|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
I to zdanie ustawia wszystko co piszesz. Bo zza monitora i ekranu TV wszystko wyglada slicznie i ładnie. Trochę gorzje jest jak spojrzy się na to z bliska.
Co do treningów to Mauro ZAWSZE sie na nich oboja(ł) (ostatnio nie bywam, to może się zmienił - ale watpie). Tylko, że inni trenerzy to tolerowali. Petrescu postanowił nie akcepotować takiego zachowania. Jesli chodzi o kółka to coraz częsciej one świadczą nie o umiejętnościach, a raczej o braku pomysłu na to co dalej zrobić z piłką. A tak w ogólę odchodzac od tematu sportowego, to niestety, ale ogólna postawa Mauro jaką prezentuje od pewnego czasu (olewanie swoich obowiązków, olewanie kibiców, traktowanie Wisły jedynie jako dojnej krowy, bez zadnego zaangazowania) "fanów" mu napewno nie dostarcza. Ale to trudno zauwazyć nie będąc w Krakowie, chociazby na meczach. Więc nie dziw się, że coraz więcej pojawia się jego przeciwników niz zwolenników. Pisałam to ja, kiedyś wieeeeelka fanka Mauro. I bynajmniej nie fanka Dana. Pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
1.olewanie swoich obowiązków: 2. olewanie kibiców: 3. traktowanie Wisły jedynie jako dojnej krowy: 4.bez zadnego zaangazowania: |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
2. Zobacz sobie jak zachowuje się gdy podchodzi "podziekować" pod sektory, praktycznie nigdy nie można na niego liczyć jeśli chodzi o jakies spotkania z kibicami, gdy na Wisle są jakies dzieciaki niepełnosprawne to albo przechodzi udając, że nie widzi (gdy większość chociaz ręke poda) albo podchodzi z miną wielkiego meczennika (to nie jednorazowe sytuacje, które możnaby zwalić na zmęczenie/gorszy dzień). 3/4. (to jedno zdanie) To co wyzej daje w efekcie właśnie takie wnioski. Prosze. Ale i tak nie uwierzysz, poprostu się uczepiłam biednego Argentyńczyka ... Aha no i nie reprezentuje tu żadneog zdania SKWK ( |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zeby nie bylo ze kopie Mauro, bo nie takie sa moje intencje.
Wd mnie Mauro skonczyl sie ,kiedy podpisal kontrakt ,jak na nasze warunki , w 100% 'gwiazdorski'. Pewnie nie wiele osob pamieta, jakie problemy z tym byly.Mauro zarzadal tyle i tyle i nie bylo ze boli. Gdyby nie to ze to byl inny okres i klub wymiekl ,to dzis Mauro bylby w jednym szeregu z Kosa i Dolha. A tak ,klub sie zgodzil no i jak wiemy nie do konca sie to sprawdzilo. Czas Maura w Wisle sie konczy i to kazdy widzi(moze poza trenerem ktory z uporem maniaka widzi go w zasadzie w kazdym meczu w 1 skladzie). Mimo wszystko bedziemy go pamietac dobrze. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Ja nie mam pewności, czy gorsza gra Mauro wynika z olewania. Ostatnio znacznie częściej podaje do przodu niż robił to dawniej, pojawia się z przodu - Skorża przestawia mu sposób gry na wymagający więcej biegania i być może sił nie starcza. Co do wystawiania go zamiast Tomasa - Jirsak jest przecież zupełnie innym typem zawodnika pod każdym względem, w defensywie, razem z wszystkimi błędami Mauro, Tomas go tam nie zastąpi, a widać Skorży bardziej przy obecnym składzie zależy na nie ryzykowaniu z tyłu licząc, że Brożek coś tak wciśnie do bramki. Nie mamy składu jak dawniej, że ile by nam nie strzelili, zawsze strzelimy trochę więcej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co temu Jirsakowi znowu, że go nie ma? Nie wiecie czy to coś poważnego? A swoją drogą ma chłopak pecha..
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Glowacki znowu mnie zmiazdzyl swoja interwencja
Marcelo zaspal przy bramce 3 setki:Brozek,Boguski,Baszczu 0 goli... Bonin klasa swiatowa w porownaniu z Lobo ![]() Malecki wykonywal 3 rogi wszystkie na krtoki slupek za nisko i wybite przez Gornika |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|