The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2024, 08:09
Może czas rozgonić to towarzystwo...
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 12.05.2024, 08:17
willow napisał(a):Wyświetl post
Królewski powinien sobie przede wszystkim odpowiedzieć na pytanie, czy stać go na taki klub jak Wisła, bo my możemy jeszcze tygodniami dyskutować o naszym trenerze, o skrzydłowych, obrońcach ale to wszystko są problemy wtórne. Głównym problemem jest to, że Królewski nie śmierdzi groszem żeby równocześnie wyprowadzać klub z długów, pokrywać chore koszty funkcjonowania klubu i jeszcze inwestować kasę w jakościowo dobrych zawodników. I nawet nie winiłbym tu Kiko, bo kogo ma chłop sprowadzić, jak nie ma budżetu na transfery? A że potrafi znaleźć dobrych zawodników, to pokazał wcześniej.
W mojej prywatnej opinii, dalsze małżeństwo klubu z Królewskim, mimo całego mojego szacunku dla tego człowieka, niczego w naszej sytuacji nie zmieni. Mamy kiepskich zawodników, a na lepszych nas (Królewskiego) nie stać.
Nie wiesz może jakie to zawrotne sumy wydały na transfery GKS Katowice, GKS Tychy i Wisła Płock? Bo są przed nami i maja szansa na awans, zatem zgodnie z tym co napisałeś na pewno maja bogatych właścicieli i sporo wydali na gotówkowe transfery.

To, że mamy biednego właściciela to jedno, drugie to mamy takiego, który się nie zna.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 12.05.2024, 08:20
bódyń napisał(a):Wyświetl post
W zeszlym sezonie mieismy po 34 kolejkach 60 pkt. Tera po 32 mamy 50.. Co sezon coraz gorzej. W ekstraklasie i w I lidze.
Junca rob dwa wslizgi ktore wskazuja, ze inteligencji nie ma nawet na poziomie pilkarza.
Colley lapie czerona gdy juz jest po meczu i nie bedzie gral w 1 lub meczach nasteonych. Chociaz to znaczenia nie ma
Wchdzi Lechia ktorej wlascieiel mogl by u nas. ALe Krolewski mowi ze jego decyzja byla perfekcyjna.

Jeszcze 2 mecze i wakacje,
Ktos jeszcze pamieta ze zdobylismy Puchar Polski?
Tak - Markus, Drozd, Wolfy i Królewski.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 12.05.2024, 08:21
nero napisał(a):Wyświetl post
Nie wiesz może jakie to zawrotne sumy wydały na transfery GKS Katowice, GKS Tychy i Wisła Płock? Bo są przed nami i maja szansa na awans, zatem zgodnie z tym co napisałeś na pewno maja bogatych właścicieli i sporo wydali na gotówkowe transfery.

To, że mamy biednego właściciela to jedno, drugie to mamy takiego, który się nie zna.
Dokladnie - dobrze napisane.

Pieniądze to jedno, a sposób jak rzo.......ono kasę na piłkarzy pod grę jak uboga Barcelona to drugie.

No ale do czasu kiedy sa jeszcze matematyczne szanse na awans - WALKA TRWA!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 12.05.2024, 08:35

Mają takie szanse na awans jak my, czyli są dokładnie w tym samym miejscu. A koszty działalności pewnie dużo mniejsze (choćby z tytułu wynajmu stadionu), nie wspominając o długach.
Ten klub bez poważnego inwestora lub współinwestora będzie cały czas dreptał w miejscu i nawet awans tego nie zmieni, bo zakładam, że jeśli awansujemy, to równie szybko spadniemy
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 12.05.2024, 08:44
Koszty mniejsze, bo ktoś rozsądniej zarządza tym co może wydawać. Tylko tyle i aż tyle.

To Królewski nie wiedział jakie klub ma długi?
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 12.05.2024, 09:18
willow napisał(a):Wyświetl post
Mają takie szanse na awans jak my, czyli są dokładnie w tym samym miejscu. A koszty działalności pewnie dużo mniejsze (choćby z tytułu wynajmu stadionu), nie wspominając o długach.
Ten klub bez poważnego inwestora lub współinwestora będzie cały czas dreptał w miejscu i nawet awans tego nie zmieni, bo zakładam, że jeśli awansujemy, to równie szybko spadniemy
Z Tobą gada się jak z JK, ja o jednym Ty o drugim.
Pisałeś, że nie mamy kasy by ściągnąć dobrych piłkarzy, zatem ja pytam jakie zawrotne sumy na transfery GKS Katowice, GKS Tychy i Wisła Płock?
W dup.ie mam koszty działalności, bo nie o tym mowa. Za chwile wkleisz mi tutaj info, że za stadion płacimy więcej i nie mamy kasy od miasta, a nie o tym tu mowa.

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.05.2024, 09:26
Pisałeś, że nie mamy kasy by ściągnąć dobrych piłkarzy, zatem ja pytam jakie zawrotne sumy na transfery GKS Katowice, GKS Tychy i Wisła Płock?
W dup.ie mam koszty działalności, bo nie o tym mowa. Za chwile wkleisz mi tutaj info, że za stadion płacimy więcej i nie mamy kasy od miasta, a nie o tym tu mowa.
To nie kwestia kasy, tylko ciekawego piłkarskiego eksperymentu. Otóż, w przeciwieństwie, do większości innych drużyn budujemy drużynę od przodu, a nie od tyłu, w związku z tym bramek nie strzelają nam tylko ci, którzy nie chcą, są naprawdę danego dnia kiepscy albo na kacu.
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 12.05.2024, 09:59
A wiecie co jest najśmieszniejsze? Że nie ma znaczenia ile gowno postów na Twitterze napisze krolewski, ilu gownokopaczy z hiszpańskich pastwisk nie ściągną przed następnym sezonem i jak bardzo nie będą pchać narracji o awansie. Już teraz w tym momencie JESTEM ABSOLUTNIE ....A PEWIEN, że w kolejnym sezonie zajmiemy jeszcze niższe miejsce niż w tym, a wszystkie błędy które można będzie popełnić zostaną popełnione.

Jeśli nie awansujemy do barazy, moja noga na r22 nie postanie dopóki ten szkodnik dalej będzie prezesem i właścicielem. Parafrazując polskiego kibicowskiego klasyka

MAM KVRWA DOSYĆ!
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 12.05.2024, 10:41
Oczywiste jest, że Królewski źle tym zarządza i przepalamy kasę na szrot w sytuacji, w której powinniśmy 3 razy oglądać każdą złotówkę.

Ale nie można ignorować faktu, że GKS dostaje od miasta Katowice w 2023 i 2024 łącznie 35 milionów złotych, a Wisła od Płocka 10mln na załatanie dziury po spadku w październiku 2023 i kolejne 15mln w tym roku. Spore kwoty, liczone w milionach otrzymały też Arka i Tychy.

Piszesz, że masz w dup.ie koszty działalności? W takich Katowicach czy Płocku też mogą mieć to w dup.ie, bo miasto pomoże. Bez tych pieniędzy to śmiem twierdzić, że taki GKS to by nie przystąpił do rozgrywek.
Z kolei nam takie 35 baniek w zasadzie wyczyściłoby stare długi i mielibyśmy czystą kartę do bieżącej działalności, pewno łatwiej byłoby też znaleźć inwestora.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 12.05.2024, 11:00
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiste jest, że Królewski źle tym zarządza i przepalamy kasę na szrot w sytuacji, w której powinniśmy 3 razy oglądać każdą złotówkę.

Ale nie można ignorować faktu, że GKS dostaje od miasta Katowice w 2023 i 2024 łącznie 35 milionów złotych, a Wisła od Płocka 10mln na załatanie dziury po spadku w październiku 2023 i kolejne 15mln w tym roku. Spore kwoty, liczone w milionach otrzymały też Arka i Tychy.

Piszesz, że masz w dup.ie koszty działalności? W takich Katowicach czy Płocku też mogą mieć to w dup.ie, bo miasto pomoże. Bez tych pieniędzy to śmiem twierdzić, że taki GKS to by nie przystąpił do rozgrywek.
Z kolei nam takie 35 baniek w zasadzie wyczyściłoby stare długi i mielibyśmy czystą kartę do bieżącej działalności, pewno łatwiej byłoby też znaleźć inwestora.
Twoja teza byłaby w porządku pod jednym warunkiem, że GKS Katowice i reszta wydała większą część z tych pieniędzy na transfery. Bo ja teraz nie toczę dyskusji o to, że klub jest źle zarządzamy i mamy długi, a taki GKS Katowice ich nie ma. Tylko próbuje udowodnić, że da się mieć dobre/lepsze wyniki i wcale nie potrzeba na to worka pieniędzy na transfery. To między innymi do tych co właśnie próbują przeforsować wizję "jesteśmy tam gdzie jesteśmy bo nie mamy pieniędzy" w sytuacji, gdy wydajemy ich więcej niż inni.

Z góry mówię, że nie wiem ile te drużyny wydały na transfery, może nie mam racji i wydali 15 milionów z tych 35 milinów otrzymanych od miasta, ale z tego co wiem to my wydajemy na wszystko najwięcej w lidze, a jesteśmy w du.pie. Słucham jakiś bzdur, ze Kiko byłby kozak jakby miał pieniądze na transfery. Zatem wyjebmy Kiko bo na tą chwilę on nam się nie przyda bo nie mamy pieniędzy. Weźmy kogoś kto będzie kozakiem w transferach bezgotówkowych tak jak potrafi to być w innych klubach mających podobne wyniki, a nie wydających tyle na transfery i wynagrodzenia miesięczne co my.

Wkurza mnie to, że wszyscy wokół potrafią, a my nie. My mamy drużyną która poradzi sobie w Ekstraklasie, ale zapominamy, że trzeba awansować. Jak można w ogóle takie brednie mówić, każdy kto ma choć trochę oleju w głowie to potrafi przeczytać takie słowa w ten sposób "JK zajeb.ałeś, bo Twoim zadaniem jest awansować, masz dobrać tak personal by poradził sobie z tym celem, a nie konkurować jak równy z równym w lidzie, w której nie gramy".

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.05.2024, 11:02
GKS dostał te 35 milionów na wszystkie sekcje, nie tylko na piłkę nożną, co nie zmienia faktu, że to jest gigantyczna pomoc finansowa jak na warunki I-ligowe, nawet jeśli z tych 35 baniek na piłkę przypadło 20.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 12.05.2024, 15:28
Ależ to jest przykre. Wypada jeden zawodnik w środku i już cała gra drużyny leży? To jest tragedia, że nie potrafimy załatać dziury jak Carbo nie gra, a jeszcze większym tragizmem jest fakt braku w kadrze lepszego zawodnika od Człapały.

Jak graliśmy w zeszłym sezonie ? Carbo był? Jakoś dawaliśmy rade, dużo lepiej niż obecnie.

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 12.05.2024, 18:56
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post

Jak graliśmy w zeszłym sezonie ? Carbo był? Jakoś dawaliśmy rade, dużo lepiej niż obecnie.
W zeszłym sezonie mieliśmy na tej pozycji również robiącego świetną robotę Igbekeme. Był też Fernandez. Już o tym nagle nie pamiętamy? Gdy Igbekeme zabrakło przez decyzję Sobolewskiego w meczu z Sosnowcem, przegraliśmy niemalże pewny awans bezpośredni i to prowadząc przez znaczną część spotkania 1:0.

Dziś Carbo jest mózgiem drużyny Wisły, mającym fundamentalne znaczenie dla rozegrania piłki, asekuracji oraz jej odbiorów. Jest fatalnie, że jego głównym zmiennikiem z uwagi na ograniczenia finansowe jest tak słaby gracz jak Sapała, który w każdym z trzech ważnych meczów w tym sezonie - z Odrą, Tychami i teraz Lechią - kompletnie zawiódł jako środkowy pomocnik. Z Odrą jesienią wyleciał z boiska jeszcze w pierwszej połowie, po jeszcze bardziej idiotycznych faulach niż te, które zrobił ostatnio Junka.

Brak Carbo miał fundamentalne znaczenie dla obrazu tego meczu. Nigdzie nie jest powiedziane, że nawet gdyby grał, Lechia dałaby radę równie łatwo konstruować akcje i odpowiadać na bramki Wisły. To tylko Twoja własna projekcja i wyobraźnia. Pogoń, Piast i Widzew nie potrafili poradzić sobie z Wisłą mającą w środku pola dobrze dysponowanego Carbo.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.05.2024, 19:18
Przyjechała drużyna o klasę lepsza, zasłużony mistrz 1 ligi, zdominował nas i absolutnie zasłużenie awansują.

Widać było, ile jest jakości w tej drużynie i, ze niestety za jakość się płaci. Mena,Khlan, Zhelizko, Kapic, Sarnavsky + Bobcek, którego akurat nie było.. A u nas jedyny zawodnik, który jakością do nich pasuje to Rodado..

Co do Junci to już wcześniej lubiał się gotować, ale zachował sie jak idiota i to w tak ważnym momencie sezonu dla klubu. Jak nie umie hamować emocji to polecam psychoterapeutę. Colley to w swoim stylu, też sobą by nie był jakby cos odjebał.

Wypadamy z baraży + jedziemy do Gieksy napakowanej jak kabanosy, bez prawie całej obrony. Bo bez Colleya, Junci, kto wie czy też bez Jarocha, który zszedł z urazem chyba mięsnia dwugłowego. Plus Rodado schodząc z grymasem bólu trzymał się za bark.

Gratulacje dla Lechii, klasa jak ten zespół wygląda. A nasz człowiek mem, spec od chu.jowej inteligencji niech wyczaruje coś zajebistego na te dwa mecze.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.05.2024, 20:46
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Ależ to jest przykre. Wypada jeden zawodnik w środku i już cała gra drużyny leży? To jest tragedia, że nie potrafimy załatać dziury jak Carbo nie gra, a jeszcze większym tragizmem jest fakt braku w kadrze lepszego zawodnika od Człapały.

No to jest poważny problem, ale jak nie ma Carbo to jesteśmy w dupie. Jesteśmy od niego nardziej uzależnieni niż od Rodado...

W zeszłym sezonie był Tachi (odpalony przez Sobolewskiego w tym), Igbekeme, Fernandez, a i tak się zesrali na rzadko z Ruchem, ŁKS-em, Sosnowcem i w barażach z Puszczą, więc nie rozumiem jak niby "dawaliśmy radę"?

Natrzaskaliśmy wcześniej punktów dzieki Muli, Fernandezowi, Igbekeme, Junce - czyli gościom z absurdalnymi zarobkami. Zaczęli wypadać ze składu i się skończyło...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.05.2024 o godz. 20:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 12.05.2024, 21:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No to jest poważny problem, ale jak nie ma Carbo to jesteśmy w dupie. Jesteśmy od niego nardziej uzależnieni niż od Rodado...

W zeszłym sezonie był Tachi (odpalony przez Sobolewskiego w tym), Igbekeme, Fernandez, a i tak się zesrali na rzadko z Ruchem, ŁKS-em, Sosnowcem i w barażach z Puszczą, więc nie rozumiem jak niby "dawaliśmy radę"?

Natrzaskaliśmy wcześniej punktów dzieki Muli, Fernandezowi, Igbekeme, Junce - czyli gościom z absurdalnymi zarobkami. Zaczęli wypadać ze składu i się skończyło...
Dawaliśmy radę w tym sensie, że w przedostatniej kolejce walczyliśmy o bezpośredni awans, a teraz o baraże.

Swoją drogę zawodny Lechii z nr 7 i 30 dużo lepsi skrzydłowi niż nawet Mula, co lepsze mają po 21 lat...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 12.05.2024 o godz. 21:29.

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.05.2024, 22:47
Jaroch jednak z kontuzją:
https://www.goal.pl/1-liga/wisla-kra...eczem-z-gieksa
Cytat:
Obrońca Wisły Kraków - Bartosz Jaroch - przeszedł badania rezonansem magnetycznym. Wyniki potwierdziły uszkodzenie mięśnia dwugłowego. Zawodnik jest w trakcie rehabilitacji i jego powrót do treningów zależy od jej postępów - brzmi wiadomość opublikowana na profilu Wisły na platformie X.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 15.05.2024 o godz. 16:29.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.05.2024, 23:04
Bardzo mądrze napisane, że powrót zależy od postępów w leczeniu
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 15.05.2024, 09:54
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Bardzo mądrze napisane, że powrót zależy od postępów w leczeniu
no nie wiem, nie wiem

przy naszych zarządcach bezpieczniej czułbym sie jakby to było bardziej doprecyzowane
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 15.05.2024, 10:07
Albo będzie zdrowy albo nie - czego nie rozumiesz?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 15.05.2024, 10:10
Uszkodzenie to co prawda nie zerwanie ale on już i tak może jechać na wakacje.

Szot z Satrustegim mają pewny plac do końca sezonu.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 15.05.2024, 10:14
azor napisał(a):Wyświetl post
Albo będzie zdrowy albo nie - czego nie rozumiesz?
o chyba wyznawca Jarosława

otóż spałbym spokojnie jeśli w komunikacie wybrzmi że wróci jak będzie zdrowy , a nie np odwrotnie

ps moje posty są żartobliwe
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 15.05.2024, 10:16
no to wybrzmiało przeciez jak będzie zdrowy to wróci, a jak wróci to nie wiadomo jednak do końca, czy będzie zdrowy

Mariusz Urban przecie wie co robi
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 15.05.2024, 10:22
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
o chyba wyznawca Jarosława

otóż spałbym spokojnie jeśli w komunikacie wybrzmi że wróci jak będzie zdrowy , a nie np odwrotnie

ps moje posty są żartobliwe
Żartobliwy będzie dopiero temat meczowy z Gieksa. Kraków czeka.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 15.05.2024, 10:42
pale sie do tego jak nasi stranieri do awansu
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.05.2024, 14:55
Cytat:
Nie no ja mam tak samo. Np o Brodę byłem spokojny bo jak napisali, ze wróci po 6 tygodniach to wrócił po 12 i jest git.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 15.05.2024, 16:47
Może problemem jest narodowość lekarza. Dlaczego nie Hiszpan?
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 15.05.2024, 20:14
Mariusz Urban jest niezatapialny....fakt, ze Franz Smuda wział go do swojego sztabu na Ojro powinno dać do myślenia.

I tak jestem nieobiektywny z osobistych powodów - w czasach Artromedu(kmwtw) raczył spartolić mi jednen z podstawowych zabiegów w medycynie sportowej jakim jest wymiana ACL. "Lekraz" z podejściem - jakoś to będzie.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 16.05.2024, 11:06
azor napisał(a):Wyświetl post

I tak jestem nieobiektywny z osobistych powodów - w czasach Artromedu(kmwtw) raczył spartolić mi jednen z podstawowych zabiegów w medycynie sportowej jakim jest wymiana ACL. "Lekraz" z podejściem - jakoś to będzie.
ja osobiście nie korzystałem, ale ogólnie na mieście cieszył się ten zakład estymą a w klubie jak ktoś mówił że robił tam coś , to zawsze dodawał , że to u tego co ogarnia piłkarzy Wisły etc

no ale to było dawno kiedyś Franz był dobrym trenerem, a Brożek trafiał czasem do bramki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów