The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2008, 22:39
Ja miałem bana od 20.07.08.r na tydzień i nawet nie wiem za co. Z początku osądzałem użytkownika Maćko do którego wcześniej wysłałem PW w której "pokazałem, że miałem rację". Jednak później się okazało, że to nie mógł i nie był On i za oskarżenia go przeprosiłem. Dalej nie wiem i się nie dowiem za co to było, komunikat jako dostałem to pokemoniada(Chyba będę musiał prosić o definicję tego słowa;]), jednak ja nie robię błędów ortograficznych, ani off-topów , nie zmyślam i nie zaliczam się do dzieci neo. A co robiłem przez ten czas? Usunąłem historię przeglądania i mogłem dalej zaglądać na forum i i czytać artykuły. Po dwóch dniach jednak wyjechałem do babci, przez co jakoś mi to minęło. Od tego czasu po kilku postach myślałem, że bana dostane znowu nie wiedząc za co, jednak jak czytam wypowiedzi Po Prostu Wiślak i widzę, że ta osoba wciąż jest bez bana to jestem bardzo niespokojny co też tutaj się dzieję.
Jak za tego posta dostanę bana lub za innego w którym nie wytrzymam i zacznę jechać po osobie o której pisze powyżej to wielkiej straty nie będzie. Większość osób z którymi fajnie sie pisało ma już bany, a reszta boi się pisać w obawie, że do nich dołączą.
Na koniec pragnę pozdrowić wszystkich Moderatorów, którzy czuwają nad bezpieczeństwem tej strony. Nie pytając co te forum robi dla nich, a myśląc co mogą zrobić dla dobra tego forum.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów