The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2008, 22:39
Ja miałem bana od 20.07.08.r na tydzień i nawet nie wiem za co. Z początku osądzałem użytkownika Maćko do którego wcześniej wysłałem PW w której "pokazałem, że miałem rację". Jednak później się okazało, że to nie mógł i nie był On i za oskarżenia go przeprosiłem. Dalej nie wiem i się nie dowiem za co to było, komunikat jako dostałem to pokemoniada(Chyba będę musiał prosić o definicję tego słowa;]), jednak ja nie robię błędów ortograficznych, ani off-topów , nie zmyślam i nie zaliczam się do dzieci neo. A co robiłem przez ten czas? Usunąłem historię przeglądania i mogłem dalej zaglądać na forum i i czytać artykuły. Po dwóch dniach jednak wyjechałem do babci, przez co jakoś mi to minęło. Od tego czasu po kilku postach myślałem, że bana dostane znowu nie wiedząc za co, jednak jak czytam wypowiedzi Po Prostu Wiślak i widzę, że ta osoba wciąż jest bez bana to jestem bardzo niespokojny co też tutaj się dzieję.
Jak za tego posta dostanę bana lub za innego w którym nie wytrzymam i zacznę jechać po osobie o której pisze powyżej to wielkiej straty nie będzie. Większość osób z którymi fajnie sie pisało ma już bany, a reszta boi się pisać w obawie, że do nich dołączą.
Na koniec pragnę pozdrowić wszystkich Moderatorów, którzy czuwają nad bezpieczeństwem tej strony. Nie pytając co te forum robi dla nich, a myśląc co mogą zrobić dla dobra tego forum.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 22.07.2008, 23:26
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post
Na koniec pragnę pozdrowić wszystkich Moderatorów, którzy czuwają nad bezpieczeństwem tej strony. Nie pytając co te forum robi dla nich, a myśląc co mogą zrobić dla dobra tego forum.

Wszystkie White Stary to fajne chlopaki.
Bardzo Cie polubilem, chlopie.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 23.07.2008, 01:16
Ja za to, dostałem pierwsze historyczne ostrzeżenie w postaci tego sędziego z kartką, od moderatora Orzeua za założenie głupiego tematu. Nawet potem nie lubiłem tego Orzeua przez jakies 3 dni. Po tym czasie przemyślałem swoje zachowanie i od tamtej pory piszę tylko poważne i merytoryczne posty.

Teraz bardzo lubię wszystkich modów, modki i adminów. Łubu dubu, łubu dubu, niech nam zyją moderatorzy forum naszego klubu, niech żyją nam. To ja gigant,wczoraj nie chwaliłem, bo zapomniałem.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.07.2008, 10:47
bany jak bany - potrzebne są, ale jak już dajecie to moglibyście informować za co, żeby drugi raz nie popełnić tego błędu. Dawno temu "przyplątał" mi się jakiś ban i do dziś nie wiem za co...

Odpowiedz cytując
ewcia
Wyjazd Rzecz Święta!

Stary 23.07.2008, 10:50
Przy dawaniu bana wpisuje się powód, widocznie widzą go tylko inni moderatorzy
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 23.07.2008, 10:54
kiedys po meczu z Jagiellonia dostalembana za wpis w polityce transferowej. Niby wszystko ok tylko ze do dzis pamietam tego posta (bo to byl jedyny w tamtym dniu w polityce transferowej) brzmiał on mniej wiecej tak : Renusz ma dobrą technika , widac se soie wyroznia beda z niego ludzie , pasuje do Wisły. Moze mi teraz ktos powiedziec co w tym złego ?
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Stary 23.07.2008, 12:14
ewcia napisał(a):Wyświetl post
Przy dawaniu bana wpisuje się powód, widocznie widzą go tylko inni moderatorzy

hehe oficjalny powód mojego bana to, uwaga, uwaga, attencione : banan. Tak, tak to jest powód tylko szkoda, że ja nie kapuje ocb.

Odpowiedz cytując
MatixNH
Senior Member

Stary 23.07.2008, 12:35. bannik
Noto ja bede rekordzista ;P Za czasow junior member ban na pol roku(6miechow) a obrazanie mieszkancow warszawy i tam jeszcze kogos ;P oczywiscie niektorzy bana by za to niedostali... ale ja tam nierozpaczalem bo moja srednia to1 post na tydzien albo rzadziej ;P^^ xD
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.07.2008, 12:44
Ja w swojej karierze dostałem zółtą kartkę i ostrzeżenie.
Gdy zadebiutowałem na forum od razu dostałem żółtą kartkę za założenie tematu w piłkarskim "Dlaczego nikt nie lubi warszawiaków"
Drugie ostrzeżenie dostałem od Wilka za nazwanie Frankowskiego pedałem
Odpowiedz cytując
drevno
Member

Od: 01.2008

Stary 23.07.2008, 12:47
Ja wtedy zaczynam nałogowo grac xD......
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 23.07.2008, 13:02
drevno napisał(a):Wyświetl post
Ja wtedy zaczynam nałogowo grac xD......
Nie stety prawdą jest że gdy odchodzi sie od forum wpada się w inny często gorszy nałóg (joke )
Ktoś u góry pisal że miał do żywotniego banana, za co takiego można dostać
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 23.07.2008, 14:26
Coach napisał(a):Wyświetl post
kiedys po meczu z Jagiellonia dostalembana za wpis w polityce transferowej. Niby wszystko ok tylko ze do dzis pamietam tego posta (bo to byl jedyny w tamtym dniu w polityce transferowej) brzmiał on mniej wiecej tak : Renusz ma dobrą technika , widac se soie wyroznia beda z niego ludzie , pasuje do Wisły. Moze mi teraz ktos powiedziec co w tym złego ?
A no to że Wisła nim nie jest\nie była zainteresowana, a czytając po 20 postów dziennie, jak to źle że sie nie interesują Pawłowskimi czy innymi Renuszami (któż to?) od czytania tych bredni rzygać sie chce.
Temat ten służy do pisania KIM Wisła sie zainteresowała, a nie od tego że np. Ja sie nim interesuje to wszyscy muszą wiedziec. Od tego jest temat Gdybym był Bednarzem.
Aha

To zapewne nie był ban za jeden post tylko za stracenie cierpiości do czytania ilości twoich tego typu postów.
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 23.07.2008, 14:39
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
A no to że Wisła nim nie jest\nie była zainteresowana, a czytając po 20 postów dziennie, jak to źle że sie nie interesują Pawłowskimi czy innymi Renuszami (któż to?) od czytania tych bredni rzygać sie chce.
Temat ten służy do pisania KIM Wisła sie zainteresowała, a nie od tego że np. Ja sie nim interesuje to wszyscy muszą wiedziec. Od tego jest temat Gdybym był Bednarzem.
Aha

To zapewne nie był ban za jeden post tylko za stracenie cierpiości do czytania ilości twoich tego typu postów.
W tematach transferowych naprawdę nie często się wpisuje A wtedy nie było jeszcze tematu Gdybym był Bednarzem
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 23.07.2008, 15:09
Coach napisał(a):Wyświetl post
W tematach transferowych naprawdę nie często się wpisuje A wtedy nie było jeszcze tematu Gdybym był Bednarzem
nie mam nic do ciebie ale jak jest dużo takich postow to takie coś denerwuje...
Odpowiedz cytując
AMF
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.07.2008, 17:39
kiedyś dostałem na 3 dni chyba. za komentarz w infonecie. pijany byłem więc ban niezbyt słuszny za dużo się tutaj nie wypowiadam więc przeżyłem
Odpowiedz cytując
Johny84
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.07.2008, 17:41
ewcia napisał(a):Wyświetl post
N. chcesz?

A co jeszcze Ewciu oprocz banow rozdajesz ?
Per aspera ad astra.

BKS JAGIELLONIA
Odpowiedz cytując
Joaquin
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 23.07.2008, 17:57
Ja dostałem żółtą ( nie pamiętam za co) i czerwoną jeszcze kartkę ( a to na własne życzenie po meczu z Tbilisi nie wytrzymałem...i poprosiłem o bana aby ochłonąć).

I mam takie pytanie do modów (wiem że to nie ten temat ale nie chce bana). Czy te poprzednie bany mi się skasowały czy jak teraz coś bym dostał to od razu mnie na forum na stałe nie ma
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::..
... i nie zmienia sie nic!!
Odpowiedz cytując
usiu
Schodowicze'05

Od: 12.2002

Stary 23.07.2008, 18:04
nie jestem pewien ale być może miałem dawno dawno temu żółtą kartkę i podpis "rozmywaczus pospolitus" od Planktona

ale to w sumie były zamierzchłe czasy i do końca nie jestem pewien czy było to prawdą czy nie

walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.07.2008, 21:32
witam!!!
własnie wróciłem z BANencji ) trwało to wszystko tydzień do dzis do 22:00 a wszystko poszło o to ze którys z SZANOWNYCH PANÓW moderatorów uznal że pisze nie na temat w naszej polityce transferowej....
wnioski sa nastepujace dla mnie:
- nie pierdzielic
- nie pierdzielic
- nie pierdzielic
a i najgorsze w tym okresie oczekiwania ( w trakcie bana) było to ze czasami jak czytałem wypowiedzi niektórych osob na forum, to aż mnie skrecało a zeby cos odpisac i udowodnic ze ten ktos jest w błedzie ))
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 23.07.2008, 21:57
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
nie mam nic do ciebie ale jak jest dużo takich postow to takie coś denerwuje...
Spoko ja wszystko rozumiem , na forum też jestem stosunkowo krótko , wiem , że nieraz zdarzy mi się napisać jakąś kompletną bzdurę i , że za takie coś latają bany
Odpowiedz cytując
Piotrek1991
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.07.2008, 22:26
Ja tam byłem zbanowany chyba na tydzień za to, że nie zauważyłem tego, że ktoś podał wcześniej odpowiedź na moje pytanie... Nie płakałem na banicji ;] Mogłem się np pouczyć lub więcej czasu spędzić na czymś pożytecznym, np spaniu.
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 24.07.2008, 11:10
Powróciłem po tygodniu, ban dany słusznie..
Chodziłem po forum, bez logowania.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 24.07.2008, 11:13
Rany, same szczere wyznania w tym temacie ...ale sie rodzinnie zrobiło
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.07.2008, 11:21
no ja wyzbywam się wszelkich wyrzutów jak chodzi o banowanie
wszyscy tacy jacyś lepsi wracają

a co do pytań, że "ja dostałem bana za coś a ktoś inny nie": my tu nie jesteśmy na etacie, nie podbijamy karty rano i wieczorem, masz pecha to cię ktoś ustrzeli, a innemu modowi to samo umknie, lub nie zna np. całej twórczosci danego usera itp
Staramy sie żeby było o równo i sprawiedliwie, ale jest nas troche mało i jak w każdym osądzaniu decyduje też własna interpretacja przepisów...
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 24.07.2008, 11:32
ja dostaję dosyć często bany, głównie dwumiesięczne, przeważnie oczywiście niesłusznie! ale cóż już się przyzwyczaiłem Co robię w trakcie bana? czekam, aż się skończy i myślę co znowu głupiego napisać, aby sprowokować jakiegoś moderatora i tak od 5 lat
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Stary 24.07.2008, 11:51
Ja mialem już 3 bany, najdłuższy był chyba miesięczny. Czasem zastanawiam się za co, bo zadnych glupich postow w tym czasie co bana dostalem nie pisalem(wg mnie oczywiscie) Teraz dostałem karę 2 pkt za nabijanie, a zapytalem się tylko Pabloo84 gdzie ogląda mecz Legii, gdyż nie widzialem zwiastunu na TVP2. Ale było minęło i nie ma co tego roztrząsac A co robię? oberwuję forum,jak większość, zeby nie wypasc z obiegu.

Pozdrawiam Wszystkich Moderatorów..wykonujecie kawał dobrej roboty pilnując tego forum...

E:..a to nie...pomyliło mi się...najdłuższy był miesięczny..
Ostatnio edytowane przez kądzikowski : 24.07.2008 o godz. 12:25.
Odpowiedz cytując
tomasz1906
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.07.2008, 12:01
kądzikowski napisał(a):Wyświetl post
Ja mialem już 3 bany, najdłuższy był chyba 4-miesięczny. Czasem zastanawiam się za co, bo zadnych glupich postow w tym czasie co bana dostalem nie pisalem(wg mnie oczywiscie) Teraz dostałem karę 2 pkt za nabijanie, a zapytalem się tylko Pabloo84 gdzie ogląda mecz Legii, gdyż nie widzialem zwiastunu na TVP2. Ale było minęło i nie ma co tego roztrząsac A co robię? oberwuję forum,jak większość, zeby nie wypasc z obiegu.

Pozdrawiam Wszystkich Moderatorów..wykonujecie kawał dobrej roboty pilnując tego forum...
Tak tylko popatrzylem na date Twojej rejestracji..........
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
Odpowiedz cytując
GabrielloTS
Member

Od: 11.2006

Stary 24.07.2008, 12:39
A ja mam pytanie do Wielmożnego Pana_Premiera... Czy to że dajesz bany za nic sprawia Ci jakąś satysfakcje? Przeważnie ludzie którym nic nie wychodzi w życiu codziennym i mają sporo kompleksów odbijają to sobie później w ten właśnie sposób. Mam cichą nadzieję że Pan_Premier takowym człowiekiem nie jest... Chociaż miałbym pewne wątpliwości sądząc po temacie jaki założył

Gorąco pozdrawiam i mam nadzieje ze odpiszesz na moje pytanie a nie dasz kolejnego bana... bo tak najprościej.
Hmmmmm....
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 24.07.2008, 12:58
Miałem kilka razy bana, dawno temu. Za typową pokemoniadę, której wtedy nie rozumiałem, ale człowiek na błędach się uczy. A jak spędziłem czas? Na zwykłym lajcie, forum to nie jedyna odskocznia od życia doczesnego
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
qubu
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.07.2008, 13:01
pysio napisał(a):Wyświetl post
ja dostaję dosyć często bany, głównie dwumiesięczne, przeważnie oczywiście niesłusznie! ale cóż już się przyzwyczaiłem Co robię w trakcie bana? czekam, aż się skończy i myślę co znowu głupiego napisać, aby sprowokować jakiegoś moderatora i tak od 5 lat
Jednak na samym początku prowokacja udała Ci się bezbłędnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów