|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Chciałem się mylić, chciałem, żeby mnie trochę obrażano na tym forum za moje czarnowidztwo, ale od początku pisałem, że Hyballa to nie jest dobry wybór dla tego klubu. Nie trzeba korzystać z żadnych narzędzi do analizy, artificial intelligence, modeli matematycznych opartych na statystyce itd.
Tu po prostu materiał jest zły. Powtarzamy dokładnie to samo, co za Petrescu ( spójrzcie, komu znowu nie podoba się ciężki trening i sposób trenowania). Nastroje są takie, że większość już jest pogodzona z odejściem Hyballi. Jeśli szrot nie jest w stanie za 40/50/60k miesięcznie biegać na pełnych obrotach przez dwie godziny dziennie, to niech wypie*dalają do pracy fizycznej na budowie, po 12h przy noszeniu w wiaderkach zaprawy na drugie/trzecie piętro. W każdej pracy, w każdym zawodzie pracownik jest regularnie rozliczany ze swoich obowiązków, czy to za pomocą rozmów z przełożonym, czy wskaźników KPI. Tutaj? Tutaj głaszczmy ich dalej po jajach, w końcu dwa lata temu mogliśmy nie istnieć. Tylko to bylo dwa lata temu, a dzisiaj jest dzisiaj. 10 lat temu podnosiliśmy ostatnie mistrzostwo i co ? I dzisiaj nic po tym nie zostało. Czas żyć tym, co tu i teraz, nie tym, co było lub mogło być. Przykro sie na to patrzy z boku, tak po ludzku przykro. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|

|
||||||
|
|