|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja myślę, że najlepiej jest jechać tramwajem z przystanku Biprostal(5-10 min. piechotą od stadionu) i jechać 24( teraz tylko ten tam jedzie, ze względu na remont Starowiślnej).
Pozdrawiam Edit: 124 koło poczty nie jedzie. Powód: .
Ostatnio edytowane przez Szymek_R22 : 14.11.2008 o godz. 19:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
znacie może jakiś sposób na czyszczenie gumek w stałym aparacie na zęby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wrzucić linka do meczu Legia-Śląsk
)![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() Co sie stało z tą flagą , dlaczego nie pojawia sie na wyjazdach ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tego sie za bardzo nie czysci.. jak pojdziesz na kontrol to popros moze zeby Ci dentysta zmienił na nowe..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
edit. po meczu (ok 20.15) to dostać się pod pocztę główną możesz np. 20.17 "144" Kawiory -> Jubilat "1" -> Poczta Gł. lub 20.29 Reymana "15" -> Dworzec Gł "10" -> Poczta Gł.
Ostatnio edytowane przez Furbyy : 14.11.2008 o godz. 23:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądał ktoś Domino Day?
Po tym jak kobieta na linie rozwiązała zadanie włączyła się muzyczka. Kobieta .spiewała po niemiecku. Dość znany utwór. Jaki tytuł? Pozdro. ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
99 LuftBallons
<-- tytuł taki ;P![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
by Nena gwoli ścisłosci ;P
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poszukuje tej strony/forum ze zdjęciami opraw z całego świata
Z góry dzięki http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php Powód: znalazłem w końcu ;)
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 15.11.2008 o godz. 13:45.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wie ktos z jakiej strony mozna pobrac urywki z meczu przeciwko Totenhamem, szczegulnie strzal Marcelo, moga tez byc inne mecze z Marcelo, z gory thex za dop.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że znacie odpowiedz co sie dzieje. Mam tak od wczoraj, klikam na ikone Dysk C czy Dysk D, zarówno na pulpicie jak i w moim komputerze, i wyskakuje mi takie okno : http://i35.tinypic.com/2mnj24i.jpg i nie mogę dostać sie do swoich danych na dyskach. Co mam zrobić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś do której minuty wpuszczają na mecz? ;>
Potrzebuje jakieś w miarę pewne info, choćby kogoś kto tego doświadczył... ![]() I nie pytać się dlaczego?, itd... po prostu czasem się nie da być godzinę przed meczem ![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak się tego pozbędziesz to powiedz, jak tego dokonałeś, bo ja pomimo formata mam nadal to samo... Pozdro ![]() EDYTKA: Masz takie okienko 'adres'. W domyśle jest tam ustawione Mój komputer. Wybierasz dysk C/D i gra muzyka ![]()
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 15.11.2008 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zdradz mi sekret, jak wchodzisz do dysku Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 15.11.2008 o godz. 17:15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
poszukajcie w internecie pod pojeciem ComboFix jakis wskazowek na temat Waszego problemu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki Wielkie, program jest dobry i jak narazie działa wszystko tak jak powinno !! !! ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Również przyłączam się do podziękowań
![]() Oprócz w/w problemów... przy próbie uruchomienia PC musiałem go kilka razy resetować... mam nadzieję, że i w tym mi to pomoże. Jeszcze raz dzięki za pomoc! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Witam mam pytanie z tematyki prawnej.
Więc kupiłem samochód, w ktorym wyszły pewne usterki(samochód posiadam od tygodnia). i Jak teraz wyglada sprawa z strony praw konsumenta, Mogę sie starac o oddanie pojazdu, czy pieniążków za poniesione koszty naprawy? dz |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ile jedzie sie z Chorzowa do Krakowa pociagiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Tu mi się wydaje kolego,że masz pozamiatane...wydaję mi się, że sprzedający tłumaczyłby iż usterka wynikła nagle z Twojej winy...jak to się mówi: " widziały gały co brały". Z czystej ciekawości,co to za usterka? |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W jaki sposób robi się taką oprawę?
http://img230.imageshack.us/my.php?image=719qv9.jpg Chodzi mi o to czy płótno jest pokryte jakąś specjalną farbą, czy te litery są wycięte czy to po prostu jest z jakiegoś specjalnego materiału? Powód: link nie działał
Ostatnio edytowane przez upiorny rycerz : 15.11.2008 o godz. 22:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To zależy, czasem postraszysz sadem to ktos zmieknie. A sama usterka i jej reklamacja tu duzy wplyw ma to czy kupiony w komisie czy od osoby prywatnej? Ale raczej ciezkie takie sprawy sa. Usterka była ukrywana? Jakos np naprawqiona wstepnie lub podstepnie? Jaka masz umowe jest zapis kupujacy zapoznal sie z stanem technicznym? Kupiłeś jako osoba prywatna czy np firma?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiec poprzedni właściciel owego pojazdu zataił pewne usterki. Kupiłem samochód od osoby prywatnej, z tym ze samochód był na firme i nie mam umowy kupna-sprzedaży tylko fakture VAT. Kuplem na osobe prywatną |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wpadła mi kiedyś w oko fotka naszego starego sektora C, gdzie piorun na jakims meczu uderza w trybune. Ma ja ktoś?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś kiedy mają uruchomić ten balon z platformą widokową? Z góry dzięki za info, pzdr
|
|
|