa E AS Roma 3 pkt bramki 3:0 Sevilla 0 pkt bramki 0:3 Atletico Madryt Wisła Kraków Grupa F Fiorentina 3 pkt bramki 1:0 Ol. Lyon 3 pkt bramki 3:1 Valencia 3 pkt bramki 3:0 Juventus 0pkt bramki 0:3 Terminarz: 1 Kolejka: GRUPA A Arsenal – Barcelona 3:0 Milan – Werder Brema 2:2 GRUPA B Borussia Dortmund – Inter Mediolan Bayern – Liverpool GRUPA C Villareal – Celtic 4:0 Real Madryt – Chelsea GRUPA D Manchester United – Newcastle United PSV Eindhoven – Manchester City GRUPA E Sevilla – AS Roma 0:3 Atletico Madryt - Wisła Kraków GRUPA F Valencia – Fiorentina Ol.Lyon - Juventus 3:0 2.kolejka: Grupa A Barcelona - Milan 6:7 Werder - Arsenal 3:2 Grupa B Inter - Bayern Liverpool - Borussia Grupa C Chelsea - Villareal 1:2 Celtic - Real Grupa D Manchester City - Manchester UTD Newcastle - PSV Grupa E AS Roma - Atletico Wisła - Sevilla Grupa F Juventus - Valencia 0:3 Fiorentina - Ol.Lyon 1:0
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 24.11.2008 o godz. 20:12.
![]()
|
|
|
Member
Offline |
|
|
GRUPA D
PSV Eindhoven 1-2 Manchester United Manchester United 3-2 PSV Eindhoven |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OGŁASZAM ŻE DNIA 24 LISTOPADA TEMAT FIFA 09 TURNIEJ UMIERA ŚMIERCIĄ NATURALNĄ!!!
Jeśli chcesz ocalić ten temat od kompletnej śmierci ktora nastapi dzis o godzinie 0:00 to rozegraj swoje mecze wynikajace z terminarza.... ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|