|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja miałem bana od 20.07.08.r na tydzień i nawet nie wiem za co. Z początku osądzałem użytkownika Maćko do którego wcześniej wysłałem PW w której "pokazałem, że miałem rację". Jednak później się okazało, że to nie mógł i nie był On i za oskarżenia go przeprosiłem. Dalej nie wiem i się nie dowiem za co to było, komunikat jako dostałem to pokemoniada(Chyba będę musiał prosić o definicję tego słowa;]), jednak ja nie robię błędów ortograficznych, ani off-topów , nie zmyślam i nie zaliczam się do dzieci neo. A co robiłem przez ten czas? Usunąłem historię przeglądania i mogłem dalej zaglądać na forum i i czytać artykuły. Po dwóch dniach jednak wyjechałem do babci, przez co jakoś mi to minęło. Od tego czasu po kilku postach myślałem, że bana dostane znowu nie wiedząc za co, jednak jak czytam wypowiedzi Po Prostu Wiślak i widzę, że ta osoba wciąż jest bez bana to jestem bardzo niespokojny co też tutaj się dzieję.
Jak za tego posta dostanę bana lub za innego w którym nie wytrzymam i zacznę jechać po osobie o której pisze powyżej to wielkiej straty nie będzie. Większość osób z którymi fajnie sie pisało ma już bany, a reszta boi się pisać w obawie, że do nich dołączą. Na koniec pragnę pozdrowić wszystkich Moderatorów, którzy czuwają nad bezpieczeństwem tej strony. Nie pytając co te forum robi dla nich, a myśląc co mogą zrobić dla dobra tego forum. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Wszystkie White Stary to fajne chlopaki. Bardzo Cie polubilem, chlopie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja za to, dostałem pierwsze historyczne ostrzeżenie w postaci tego sędziego z kartką, od moderatora Orzeua za założenie głupiego tematu. Nawet potem nie lubiłem tego Orzeua przez jakies 3 dni. Po tym czasie przemyślałem swoje zachowanie i od tamtej pory piszę tylko poważne i merytoryczne posty.
Teraz bardzo lubię wszystkich modów, modki i adminów. Łubu dubu, łubu dubu, niech nam zyją moderatorzy forum naszego klubu, niech żyją nam. To ja gigant,wczoraj nie chwaliłem, bo zapomniałem. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
bany jak bany - potrzebne są, ale jak już dajecie to moglibyście informować za co, żeby drugi raz nie popełnić tego błędu. Dawno temu "przyplątał" mi się jakiś ban i do dziś nie wiem za co...
![]() ![]() |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
Przy dawaniu bana wpisuje się powód, widocznie widzą go tylko inni moderatorzy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kiedys po meczu z Jagiellonia dostalembana za wpis w polityce transferowej. Niby wszystko ok tylko ze do dzis pamietam tego posta (bo to byl jedyny w tamtym dniu w polityce transferowej) brzmiał on mniej wiecej tak : Renusz ma dobrą technika , widac se soie wyroznia beda z niego ludzie , pasuje do Wisły. Moze mi teraz ktos powiedziec co w tym złego ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehe oficjalny powód mojego bana to, uwaga, uwaga, attencione : banan. Tak, tak to jest powód tylko szkoda, że ja nie kapuje ocb.![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Noto ja bede rekordzista ;P Za czasow junior member ban na pol roku(6miechow) a obrazanie mieszkancow warszawy i tam jeszcze kogos ;P oczywiscie niektorzy bana by za to niedostali... ale ja tam nierozpaczalem bo moja srednia to1 post na tydzien albo rzadziej ;P^^ xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja w swojej karierze dostałem zółtą kartkę i ostrzeżenie.
Gdy zadebiutowałem na forum od razu dostałem żółtą kartkę za założenie tematu w piłkarskim "Dlaczego nikt nie lubi warszawiaków" Drugie ostrzeżenie dostałem od Wilka za nazwanie Frankowskiego pedałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie stety prawdą jest że gdy odchodzi sie od forum wpada się w inny często gorszy nałóg (joke
Ktoś u góry pisal że miał do żywotniego banana, za co takiego można dostać ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Temat ten służy do pisania KIM Wisła sie zainteresowała, a nie od tego że np. Ja sie nim interesuje to wszyscy muszą wiedziec. Od tego jest temat Gdybym był Bednarzem. Aha To zapewne nie był ban za jeden post tylko za stracenie cierpiości do czytania ilości twoich tego typu postów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A wtedy nie było jeszcze tematu Gdybym był Bednarzem![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
kiedyś dostałem na 3 dni chyba. za komentarz w infonecie. pijany byłem więc ban niezbyt słuszny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]()
Per aspera ad astra.
BKS JAGIELLONIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ja dostałem żółtą ( nie pamiętam za co) i czerwoną jeszcze kartkę ( a to na własne życzenie po meczu z Tbilisi nie wytrzymałem...i poprosiłem o bana aby ochłonąć).
I mam takie pytanie do modów (wiem że to nie ten temat ale nie chce bana). Czy te poprzednie bany mi się skasowały ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
nie jestem pewien ale być może miałem dawno dawno temu żółtą kartkę i podpis "rozmywaczus pospolitus" od Planktona
ale to w sumie były zamierzchłe czasy i do końca nie jestem pewien czy było to prawdą czy nie ![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
witam!!!
własnie wróciłem z BANencji ) trwało to wszystko tydzień do dzis do 22:00 a wszystko poszło o to ze którys z SZANOWNYCH PANÓW moderatorów uznal że pisze nie na temat w naszej polityce transferowej....wnioski sa nastepujace dla mnie: - nie pierdzielic - nie pierdzielic - nie pierdzielic a i najgorsze w tym okresie oczekiwania ( w trakcie bana) było to ze czasami jak czytałem wypowiedzi niektórych osob na forum, to aż mnie skrecało a zeby cos odpisac i udowodnic ze ten ktos jest w błedzie )) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja tam byłem zbanowany chyba na tydzień za to, że nie zauważyłem tego, że ktoś podał wcześniej odpowiedź na moje pytanie... Nie płakałem na banicji ;] Mogłem się np pouczyć lub więcej czasu spędzić na czymś pożytecznym, np spaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Powróciłem po tygodniu, ban dany słusznie..
![]() Chodziłem po forum, bez logowania. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Rany, same szczere wyznania w tym temacie ...ale sie rodzinnie zrobiło
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
no ja wyzbywam się wszelkich wyrzutów jak chodzi o banowanie
wszyscy tacy jacyś lepsi wracają ![]() a co do pytań, że "ja dostałem bana za coś a ktoś inny nie": my tu nie jesteśmy na etacie, nie podbijamy karty rano i wieczorem, masz pecha to cię ktoś ustrzeli, a innemu modowi to samo umknie, lub nie zna np. całej twórczosci danego usera itp Staramy sie żeby było o równo i sprawiedliwie, ale jest nas troche mało i jak w każdym osądzaniu decyduje też własna interpretacja przepisów... ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja dostaję dosyć często bany, głównie dwumiesięczne, przeważnie oczywiście niesłusznie! ale cóż już się przyzwyczaiłem
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja mialem już 3 bany, najdłuższy był chyba miesięczny. Czasem zastanawiam się za co, bo zadnych glupich postow w tym czasie co bana dostalem nie pisalem(wg mnie oczywiscie
) Teraz dostałem karę 2 pkt za nabijanie, a zapytalem się tylko Pabloo84 gdzie ogląda mecz Legii, gdyż nie widzialem zwiastunu na TVP2. Ale było minęło i nie ma co tego roztrząsacPozdrawiam Wszystkich Moderatorów..wykonujecie kawał dobrej roboty pilnując tego forum... E:..a to nie...pomyliło mi się...najdłuższy był miesięczny..
Ostatnio edytowane przez kądzikowski : 24.07.2008 o godz. 12:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ja mam pytanie do Wielmożnego Pana_Premiera... Czy to że dajesz bany za nic sprawia Ci jakąś satysfakcje? Przeważnie ludzie którym nic nie wychodzi w życiu codziennym i mają sporo kompleksów odbijają to sobie później w ten właśnie sposób. Mam cichą nadzieję że Pan_Premier takowym człowiekiem nie jest... Chociaż miałbym pewne wątpliwości sądząc po temacie jaki założył
Gorąco pozdrawiam i mam nadzieje ze odpiszesz na moje pytanie a nie dasz kolejnego bana... bo tak najprościej. ![]()
Hmmmmm....
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Miałem kilka razy bana, dawno temu. Za typową pokemoniadę, której wtedy nie rozumiałem, ale człowiek na błędach się uczy. A jak spędziłem czas? Na zwykłym lajcie, forum to nie jedyna odskocznia od życia doczesnego
![]() ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() |
|