|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ciezko wyobrazic sobie aby w czasie przygotowan bral udzial w programie TV.
Czyzby to cos oznaczalo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Rozumiem , że gdyby od składu odstawiony został taki Paweł Brożek w dobrej formie, albo Głowacki czy inni piłkarz z umiejętnościami to moglibyśmy o tym rozmawiać. Natomiast rozwodzenie się nad odstawieniem takiego piłkarza jak Silva od składu pokazuje w jakiej czarnej d... jesteśmy jeżeli chodzi o poziom kadry.
Silva to szrot , którego należy się pozbyć i nie zmienia to fakt, że w kadrze są od niego gorsi piłkarze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Poopowiada o gegenpresingu, zaanalizuje akcje. Tam nie trzeba szkolic i prowadzic treningow. Hyballa nie pierwszy raz jest ekspertem Kiedys kibice chcieli pilkarzy co mieli staty z Menagera. Teraz niektorym wystarczy trener z TV.
Ostatnio edytowane przez bódyń : 07.05.2021 o godz. 11:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
szkoda czasu na takie glupie dywagacje i odkrecanie takich manipulacji
czy ja pisze TOP ? czy wogle poza Drozdem ktos pisze TOP ? po prostu chlop sie zna i to jest fakt, a na nasze mozliwosci ceizko bezdie o lepszego , raczej kolejny skowronek... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Gorzej że nie poznaje się na nim jakiś inny choćby średniak europejski. Trener który pół życia poświęcił na naukę tego zawodu idzie pracować do telewizji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Trudno się nie zgodzić z wolfym, że JCS to szrot nad szroty. I razem ze wspomnianym w wywiadzie Chucą tworzą cudowny duet do wy.......enia w trybie pilnym.
Im więcej tego skowytu zewsząd tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Hyballa powinien zostać (mimo, że za geniusza trenerki go nie uważam). Psy szczekają karawana jedzie dalej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A gdzie on teraz gra?
Gdyby nie Hybala - kolejnego frajera mielibyśmy na liście płac. Taka jest nasza polityka kadrowa - piłkarze z nadwagą, nie grający, albo po prostu makabrycznie słabi. Wisła ostatnią deską ratunku menedżerów... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
https://www.instagram.com/jeeansito/?hl=pl Ah, no oni mają Hyballę w TV a my mamy Gmocha i Strejlaua czy Ulatowskiego w telewizorni. ![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tą nadwagą to bym uważał. Był kiedyś np. taki Ronaldo w Barcelonie (taki łysy - dopisek dla młodszych). Wszyscy mówili z nadwagą, z nadwagą. I co? I postrzelał jak mało kto.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
DO DZIENNIKARZY, bo wiem, że to czytacie. CH*J Wam w Wasze pismackie du*y za zdania takie, jak np. to z Twittera
Cytat:
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poza Hallem wypadł jakoś wtedy dość szybko Mak. Chodziły słuchy że musiał się przebierać w szatni CLJ. Ile w tym prawdy - nie wiem. Ale w końcu mamy trenera psychologa więc pewnie wszystko było okej.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Chyba nie wyczuwasz o co chodzi.
Czy Hyballa pogrywał z Hallem? No nie, bo największe oburzenie było o to, że bez ceregieli gościa odpalił. Tak odpalił Maka, ale też, bez gierek itd. Tymczasem Jean "nie jestem co prawda Messim" Carlos skarży się, że trener z nim nie rozmawiał. Ja po prostu tego nie kupuję, zwłaszcza podszytego gadką o tradycjach Wisły. ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tym postem zrobiłeś mi dzień. Żeby nie było: zgadzam się z tobą całkowicie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy to normalne że Carlos krytykuje swojego trenera a klub nie reaguje.Czy takie są standardy w Wiśle?.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak chcesz pisać o kimś, że się nie zna - to nie powołuj się na Ogryzka, tylko drwij z Kuby, że on jest ekspertem i co on tam widział i co się zna. Kuba grał w Niemczech ? Zna metody treningowe ? Chyba nie... przecież karierę spędził w Dubaju i bajlando na treningu nie miało końca.. :/ wolfy wytłumacz mi: czy Ty sugerujesz. że Kubie nie chce sie zapierdalać i w tym jest problem? Bo jak inaczej odczytac tego posta? Kto jak kto, ale Błaszczykowski DOSKONALE zna pojęcie "hard work" i wie, że przynosi to efekty. Inną kwestią jest jego wiek i zdrowie i wiadomo, że każdy rozsądnie myślący szkoleniowiec nie przywali zawodnikowi po takich przejściach takiego samego obciążenia jak reszcie .
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 07.05.2021 o godz. 12:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() Tak, jestem aby Hyballa odszedł, ale akurat nie zarzucałem mu kwestii "warsztatu" a to że jest "toksyczny" we współpracy. I najlepiej w sytuacji w jakie się znaleźliśmy (konflikt) żeby odszedł. Nie znaczy to ze nie mogę mu wytykać innych "mniejszych" błędów. Ale nie to jest dla mnie kluczowe. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Problem jest taki , że niestety sami włodarze też już prali brudy publicznie , chociażby wojna z Obi na twiterze i wywiad Kuby w Foodtrucku. W niczym to nie pomogło , co więcej - to jednak Obi po tym czasie jest bliższy powiedzenia " a nie mówiłem " . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
LUCJUSZ
ja tam lubie twoje posty , bo chociaz nie jesteś najinteligentniejszy co prawda , to jednak nie całkiem debil, a duże ce..... cie zaangażowanie emocjonalne myśle że wywodzisz sie nie z zaciągu nie jak wielu studentów, korposzczurów itp którzy zainteresowali sie modną Wisła Cupiała , lecz jeszcze z tzw szalikowców, kto wie może na wyjezdzie byłeś ? co prawda nie z bandą ale zawsze tak wieć mimo wszystko pisz dalej i pozwól pisać innym ![]() ps drwiny z Kuby sa nieco niesmaczne zwłaszcza w sytuacji w której jednak zrobił to co zrobił, ale jednak między wierszami coś tam czasem przemycałem , widać zbyt subtelnie jak na Cb ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowiednio: nie i tak.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
oczywiście masz prawo do swojego zdania ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Kulą w co? W płot? Dycha trafiona i tyle. W sam środeczek tarczy. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jednego i drugiego nie ma już w klubie, więc co mają komentować? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ogóle, fajnie gdyby komuś w tym klubie zaczęło chodzić o kwestie sportowe.
Wiecie, klub piłkarski. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
w medium powiązanym z właścicielem klubu, dodajmy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() PS. Te wybitne osiągnięcia Strejlaua to po pucharze Polski I Grecji na kilkadziesiąt lat pracy?
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 07.05.2021 o godz. 12:26.
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|