|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
...Powód: literówka :)
Ostatnio edytowane przez impreza : 16.11.2008 o godz. 13:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam problem z rapidem...ściągam sobie jakiś plik i jest tak: idzie normalnie 5 sek a następnie kilka sekund ściąganie stoi w miejscu po czym znów startuje na 5 sek i znów się zatrzymuje....czym to może być spowodowane?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To chyba wina rapidu bo też tak czasami mam. Pewnie zależy od ilości osób które ściągają albo to ich nowe ograniczenie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Można gdzieś sprawdzić temperatury z ostatniego miesiąca w Krakowie? Najlepiej nie średnia temp. dnia tylko mierzona codziennie o tej samej godzinie.
PILNE!
Ostatnio edytowane przez Kamson : 16.11.2008 o godz. 19:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bo mi baba zyc nie daje! Jaki jest tytul nowego filmu z Doda i czy mozna go sciagnac?
edit: Bati dzieki serdeczne Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez tomasz1906 : 16.11.2008 o godz. 21:06.
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W jakich godzinach jest czynna "Tandeta"
dziekuję ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ile może zarobić kierowca autobusu miejskiego? PKS-u? autokaru jeżdżącego z wycieczkami po Polsce i Europie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
W Krakowie z tego co słyszałem to kierowca autobusu miejskiego na start dostaje+/- 1500 zł z tym że z każdym rokiem pracy zwiększa się wypłata o kilka procent.
A kierowca turystyczny od 3000 w górę... ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, ile szacunkowo mogłoby kosztować wynajęcie 9cio osobowego busa do Wrocławia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam problem z komputerem, otóż jak włączam jakąś grę to mi pokazuje się niebieski ekran i jakieś białe napisy i od razu resetuje się komputer. I tutaj moje pytanie co jest tego przyczyną i jak można temu zaradzić
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
nie jestem informatykiem ale z doswiadczenia wiem ze w takim przypadku to wirus ;]
![]()
.....
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
To nie wirus. Sądząc po kolorach, to radiowóz na tapecie. Zmień tapetę na inną, problem sam zniknie.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
wirus nie ma z tym nic wspolnego, najprawdopodobniej występuje jakis konflikt i dlatego wyskakuje 'bluescreen' sproboj uaktualnic sterowniki do karty graficznej i sprawdz jakie wymagania ma gra ktora probujesz odpalic. pozdrawiam
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ja też tak miałem, próbowałem różnych sposobów z neta, ale dopiero ponowne zainstalowanie windowsa pomogło. Ale wpisz sobie w google blue screen, a może znajdziesz coś co Ci pomoże. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
komputer jest nowy ma gdzies z 2 miesiace
wiec co mi radzicie zrobić ? zawsze mam gwarancje i moge go zanieść i niech mi to naprawia.. a nie ma jakiegoś sposobu na to? byłbym wdzięczny za pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
moze sie grafa przegrewac i dlatego sie resetuje
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
powodów moze byc naprawde masa, raz też tak mialem a powodem były taśmy laczace dysk z plytą główna
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja na kompa mam gwarancje wiec go zaniosę niech zrobią przegląd i to naprawia najlepsze rozwiązanie to bedziie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na twoim miejsc spróbowałbym przetestowac kompa na innych grach, ewentualnie programem benchmark, wybierac sie z kompem do serwisu narazie uważam za bezsensowne
edit: uzycie benchmarka wytlumaczone na pw
Ostatnio edytowane przez born2b3k : 17.11.2008 o godz. 20:28.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam ma ktoś może smykałkę do jezyka niemieckiego
Twoja przyjaciolka z niemiec zaprosila cie na slub swojej siostry. Napisz do niej maila, w ktorym: - podziekujesz za zaproszenie i zapewnisz, ze chetnie wezmiesz udzial w tej uroczystosci. - zapytasz o wiek i zawod narzeczonego siostry. - dowiesz sie, jak bedzie ubrana panna mloda i jaki prezent chcialaby otrzymac. - zapytasz, gdzie odbedzie sie wesele i jaka jest przewidywalna liczba gosci. Moze ktos z was byłby mi w stanie pomoc Pozdrawiam Wiślacka BRać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jak tym benchmark sie obsługiwać ? pw prosze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
a jutrzejszy mecz jest w karnecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Hallo!!
Vielen Dank fur die Einladung!!Ich freue mich darauf und naturlich,nehme ich an dieser Hochzeitsfeier teil. Ich mochte mich erkundigen,wie alt ist der Verlobte von Deine Schwester und was ist er von Beruf.Ich mochte auch wissen,welche Kleidung wird Deine Schwester in diesem Tag haben.Ich habe grosses Problem.Ich mochte ein Geschenk fur sie kaufen,aber ich weiss nicht,was will sie eigentlich bekommen.Konntest Du mir ein bisschen helfen?Sag mir bitte,Wo findet das Hochzeitsfeier statt und wie viele Gaste wurden eingeladen... Mam nadzieje,że tak może być...pozdrawiam ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam
!! mam pytanie a zarazem problem...wchodze w galerię Wisła-Lechia i nie otwierają mi się zdjęcia choć na dole w lewym dolnym ekranie pisze "zakończono" mam tak od dłuższego czasu...na oficjalnej zdjęcia wchodzą normalnie domyślam się że chodzi o jakies zabezpieczenie czy ustawienie tylko gdzie to przestawić![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Zazwyczaj jest tak że po niebieskim resetuje się od razu komp. W ustawieniach, zaznaczasz żeby przy błędzie się komp nie resetował. W chwili gdy Ci się pojawi niebieski ekran zostanie on na monitorze i sobie będziesz mógł przepisać kod błędu. Po przepisaniu będziesz musiał nacisnąć przycisk reset na obudowie.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 18.11.2008 o godz. 06:00.
![]() ![]() |
|
|