The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2021, 21:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Życzę naszemu nowemu trenerowi powodzenia.
Zachwyty i krytyka na tym etapie trochę bez sensu.
Dokładnie tak samo jak pisanie, że po szopce z Hyballą nikt poważny do nas nie przyjdzie...

wolfy wiesz, że jako pierwszy wyłapałem ten frazes - posypałbyś raz głowę popiołem dla świętego spokoju

Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Konrad. , merytorycznie odpisał ci czaro , a ja osobviście nie życze sobei takich epitetów , gdyby to było forum innego klubu , mógłby ci napisać , że ....y to sobie poszukaj w domu rodzinnym , ale to nie ten poziom.

Zresztą właściwie nie wiem czemu mnie wogle zaliczyłeś do tego grona.

Cieszy że nowy trener na papierze wygląda super. A zwolnienie PH odbyło się , no powiedzmy że frajersko i tego si ebede trzymał
Zero godności, zero honoru. Zacytować ci co pisałeś kilka tygodni temu min o Kubie ?

EDIT:
Dobra... nie odpowiadaj bo znów walniesz jakąś głupotę. Tak cie lubie, ze na szybko wkleje co mamrotałeś przez ostatnie tygodnie. Absurdów było więcej, ale nie jesteś godzien poświęcenia większej ilości czasu.

Niech ten pajac będzie przestroga dla innych:

piszecie (ogryzek) ze to nie ma znaczenia kto zawinił, no może dla losów PH nie ma , ale dla dalszego postrzegania aktualnego tria ma jak najbardziej
Właśnie takie ma znaczenie to postrzeganie tria, że przyszedł całkiem sensowny gość..... no ,ale czego wymagac od pajaca? Przecież nie myślenia...

.....

z tymże kwas na linii Hyballa - Trio , dla mnie jednoznacznie jest niestety kompromitacją trio ( a głównie Kuby , przy założeniu że to on z tego trio najbardziej do tego kwasu sie przyłożył )

nie nazwałym go zastępczym , raczej probierzem (hehe) właśnie profesjonalizmu "tria"
bez względu na wyniki nowego trenera.... nie jest z łapanki - to pewne. To jak z tym profesjonalizmem tria? Odszczekasz to kmiocie ?

.....

- wbrew zaufaniu jakim ich darzysz trio to dyletanci
- JK i TJ zatrudnili (i trzymali) PH wbrew "braciom B." i stąd tak żenujace kroki jak np wczorajsza cieszynka robią się jednak racjonalne , niestety nie wróży to dobrze właścicielskiemu układowi
bo? nikt sensowny do nas nie przyjdzie?

właściciel wspiera swoich podwładnych przeciwko pracownikowi średniego szczebla , tego jeszcze u nas nie grali

zadania za 100pkt: ułóż w kolejności od najmniej do najbardziej żałosnego :
- dzisiejsza cieszynka
- wywiad w foottrucku
- płacze o darmowe bilety na euro'12

niechże ktoś rozjaśni nam też aktualne powiązania TJ z interią , bo to jest zdecydowanie kluczowe
notoryczna nagonka na linii TJ-Interia

w medium powiązanym z właścicielem klubu, dodajmy
Pytanie, do którego napisał post: "czy to normalne że Carlos krytykuje swojego trenera a klub nie reaguje.Czy takie są standardy w Wiśle?."

ew. Kuba na trenera , i rozwiążą sie wszystkie problemy za jednym zamachem
ktoś powie że nie ma licencji , no to w końcu na coś sie przyda Pan Kazimierz
ale on będzie "robił za Kube" w LKS Goczałkowice Zdrój

btw to też ciekawy temat do porównania , bo Łukasz zrezygnował w tym celu z przedłużenia kontraktu z Borussią , a Kuba ?

dlatego pisałem : Kuba grający trener

Zły to ptak, co własne gniazdo kala.

Da się gdzieś składać wniosek o banicje rudego na forum i zakaz wstępu na R22?
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.06.2021 o godz. 09:45.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów