The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2022, 16:06
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście że pamiętam część z tych wydarzeń. Ale wstawianie tu Valarengi i porównywanie tego do spadku? To chyba do niektórych nie dotarło co się stało. Wygraliśmy, SŁOWNIE JEDEN mecz w tym roku w lidze, w pucharze odpadliśmy z drugoligowcem (zresztą nie pierwsza kompromitacja) mając budżet w 10 zespołów Ekstraklasy, trenera byłego selekcjonera. Wyprzedziła nas na koniec drużyna z wiochy co ma 800 mieszkańców i mam nie pisać że to jest hańba w historii klubu? Tak to jest hańba i nieudacznictwo oraz pycha i niepotyzm w czystej postaci. Bandyci byli u sterów naszego klubu i robili lepsze transfery. O tym że Żydy są wyżej w lidze u nas już pisałem więc szkoda czasu na powtarzanie. Najgorsze w tym jest to że wcześniej było dużo ostrzeżeń, w....... od Legii 7-0, seria historycznych porażek i nikt nie wyciągnął wniosków. Kolejne zaciągi szrotu i transfery po znajomości. A teraz czytając wpisy niektórych ludzi od nas z klubu można odnieść wrażenie że nic się nie stało. I tak jest od lat. To jak mam wierzyć że zbudują oni skład na awans? Bez żadnych gruntownych zmian w sferze sportowej znów obudzimy się ale w 2 lidze.
Dlatego że "bandyci robili dobre transfery" , teraz musimy je spłacać. To jak byś chciał zaimponować lasce drogim samochodem, wziął kredyt pod dom i nie spłacał...
Nie wybielam teraźniejszości. Ale pisząc o największej hańbie w historii Wisły, kogoś poniosło...
Mogę jeszcze GTS dodać...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów