|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
Zainspirowany tym pełnym dramatu postem:
Czy po banie odczuwacie ulgę, że w końcu mam szanse porzucić uzależnienie, czy może rozpacz, że musze sprawdzić w googlu czy sa inne strony w sieci(jak to się robi!). A może przypominacie sobie o istnieniu świata poza kompem? Są tacy twardziele? Mam wrażenie, że czasami podstawą jest granie w FM i po powrocie odczuwa sie potrzebę szybkiego dzielenia odkrytymi talentami. widzano również czasami skłonności, do podrabiania dokumentów i próbę 'nowego życia'. a i jeszcze jedno: czy kiedykolwiek dostaliście słusznego bana Zapraszam znajznamienitszych eksbanitów do dyskusji ![]() ps. moderatora można zbanować ps2 jak sie nie sprawdzi, to wyleci edit Cytat:
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 22.07.2008 o godz. 20:45.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
||
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
niektórym moderatorom wychodzą idealnie bany za poglądy i to długoczasowe bany ...
cieszysz się wtedy premierze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Da sie przezyc pod warunkiem ze kozysta sie z innego IP zeby nie wypasc z tematu(znaczy sie tylko przegladanie tematow jako nie zarejestrowany)
5 dni banicji tylko i wylacznie za pomylke ale coz nie trzba bylo sie mylic ![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja mialem bana na miesiac i.. mialem wyjebane na to
![]()
Wierność
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
2 dni minęły tak że nie zdążyłem się prawie zorientować
![]() potem mnie naszły dwa pytania: 1. za co 2. kto punkt pierwszy został szybko wyjaśniony przez osobę, która podpadła pod punkt 2 zostało to wyjaśnione kilka dni później co prawda punkt 1 był naciągany ale dałem za wygraną - żadnej urazy nie mam ![]() aha - na forum ciągle przebywałem (ciągle znaczy 24 godziny po tym jak się zorientowałem) nałóg to nałóg ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To widze żę jak narazie jestem tutaj rekordzistą bo w sumie na banicji przeżyłem 4 miechy
![]() Raz 3 miesiące za obrażanie sędziego po słynnym meczu z Odrą - słuszny ban ( jak dzisiaj byłby taki sam mecz to pewnie napisał bym o tym panu to samo mimo bana Drugi ban miesięczny za rozmywanie tematu nawet dość słuszny (byłem wtedy początkujący i nie znałem do końca reguł, miałem raptem tylko kika postów ale jedno co mnie rozmieszyło to okienko w którym są wytłumaczenia za co dostałeś ban a w nim widniał : "DONOS" ![]() Ogólnie przy pierwszym banie nie mogłem wytrzymać pierwszych kilku dni no ale potem jakoś odzwyczaiłem się od nałogu, przy drugim banie tego problemu już nie było Po za tym mam jeszcze upomnienie na swoim koncie od moda za: "kłopoty w pisaniu językiem Polskim" nie wiem czemu ale miałem kiedys przyzwyczajenei do pisania zamaist "ł" "l"; moze temu że nie trzeba wciskać alta ![]() Miał ktoś w sumie dłuższy okres banicji niż ja na jednym koncie Powód: Literówka...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 22.07.2008 o godz. 21:08.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
imho powinienes dostac kolejnego za pisanie posta pod postem.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
A mnie zawsze ktos ubiegnie z wlepieniem bana :(
Mam strasznie wolny internet w pracy :( Smutny wtedy siedze i nie moge sie skoncentrowac :( ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
na forum są równi i równiejsi za takie posty jakie ja dostałem bana po wylosowaniu Beitaru to codziennie jest ich kilkanascie i sa tolerowani np. dziś poczytać można było w dziale polityka transferowa o nowym zawodniku Cracovii, jak ja bym pewnie coś takiego napisał to zaraz bym dostał szlaban na 3 tygodnie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.07.2008 o godz. 21:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
tragedia, nie wiedzialem co ze soba zrobic.
caly swiat mi sie wrecz zawalil... zartuje. Co prawda bylo to troche temu,jeszcze jak bylem juniorem, nie bardzo juz kojarze za co, ale jednak czegos to uczy.Mnie osobiscie nauczylo to tego, zeby nie wdawac sie w niepotrzebne dyskusje i oszczedzic sobie zbędnych komentarzy jednozdaniowych. Nie mam zalu do nikogo za niego, bo nic sie nie dzieje bez przyczyny.Zycze kazdemu juniorowi, aby sie zastanowil 5x czy cos napisac, bo czasem jak zobaczy sie jakies wypociny nowego, zwlaszcza jesli chce czyms blysnąć,ze niby jaki to on nie kumaty, to glowa boli... pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 22.07.2008 o godz. 21:55.
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
forum uzaleznia gdy tylko jestem w domu to jestem i tu cos w tym jest ... a 2 tygodniowy ban nabawil mnie jeszcze wiekszego ADHD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
bana zaliczyłem JEDNEGO bardzo podniósł mi ciśnienie- bo oczywiście był subiektywny i na wyrost (moim zdaniem), powodem był nadmiar szyderstwa i uszczypliwy komentarz wobec "tych z za błoń"- Obiektywnie , nie mam żalu do nikogo bo pewien poziom i ramy dyskusji trzeba trzymać, Premiera pozdrawiam!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ja dostałem kiedyś bana za zareklamowanie jakiejś strony, chyba na dwa tygodnie alebo miesiąc nie pamiętam. Warn sie należał, a powinien być dłuższy bo to była głupia strona...czasami dla znajomych sie coś zrobi....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
2 tygodnie miałem i podobnie jak kolega
![]() Dawno dawno dawno temu to było. ![]()
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Dawno dawno temu dostałem. Jak jeszcze forum wyglądało inaczej i w trakcie bana w avatarze delikwenta pojawiał sie taki rysunkowy sędzia z czerwoną kartką. Za zbyt duży avatar chyba (o kilka pikseli, nie taki co sie na pół strony rozjeżdżał...). Szaleństwo. Nie pamiętam co robiłem wtedy, ale w przeciwieństwie do kilku osób wyżej, to forum nie jest centrum mojego życia, więc pewnie jakoś dałem (i teraz pewnie też dałbym) radę... Wrzućcie na luz, naprawde da się żyć bez internetu i forum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jaja by były jakby wszyscy co pisza w tym teamcie dostają bana
Ja mialem 2 razy i wiem że ze słusznego powodu... |
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
jak zalapie jakiegos i odbebnie(
) kare to napisze jak bylo![]() ![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja tez nie wiem jeszcze jak to jest
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
N. chcesz?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a ja mam pytanie...odnośnie banów...jeszcze nigdy nie dostałem i mam nadzieje że nie dostanę. Ale chcialbym się zapytać czy jak się ma bana to można nadal czytac forum
tak pytam z ciekawości ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja nigdy jeszcze nie dostałem bana i wiem,ze to było słuszne
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja chce bana dwudniowego - zobacze jak to jest i przy okazji ograniczę sobie oglądanie postów płaczków w "FM - Polityka transferowa"
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a może ktoś sprawdzic czy miałem jakiegoś bana
![]() ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() bodajże za niepotrzebny temat, coś w tym stylu, pierwsze dni na forum. bez jaj, forum to nie centrum życia, jak już ktoś nałogowcem internetu jest, to mógł się gdzie indziej zarejestrować. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raz za głupotę dostałem bana na niecały miesiąc.
'Prezent' otrzymałem po pamiętnym meczu Austria vs. Polska. Wtedy to wkleiłem link do obrazka, w którym Pan Webb robił loda [mam nadzieję, że nie dostane bana za to wyrażenie ].Forum czytałem na bieżąco, żeby nie wypaść z obiegu. Jak widać przeżyłem, ale nie chciałbym 'smakować' tego po raz kolejny. Ps. Skąd można się dowiedzieć kto 'wręczył' mi bana? Może ktoś się przyzna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A ja dostałem bana dożywotniego.
Dobrze, ze potem była amnestia Ojjj, wieki temu to było. |
|
|