The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2008, 19:04
dj_ibutti

Twoj wczesneijszy post cytujący mnei nei był zbytnio mądry..... Wyraźnie pisałem "BYŁ" czyli odnosiłem się do PRZESZŁOŚCI i wydaje mi się, że porównanie jak najbardziej TRAFNE!!

Nie wiem jak gra teraz Kukła bo nie śledzę jego poczynań na niemieckich boiskach.....

co to ma do rzeczy , że nawet teraz może grac lepiej skoro chodzi o porównanie sprzed lat kiedy razem grali w Wiśle

PS>

Grzegorz K. dobra partię dzisiaj rozegrał....
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.10.2008, 19:13
arti napisał(a):Wyświetl post
Gdzie miałeś okazję zobaczyć te 3 klasy różnicy? Kukła gra w Energie na stoperze, a nie w pomocy.A jak grał u nas to w 1 meczu (Polkowice?) o ile pamiętam się rozsypał na dłuższy czas, a potem już był klops, a największy z Tbilisi - 0-2 do przerwy i zero gry. Mauro miał go na raz w tym okresie. W ogóle to z Kukły też jest taki biegacz jak...
Mauro w pewnym okresie byl uwazany za najlepszego pomocnika ligi i jak odszedl Szymek to nim byl, dopoki Dan go nie zniszczyl
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 12.10.2008, 19:18
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
Mauro w pewnym okresie byl uwazany za najlepszego pomocnika ligi i jak odszedl Szymek to nim byl, dopoki Dan go nie zniszczyl
A cóż mu ten trener takiego mu zrobił? Posadził na ławie?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.10.2008, 19:43
MK raz był w jedenastce kolejki Bundesligi poza tym jest pewniakiem w Energie i tyle jego sukcesów... Cottbus to nie jest nawet średni zespół u nich. Jak był w Wiśle i obaj rywalizowali jako def. pom. to nie było porównania w ogóle... wiadomo na czyją korzyść.
Dziś zresztą byłoby moim zdaniem podobnie bo technikę i wydolność Mauro ma lepszą, dalekie podanie może Kukła, a szybkość obaj są równie żółwiowaci.
dj_Ibutti dlaczego udupiasz Mauro i.. to na rzecz podobnej klasy gracza?
Ostatnio edytowane przez arti : 12.10.2008 o godz. 19:46.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 12.10.2008, 19:51
arti napisał(a):Wyświetl post
MK raz był w jedenastce kolejki Bundesligi poza tym jest pewniakiem w Energie i tyle jego sukcesów... Cottbus to nie jest nawet średni zespół u nich. Jak był w Wiśle i obaj rywalizowali jako def. pom. to nie było porównania w ogóle... wiadomo na czyją korzyść.
przecież Kukiełka to sie u nas głownie leczył wiec jak miał rywalizować z Mauro, z drugiej strony Cantoro przegrywał rywalizacje ze Strąkiem ale to nie mogla być chyba jeszcze wina Rumuna , Mauro to najlepiej grał jak mu sie kontrakt kończył

nie wiem czy już Diaz nie jest lepszym def. pomocnikiem

p.s. nie chce za bardzo oceniać Cantoro bo mam alergie na jego przeważnie nie potrzebne kółeczka i notoryczne wymuszanie wolny, wiec moge nie być obiektywny ale mam odczucie że zdecydowanie jest za bardzo forowany w zespole kosztem innych graczy
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 12.10.2008 o godz. 19:58.
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.10.2008, 19:51
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Pewnie mu kazał ciężko pracować, no i biedny Mauro musiał rano wstawać żeby jeździć na wycieczki do fabryki żeby mu coś uświadomić i wbić do tej głowy pare rzeczy :(

edit: tak czytam temat i zeszła rozmowa na Cantoro to wg mnie ten pan nie powienien być już w Wiśle od dawna. Ten człowiek chodzi do pracy na boisko, co dzień trenuje żeby być lepszym, zarabia mnóstwo pieniędzy a swoją grą jak to ktoś trafnie ujął "obraża nasz klub" kawał chłopa a po jego strzale albo piłka gdzieś ląduje na trybunie co sie zdarza ciągle(już juniorzy celniej strzelają) albo poleci...tzn dotoczy się do bramki. Dramat.
Ostatnio edytowane przez Robert_wislak : 12.10.2008 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.10.2008, 20:29
Czemu ten Kwiek dostaje szanse dopiero w ostatnich 15 minutach i nie było go w żadnym wczesniejszym meczu? Chłopak zagrał 15 minut a zrobił więcej niż połowa piłkarzy co grali cały mecz. Chyba nie stracił żadnej piłki, wszystkie podania celne i to do przodu. Do tego ma technike i szybkość. Powinien dostać więcej szans bo jak patrze na gre Szabata, Janika i Mączyńskiego to ręce opadają. Nie mówiąc o Dawidowskim wyjeżdżającym na auty i Kmieciku który sie przewraca przy każdej próbie przyjęcia piłki
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 12.10.2008, 20:48
A skąd ktoś miał wiedzieć że tak zagra od początku?

gdyby, gdyby..po fakcie to każdy mądry
Odpowiedz cytując
foto
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 12.10.2008, 21:22
Puchar Ekstraklasy
Śląsk Wrocław vs Wisła Kraków
Zdjęcia -> http://wroclawianie.info/galeria/thu....php?album=117
Odpowiedz cytując
Szlachta
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 12.10.2008, 21:25
Puchar Ekstraklasy
Śląsk Wrocław vs Wisła Kraków
Zdjęcia z meczu--> http://www.szlachta.wroclaw.pl/test/...z.php?f_id=218
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Stary 12.10.2008, 21:27
Grałaś kiedyś zawodowo w piłke? Pewnie nie i wielu wypowidajacych tez nie, ale nie bede ciagnal dyskusji zeby nie robic z siebie wszechwiedzacego, a nie od dzis jestem na tym forum i zaraz mi ktos pewnie z tym wyjedzie. Mozesz cale zycie ogladac pilke nozna, ale dopoki nie bedzie sie gralo to sie pewnych rzeczy nie zrozumie, oczywiscie rozumiem to, ale poprostu czasem nie warto sie klocic bo kazdy bedzie mial swoje zdanie i bedzie myslal ze tak ma byc i juz. Bylbym w Krakowie to bym wytlumaczyl przy piwku spokojnie
Ja powiem swoje zdanie na ten temat, ktos chce niech sie zgodzi kto nie chce nie musi, nie bede bil

I otóż Żmijko jedną ze złych rzeczy które zrobil Dan bylo posadzenie Mauro na lawie, choc ta sama sytuacja byla z Baszczem i 2-3 innymi zawodnikami, ale no najbardziej odczuli to na sobie dwaj ww zawodnicy. Jesli zawodnik nie gra przez dluszy okres czasu to traci ogranie, pewność siebie, czucie piłki, gorzej jest z ustawianiem sie na boisku i ponadto przybil go troche psychicznie, ponieważ jesli zawodnik czuj ze nalezy mu sie gra a wie ze nie ma szans to go doluje, dlatego nie raz mozna bylo zauwazyc w innych sytucjach jak zawodnicy odzywaja po zmianie trenera, jak i Mauro w pewnym stopniu. Druga sprawa przygotowanie fizyczne, Wisla swietnie wygladala, ale frycowe zaplacilo wielu zawodników ktorzy nie wytrzymali trudow treningowych. I nie mozna tego traktowac ze sie obijali, bo wielu tak mowilo jakby byli na kazdym treningu Wisly... Poprostu kazdy ma inny organizm i indywidualnie trzeba go dostosowac do natezen treningowych. Pamietacie jak czesto zawodnicy lapali kontuzje za Dana? A teraz np taki Glowa lacznie z 1,5 msc kontuzji przez 1,5 roku mial, a wtedy to tyle gral.. Uwazam za Mauro mimo wszystko nie gra tak zle, kiedys trzymal irobil kolka bylo dobrze, teraz robi kolka i trzyma jest zle, bo sie tak przyjelo. Oczywiscie ze ga duzo gorzej niz 3 lata temu. Ale gdyby byl tak slabym zawodnikiem, to w srodku caly czas by gral Sobol z Jrsakiem badz jak sezon wczesniej Dudka, gdzie nawet nie raz sie zdarzalo ze Mauro sadzal Dudke na lawce.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.10.2008, 21:32
Dla mnie Cantoro to obok Baszczynskiego i Glowackiego LEGENDA Wisly. Szczerze mowiac to troche smieszne, ze za tyle lat gry macie do niego pretensje, ze mniej powaznie potraktuje mecz w PE czy
z jakimis leszczami w lidze. Wazne, ze w najwazniejszych meczach daje z siebie wszystko i szczegolnie w europejskich pucharach z silnymi rywalami byl nieoceniony. Tyle offtopu.

Co do meczu szkoda, ze szansy nie dostal Baretto (czyzby to jego koniec w Wisle ?, troche dziwne).
Kwiek wykorzystal swoja szanse.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
JackDaniels
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 12.10.2008, 21:32
Cracovia Kraków - Piast Gliwice 1:1 (1:0)
Widzów 300.
Co za szalona frekwencja przy kałuży
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.10.2008, 21:51
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie Cantoro to obok Baszczynskiego i Glowackiego LEGENDA Wisly. Szczerze mowiac to troche smieszne, ze za tyle lat gry macie do niego pretensje, ze mniej powaznie potraktuje mecz w PE czy
z jakimis leszczami w lidze.
Wazne, ze w najwazniejszych meczach daje z siebie wszystko i szczegolnie w europejskich pucharach z silnymi rywalami byl nieoceniony. Tyle offtopu.

Co do meczu szkoda, ze szansy nie dostal Baretto (czyzby to jego koniec w Wisle ?, troche dziwne).
problem w tym że ostatnio można było odnieść wrazenie że mniej poważnie traktuje mecz z Tottenhamem.
drugie podkreślone zdanie to

I otóż Żmijko jedną ze złych rzeczy które zrobil Dan bylo posadzenie Mauro na lawie, choc ta sama sytuacja byla z Baszczem i 2-3 innymi zawodnikami, ale no najbardziej odczuli to na sobie dwaj ww zawodnicy. Jesli zawodnik nie gra przez dluszy okres czasu to traci ogranie, pewność siebie, czucie piłki, gorzej jest z ustawianiem sie na boisku i ponadto przybil go troche psychicznie, ponieważ jesli zawodnik czuj ze nalezy mu sie gra a wie ze nie ma szans to go doluje, dlatego nie raz mozna bylo zauwazyc w innych sytucjach jak zawodnicy odzywaja po zmianie trenera, jak i Mauro w pewnym stopniu. Druga sprawa przygotowanie fizyczne, Wisla swietnie wygladala, ale frycowe zaplacilo wielu zawodników ktorzy nie wytrzymali trudow treningowych. I nie mozna tego traktowac ze sie obijali, bo wielu tak mowilo jakby byli na kazdym treningu Wisly... Poprostu kazdy ma inny organizm i indywidualnie trzeba go dostosowac do natezen treningowych. Pamietacie jak czesto zawodnicy lapali kontuzje za Dana? A teraz np taki Glowa lacznie z 1,5 msc kontuzji przez 1,5 roku mial, a wtedy to tyle gral.. Uwazam za Mauro mimo wszystko nie gra tak zle, kiedys trzymal irobil kolka bylo dobrze, teraz robi kolka i trzyma jest zle, bo sie tak przyjelo. Oczywiscie ze ga duzo gorzej niz 3 lata temu. Ale gdyby byl tak slabym zawodnikiem, to w srodku caly czas by gral Sobol z Jrsakiem badz jak sezon wczesniej Dudka, gdzie nawet nie raz sie zdarzalo ze Mauro sadzal Dudke na lawce.
przeczytaj to co napisałeś i w miejscu Cantoro wpisz sobie Jirsak i dostaniesz odpowiedź czemu Jirsak nie potrafi wygryźć Cantoro ze składu... (mowa szczególnie o pierwszych 4-5 linijkach)
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 12.10.2008 o godz. 21:54.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 12.10.2008, 21:55
z jakimis leszczami w lidze. Wazne, ze w najwazniejszych meczach daje z siebie wszystko i szczegolnie w europejskich pucharach z silnymi rywalami byl nieoceniony. Tyle offtopu.

nie sądzisz że profesjonalny piłkarz powinien jednakowo -z pełnym zaangażowaniem- podchodzić do każdego spotkania czy to gra z Odra Wodzisław czy z Barceloną

poza tym nie stawiałbym Cantoro na jednej półce z Głową czy Baszczem a już na pewno nie nazwałbym go legendą
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.10.2008, 22:02
Wazne, ze w najwazniejszych meczach daje z siebie wszystko i szczegolnie w europejskich pucharach z silnymi rywalami byl nieoceniony.
Że co chyba wręcz przeciwnie w europejskich pucharach ten zawodnik zawodzi w najważniejszych momentach. Niemal takie same bramki stracone przez niego w pierwszym meczu z Beitarem i w pierwszym meczu z Guimares, gdzie zwyczajnie sobie nagle przestaje biec za przeciwnikiem i sobie stoi. Tracone bramki przez kółka gdzie zabieraja mu przeciwnicy piłkę, tak było w meczu z Blackburn. Także tylko w Polsce na te kółka sędziowie sie nabieraja podczas gdy w Europie nikt tego nie gwiżdze, gość w Europejskich pucharach nam wiele już bramek zawalił.
Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 12.10.2008, 22:05
Bylbym w Krakowie to bym wytlumaczyl przy piwku spokojnie
I to zdanie ustawia wszystko co piszesz. Bo zza monitora i ekranu TV wszystko wyglada slicznie i ładnie. Trochę gorzje jest jak spojrzy się na to z bliska.

Co do treningów to Mauro ZAWSZE sie na nich oboja(ł) (ostatnio nie bywam, to może się zmienił - ale watpie). Tylko, że inni trenerzy to tolerowali. Petrescu postanowił nie akcepotować takiego zachowania.
Jesli chodzi o kółka to coraz częsciej one świadczą nie o umiejętnościach, a raczej o braku pomysłu na to co dalej zrobić z piłką.

A tak w ogólę odchodzac od tematu sportowego, to niestety, ale ogólna postawa Mauro jaką prezentuje od pewnego czasu (olewanie swoich obowiązków, olewanie kibiców, traktowanie Wisły jedynie jako dojnej krowy, bez zadnego zaangazowania) "fanów" mu napewno nie dostarcza. Ale to trudno zauwazyć nie będąc w Krakowie, chociazby na meczach.

Więc nie dziw się, że coraz więcej pojawia się jego przeciwników niz zwolenników.

Pisałam to ja, kiedyś wieeeeelka fanka Mauro. I bynajmniej nie fanka Dana.

Pzdr
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Stary 12.10.2008, 22:13
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
przeczytaj to co napisałeś i w miejscu Cantoro wpisz sobie Jirsak i dostaniesz odpowiedź czemu Jirsak nie potrafi wygryźć Cantoro ze składu... (mowa szczególnie o pierwszych 4-5 linijkach)
Mówisz o 1 sezonie Jirsaka ? Po czesci sie zgadzam, ale to tez wynikalo z aklimatyzacji i jego osobowsci. A teraz jesli wszyscy 3 moga grac to gramy 4-5-1, ale no w tamtym sezonie nie raz Mauro wybiegal na murawe a Dudka siedzial na lawie a np pare dni pozniej gral w 1 skladzie u Leo i gral dobrze. Poprostu w oczach trenera Mauro bardziej pasowal do koncepcji i byl w lepszej formie. W tym sezonie mozna by bylo bog wie dobrze z Jirsakiem i Sobolem i cofnietym Boguskim i tez by bylo, ale w oczach, uwazanego przez wielu tutaj najlepszego obecnie polskiego trenera zasluguje na gre w 1 skladzie. Ja moge sobie gadac, my wszyscy mozemy gadac ale wlasnie to Skorza ustala sklad i robi to dobrze bo wyciska maxa z tej druzyny... Mauro za duzo zrobil dla Wisly zeby tak poprostu z niego zrezygnowac, nie mowie ze musi grac w 1 skladzie caly czas jesli gra do dupy, ale nie raz jego doswiadczenia i te jego koleczka sie przydadza jak trzeba bedzie chronic wynik koniec OT

Żmijka:
To ze nie ma mnie w Krakowie to nie znaczy ze na meczach nie bywam ,bylem w tym sezonie na obu meczach z Barca, w Londynie, z Beitarem w krk, z Polonia B, Belchatowem i Arka, wiec troche tego bylo plus wszystkie inne mecze ktore byly w TV, choc oczywiscie lepiej wszystko widać na zywo. Jesli ktos narzeka o Mauro z Tottenhamem to mysle ze o mecz w Krakowie, gdzie wiekszosc dala po dupie, bo w Londynie gral dobrze i mial sporo odbiorow... Ja nie chce stac sie jego wielkim obronca, ale oceniam jego gre ktora w moim mniemaniu jak i Skorzy jest niezla. Nawet jesli byl leniwy, choc tylko Dan mial taka opinie, poprzedni trenerzy na niego stawiali i odplacal im dobra gra, byl uwazany za jednego z najlepszych pomocnikow w lidze, a nawet nie raz panowie z C+ nie raz mowili o nim najlepszy gracz ligi, za darmo tego nie mial. Teraz jest gorzej, trudno ale jesli za niby taka fatalna gre i zaangazowanie za caly pobyt w Wisle, to idac tym torem to bysmy nie uzbierali 11. Mam ogromny szacunek dla Glowy Brozkow Baszcza i Mauro, za to co zrobili i robia dla Wisly. OK musze do nauki wracac najwyzej jutro odpisze...
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 12.10.2008 o godz. 22:31.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 12.10.2008, 22:46
brawa za dzisiejszy mecz dla Dawida Kwieka, więcej szans dla niego proszę.
i szkoda że się Wtorek dalej nie odblokował, okazje miał..

Patryk! podawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

edyt: aa i Kmiecia proponuje.. nie wiem.. na pomoc przestawić? dziś ze 3 razy ładnie podał i tyle, a w ataku to on bezużyteczny jest.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 12.10.2008 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 12.10.2008, 23:13
z jakimis leszczami w lidze.
Reyman się chyba w grobie przewraca jak słyszy takie pierdoły .
Odpowiedz cytując
Czesław
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.10.2008, 11:54
pietruch napisał(a):Wyświetl post
Reyman się chyba w grobie przewraca jak słyszy takie pierdoły .
Heh,
a ja mam nieodparte wrażenie, że Reyman miałby dzisiaj ciężko- pod koniec kariery grał mniej skutecznie i słabiej a że nie wiedział nawet o zamiarze powstania BKS-u to nie miałby żadnego alibi
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki"
- Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 13.10.2008, 12:03
grosz napisał(a):Wyświetl post

Co do Niedzielana to widać ze robi postepy, pamietam jak wchodził po kontuzji w meczach to żadko kiedy piłke dotykał, teraz już dochodzi do sytuacji strzeleckich, znajduje sie w nich. Próbuje walczyć, kwestią czasu jest kiedy coś wpadnie bo widac ze forma małymi krokami po tak ciezkiej kontuzji wzrasta. Może coś z tego bedzie.
tak chyba w oldboyach się odbuduje
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 13.10.2008, 12:13
Fajnie się pokazał ze Śląskiem Dawid Kwiek. Ma taką łatwość poruszania się, płynnie biega widać, że gra mu sprawia radość. Inni nasi młodzi to człapią po boisku. No i trochę dobrze Sebastian Janik się zaprezentował. Małecki widać, że jest w formie, powinien zastąpić Łobodzińskiego, tylko żeby tak długo piłki nie przetrzymywał bo się z niego zrobi drugi Cantoro.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.10.2008, 16:00
I to zdanie ustawia wszystko co piszesz. Bo zza monitora i ekranu TV wszystko wyglada slicznie i ładnie. Trochę gorzje jest jak spojrzy się na to z bliska.

Co do treningów to Mauro ZAWSZE sie na nich oboja(ł) (ostatnio nie bywam, to może się zmienił - ale watpie). Tylko, że inni trenerzy to tolerowali. Petrescu postanowił nie akcepotować takiego zachowania.
Jesli chodzi o kółka to coraz częsciej one świadczą nie o umiejętnościach, a raczej o braku pomysłu na to co dalej zrobić z piłką.

A tak w ogólę odchodzac od tematu sportowego, to niestety, ale ogólna postawa Mauro jaką prezentuje od pewnego czasu (olewanie swoich obowiązków, olewanie kibiców, traktowanie Wisły jedynie jako dojnej krowy, bez zadnego zaangazowania) "fanów" mu napewno nie dostarcza. Ale to trudno zauwazyć nie będąc w Krakowie, chociazby na meczach.

Więc nie dziw się, że coraz więcej pojawia się jego przeciwników niz zwolenników.

Pisałam to ja, kiedyś wieeeeelka fanka Mauro. I bynajmniej nie fanka Dana.

Pzdr
Podaj konkretne(!!!) przykłady, proszę.
1.olewanie swoich obowiązków:
2.
olewanie kibiców:
3.
traktowanie Wisły jedynie jako dojnej krowy:
4.
bez zadnego zaangazowania:

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 13.10.2008, 16:40
Cytat:
Nagonka na Mauro trwa nadal, nie jestem fanem jego talentu ale domyślam się, że chodzi tutaj o styl jego gry czyli powolne ruchy, zwalnianie akcji itp. Szkoda tylko, że nie potraficie zrozumieć żę on już taki jest i nagle kiedy wynik mogłby być lepsze wszystko zawalane jest na Mauro bo na kogoś trzeba to zgonić. Zuważyłem, że kiedy wszystko idzie dobrze to do Mauro nikt się nie pluje a jak coś nie wyjdzie to Mauro jest sprwcą wszystkich nieszczęść jakie mają miejce bo olewa kibiców, dużo zarabia i wolno biega itp.
SKWK jest zakochane w oczernianiu Mauro i zawsze po złych meczeach lubi wspominać sprawę w której walczył z klubme o parę złotych. Dla mnie jest jasne że SKWK zrobi wszystko aby w momencie odejścia teog piłkarza jak najbardziej go oczernić, a to co dla nas zrobił będzie kwestią drugoplanową. Skoro Mauro jest taki zły i gra w pierwszym składzie to jacy muszą być nasi rezerwowi, frajerzy, śmiecie, złodzieje ? Przecież skoro nie grają to robia jeszcze mniej od Mauro i do tego pobierają kase !
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Stary 13.10.2008, 16:58
westersyl napisał(a):Wyświetl post
SKWK jest zakochane w oczernianiu Mauro i zawsze po złych meczeach lubi wspominać sprawę w której walczył z klubme o parę złotych. Dla mnie jest jasne że SKWK zrobi wszystko aby w momencie odejścia teog piłkarza jak najbardziej go oczernić, a to co dla nas zrobił będzie kwestią drugoplanową. Skoro Mauro jest taki zły i gra w pierwszym składzie to jacy muszą być nasi rezerwowi, frajerzy, śmiecie, złodzieje ? Przecież skoro nie grają to robia jeszcze mniej od Mauro i do tego pobierają kase !
W końcu biedny Mauro Cantoro jest "legendą" i nie podlega krytyce

ale głupoty pie....sz
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 13.10.2008, 17:07
Cytat:
W końcu biedny Mauro Cantoro jest "legendą" i nie podlega krytyce

ale głupoty pie....sz
Teraz mnie rozłożyłeś, gdzie wspomniałem, że Mauro jest legendą i nie można go krytykować ? Chciałem zwrócić uwagę na to co robią ludzie z SKWK, cały czas wypisują, że Mauro jest taki a nie inny. No dobra teraz mam pytanie dlaczego nie napiszą na swojej pseudo stronie, że Dawidowski jest szmatą i nie opisują jego szlachetnych dokonań tak jak robią to z Mauro. Gdyby Cantoro wypowiedział słowa, które wypowiedział Dawidowski o kibicach to by go chyba zjedli. Także kontujcie swoją dyskusję i nagonkę "Mauro przyczyną wsyzstkich nieszczęść w klubie"
Ostatnio edytowane przez westersyl : 13.10.2008 o godz. 17:11.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Stary 13.10.2008, 17:16
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Teraz mnie rozłożyłeś, gdzie wspomniałem, że Mauro jest legendą i nie można go krytykować ? Chciałem zwrócić uwagę na to co robią ludzie z SKWK, cały czas wypisują, że Mauro jest taki a nie inny. No dobra teraz mam pytanie dlaczego nie napiszą na swojej pseudo stronie, że Dawidowski jest szmatą i nie opisują jego szlachetnych dokonań tak jak robią to z Mauro. Gdyby Cantoro wypowiedział słowa, które wypowiedział Dawidowski o kibicach to by go chyba zjedli.
Nie wiem czy strona jest pseudo czy nie ale to co piszą ludzie ze SKWK na ich stronie to ich subiektywna opinia możesz się z nią zgadzać lub nie ,o Dawidowskim też kiedyś coś było jeśli dobrze pamiętam .Jeżeli Cantoro po raz kolejny zawala bramkę i nic z tego sobie nie robi to dnie dziw się ze jest krytykowany, myślę również że ludzie z SKWK znają go troche bliżej niż my ,znają jego podejscie do treningów i na pewno artykuły pisane na jego temat są czymś podparde .
Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 13.10.2008, 17:33
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Podaj konkretne(!!!) przykłady, proszę.
1.olewanie swoich obowiązków:
2. olewanie kibiców:
3. traktowanie Wisły jedynie jako dojnej krowy:
4.bez zadnego zaangazowania:
1. Nonszalancja w grze, przechodzenie obok meczy "bez stawki", obijanie się na treningach, wykonywanie cwiczeć/zadań po najmniejszej linii oporu
2. Zobacz sobie jak zachowuje się gdy podchodzi "podziekować" pod sektory, praktycznie nigdy nie można na niego liczyć jeśli chodzi o jakies spotkania z kibicami, gdy na Wisle są jakies dzieciaki niepełnosprawne to albo przechodzi udając, że nie widzi (gdy większość chociaz ręke poda) albo podchodzi z miną wielkiego meczennika (to nie jednorazowe sytuacje, które możnaby zwalić na zmęczenie/gorszy dzień).
3/4. (to jedno zdanie) To co wyzej daje w efekcie właśnie takie wnioski.

Prosze. Ale i tak nie uwierzysz, poprostu się uczepiłam biednego Argentyńczyka ...

Aha no i nie reprezentuje tu żadneog zdania SKWK ( ) tylko swoje własne, prywatne.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 13.10.2008, 20:17
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post

edyt: aa i Kmiecia proponuje.. nie wiem.. na pomoc przestawić? dziś ze 3 razy ładnie podał i tyle, a w ataku to on bezużyteczny jest.
Widzisz i nie grzmisz.......

Wiecie co jest przykre Nie mamy napastników prócz Pawła.... nie mamy... Wtorek chyba gra gozej niz S.Svitlica:(

W zeszłym sezonie było większe pole manewru, byli : DUDU i PAULISA , moze nie byli wybitnymi snajperami (chociaz paulsita strzelil 5 goli w ostatniej rondzie) to i tak przewazali o klase naszych obecnych rezerwowych.

GRZESIU>>>> OGARNIJ SIĘ CHŁOPIE zacznij cos robic w tej WIŚLE!!!
Powód: ???????????
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.10.2008 o godz. 14:34.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów