The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2021, 12:02
Widzę, że wyrok już został wydany na podstawie dwóch transparentów i wpisu Bashy na Instagramie

Jeżeli Hyballa zostanie zwolniony to potwierdzi, że ten klub jest zarządzany przez totalnych amatorów, którzy nie mają pojęcia o prowadzeniu klubu- sprawa Buksy, niewypały transferowe, teraz zwolnienie Hyballi.

Nie mój cyrk i nie moje małpy, ale szkoda, że zamiast na wzmocnienie prawie 1,5 miliona złotych pójdzie na zapłatę dla trenera i jego sztabu.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.04.2021, 12:04
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Takie zachowania jak np Bashy na insta coraz mocniej mnie utwierdzają, że Hyballa jedyny po całej akcji spojrzy z czystym sumieniem w lustro.
Albo zatrudniamy trenera i trener rządzi, a Kuba, Kazek i inni nie wcinają się w jego kompetencje ustalone przy podpisaniu kontraktu, albo zatrudnijmy Marionetkę na trenera i niech sobie nim steruje Kuba z Bashą, Sadlokiem i z kim tam jeszcze chcą.
Martw się czy ty po całej akcji będziesz mógł spokojnie z czystym sumieniem spojrzeć w lustro.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.04.2021, 12:07
Cycu napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że wyrok już został wydany na podstawie dwóch transparentów i wpisu Bashy na Instagramie

Jeżeli Hyballa zostanie zwolniony to potwierdzi, że ten klub jest zarządzany przez totalnych amatorów, którzy nie mają pojęcia o prowadzeniu klubu- sprawa Buksy, niewypały transferowe, teraz zwolnienie Hyballi.

Nie mój cyrk i nie moje małpy, ale szkoda, że zamiast na wzmocnienie prawie 1,5 miliona złotych pójdzie na zapłatę dla trenera i jego sztabu.
Taaaa i od razu potwierdzi istnienie dwóch nowych cząstek elementarych tzw "Xi" które składają się z trzech kwarków.... idze idze w kukurydze z takimi płaczami

Klub od lat jest zarządzany jak jest, ale akurat zwolnienie Hyballi nie jest żadnym wyznacznikiem/testem.

Testem będzie - jeśli nie Hyballa to co w zamian i czy poprawią się wyniki zespołu po zmianach. Więc nie płacz, bo może padło już za dużo o kilka słów i czasu się nie cofnie. A wtedy trzeba reagować. I ta reakcja jest testem.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 29.04.2021, 12:09
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Wzruszają mnie takie opowieści. Trener męczennik

btw
Niech najpierw zetrze "pianę z pyska" po wybuchu furii zanim spojrzy w lustro.
Nic z tych rzeczy. Właśnie Hyballa nie chce być męczennikiem i robić coś wbrew swojej filozofii i tego co zapowiedział na początku. Nie chce być marionetką nagle i stąd kwasy. Męczennika to robi z siebie Jaro na tt swoimi żalami i smutkami. Na pewno nie Hyballa, który robi swoje.
Męczennikiem to długi czas był Stolarczyk, który może i miał ochotę dokręcić śrubę piłkarzykom, ale nie wypadało, bo połowa to byli kumple. Później ci kumple nie potrafili ambitnie chociaż powalczyć, pobiegać żeby dupe mu ratować, tylko wpier*ol wszędzie dostawali. Męczennik Stolarczyk wiemy jak skończył. Pogonili go. Niby z żalem. K*rwa w dupie mam ich żal, Stolarczyk do dzisiaj powinien być trenerem.
Zaś Hyballa nie ma zamiaru być męczennikiem, ma w dupie te układy.
Jak teraz się nie dogadają z hyballą to będziemy w tym bagnie kolejne lata tkwić. Ale pewnie co tam.
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 29.04.2021, 12:09
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
[...]
Kolejny zarzut to , że wywala ze składu zawodników i wysyła ich do klubu kokosa. Dzisiaj wielkie pretensje , że odsunął Chucę i Silvę ale przecież jeszcze kilka miesięcy temu 95 % kibiców Wisły chciała się ich pozbyć więc w czym problem ? Gdyby ktoś powiedział pół roku temu , że przyjdzie trener , który obu tych graczy wyśle na zielona polankę to byłaby euforia wręcz. Nagle okazuje się , że są oni nam niezbędni. Nagle jak nie gra Chuca i Silva okazuje się , że to jest ligowy TOP.
[...]
Nikt nie twierdzi ze to ligowy top. Chodzi bardziej o to kto ich zastapił. Nie np. Chelmecki, Duda czy Wachowiak tylko medved, mawutor i kone. Pozbywając się JCS i Chuci choćby z ławki, nie mamy tam żadnego gracza ofensywnego. (Poza Kuba który może dostanie z 5-10 min od hyballi)
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 29.04.2021, 12:10
Testem będzie - jeśli nie Hyballa to co w zamian i czy poprawią się wyniki zespołu po zmianach.
A w jakiej perspektywie czasowej?

Bo u nas zawsze się poprawiają po zmianie, zwykle na 3-6 miesięcy, a potem śrubujemy rekordy porażek/meczów bez wygranej.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.04.2021, 12:12
Taaaa i od razu potwierdzi istnienie dwóch nowych cząstek elementarych tzw "Xi" które składają się z trzech kwarków.... idze idze w kukurydze z takimi płaczami

Klub od lat jest zarządzany jak jest, ale akurat zwolnienie Hyballi nie jest żadnym wyznacznikiem/testem.

Testem będzie - jeśli nie Hyballa to co w zamian i czy poprawią się wyniki zespołu po zmianach. Więc nie płacz, bo może padło już za dużo o kilka słów i czasu się nie cofnie. A wtedy trzeba reagować. I ta reakcja jest testem.
co w zamian?
Albo Sobol trener i Brzeczek dyrem sportowym
albo Brzeczek trenerem
Nasze trio super ludzie, Wisle uratowali i za to im bede wdzieczny po kres ale na zarzadzaniu pionem sportowym sie chu.ja znaja
Pokazuja to dobitnie transfery, pokaze tez dobór trenerów jezei Hyballe pogonia po raptem jednej rundzie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 12:14
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
co w zamian?
Albo Sobol trener i Brzeczek dyrem sportowym
albo Brzeczek trenerem
Nasze trio super ludzie, Wisle uratowali i za to im bede wdzieczny po kres ale na zarzadzaniu pionem sportowym sie chu.ja znaja
Pokazuja to dobitnie transfery, pokaze tez dobór trenerów jezei Hyballe pogonia po raptem jednej rundzie
Po owocach ich poznacie.

A jak zaczniemy grać tak jak Płock za czasów Brzęczka to mam płakać? Walczyć o puchary do ostatniej kolejek? Poczekajmy na zmiany. Poczekajmy na ich efekty.

Na razie nawet Hyballa nie odszedł. Jak odejdzie, zobaczymy co jest w ofercie, a potem zobaczymy co z tego wyjdzie.

btw
Tak, ja akurat Brzęczka chętnie u nas zobaczę na ławce trenerskiej.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 12:16
MaLk napisał(a):Wyświetl post
A w jakiej perspektywie czasowej?

Bo u nas zawsze się poprawiają po zmianie, zwykle na 3-6 miesięcy, a potem śrubujemy rekordy porażek/meczów bez wygranej.
1 sezonu, mam nadzieje że następca wytrwa cały sezon
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 12:19
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Nic z tych rzeczy. Właśnie Hyballa nie chce być męczennikiem i robić coś wbrew swojej filozofii i tego co zapowiedział na początku. Nie chce być marionetką nagle i stąd kwasy. Męczennika to robi z siebie Jaro na tt swoimi żalami i smutkami. Na pewno nie Hyballa, który robi swoje.
Męczennikiem to długi czas był Stolarczyk, który może i miał ochotę dokręcić śrubę piłkarzykom, ale nie wypadało, bo połowa to byli kumple. Później ci kumple nie potrafili ambitnie chociaż powalczyć, pobiegać żeby dupe mu ratować, tylko wpier*ol wszędzie dostawali. Męczennik Stolarczyk wiemy jak skończył. Pogonili go. Niby z żalem. K*rwa w dupie mam ich żal, Stolarczyk do dzisiaj powinien być trenerem.
Zaś Hyballa nie ma zamiaru być męczennikiem, ma w dupie te układy.
Jak teraz się nie dogadają z hyballą to będziemy w tym bagnie kolejne lata tkwić. Ale pewnie co tam.
Chyba nie zrozumiałeś - Ty robisz z Hyballi męczennika

btw
Stolarczyk po 0-7 z legią nie powinien być trenerem.
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 29.04.2021, 12:21
Jestem tego samego zdania co Cycu
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 29.04.2021, 12:27
Łysy pajac Basha to pewnie znudzony już, ile można siedzieć na walizkach gotowy do odlotu

Żenada i dziecinada.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Kac
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 29.04.2021, 12:29
Basha slabo
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.04.2021, 12:33
Po owocach ich poznacie.

A jak zaczniemy grać tak jak Płock za czasów Brzęczka to mam płakać? Walczyć o puchary do ostatniej kolejek? Poczekajmy na zmiany. Poczekajmy na ich efekty.

Na razie nawet Hyballa nie odszedł. Jak odejdzie, zobaczymy co jest w ofercie, a potem zobaczymy co z tego wyjdzie.

btw
Tak, ja akurat Brzęczka chętnie u nas zobaczę na ławce trenerskiej.
Brzeczek ma 50 lat
za soba 1 w miarę udany sezon jako trener. Slownie jeden
W Katowicach sie skompromitował na koniec, w Lechii nie pokazał nic
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 12:40
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Brzeczek ma 50 lat
za soba 1 w miarę udany sezon jako trener. Slownie jeden
W Katowicach sie skompromitował na koniec, w Lechii nie pokazał nic
To tak jak Hyballa?
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.04.2021, 12:40
Basha pewnie w Wisle nei zagra. I moze napisac zapewne to co inni mysla w druzynie i nie napisza.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 29.04.2021, 12:43
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Basha pewnie w Wisle nei zagra. I moze napisac zapewne to co inni mysla w druzynie i nie napisza.
A co on takiego napisał?
Bo na IS widzę 2 fotki - z p. Kmiecikiem i Kubą + hasztag #respectthelegends.
To jest to sianie fermentu?
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 29.04.2021, 12:47
Mam paru znajomych na Słowacji, którzy są w miarę dobrze obeznani w tamtejszej lidze. Jeden jest kibicem Nitry, drugi Zemplinu Michalovce. Ten ostatni wspomina lanie 5-0, jakie jego drużyna spuściła DAC, jako jeden z lepszych meczy w ciągu ostatnich lat. Ale to akurat mało ważne, ważniejsze jest to, że przez te dwa lata Hyballa miał w prasie opinię trenera pełnego pasji, zaangażowania, aktywnego przy linii, często lekko zbyt żywiołowego, potrafiącego opieprzyć piłkarzy, etc. Ale nigdy nie pisano o jakimś otwartym konflikcie na linii Hyballa - zespół. Nigdy też nie robiono z niego jakiegoś toksycznego charakteru, albo szaleńca.

Cztery miesiące w Polsce, a facet już ma łatkę świra.

Nie będę tutaj stawiał żadnej tezy, dlaczego tak się stało, ale ewidentnie coś się zmieniło i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że to TYLKO jego wina.
Powód: Literówka.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 29.04.2021 o godz. 12:51.
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.04.2021, 12:54
Widzę, że nasz naród ma naturalną zdolność tworzenia teorii spiskowych... brakuje jeszcze tylko wątku smoleńskiego i będzie sztos.

A jak powszechnie wiadomo winne są zawsze dwie strony (żona i teściowa)

W tym momencie zwalnianie Hyballi jest czystą głupotą. Nie rozumiem dlaczego na podstawie artykułów prasowych wydajecie już wyrok. Jakoś dziwnym trafem schemat się coś często powtarza...

Nie mamy pewności kto jest winny i o co dokładnie poszło... Może być tak, że trener za bardzo przykręcił śrubę i jest wielkie halo...
Chciałbym tylko wskazać, że w Pogoni Szczecin też były problemy z trenerem!!! Kosta Runjaić jednak utrzymał stanowisko, wyczyścił kadrę... a teraz walczył dość długo o Mistrzostwo Polski... Grając w zasadzie bez napastnika...

Według mnie warto dać szansę Hybalii? Chyba, że nie mamy co z kasą robić i będziemy opłacać kolejnego trenera na etacie, bez etatu?

Coś jakby za dużo zmian trenerskich w tak krótkim czasie, aby mówić, że wyłącznym problemem Wisły Kraków jest trenerska jakość na ławce...

Nasz klub jest w wiecznym kryzysie i przebudowie... oczywiście z wielu różnych powód...

Znowu będziemy budować nowy skład od podstaw. Niechaj chociaż zostanie trener... na początku pokazał wraz z zawodnikami jakość i efektowną grę... Chyba, że faktycznie sezon bez rewolucji w klubie to sezon stracony?
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 29.04.2021 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.04.2021, 13:10
kopaczoholik napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że nasz naród ma naturalną zdolność tworzenia teorii spiskowych... brakuje jeszcze tylko wątku smoleńskiego i będzie sztos.

A jak powszechnie wiadomo winne są zawsze dwie strony (żona i teściowa)

W tym momencie zwalnianie Hyballi jest czystą głupotą. Nie rozumiem dlaczego na podstawie artykułów prasowych wydajecie już wyrok. Jakoś dziwnym trafem schemat się coś często powtarza...

Nie mamy pewności kto jest winny i o co dokładnie poszło... Może być tak, że trener za bardzo przykręcił śrubę i jest wielkie halo...
Chciałbym tylko wskazać, że w Pogoni Szczecin też były problemy z trenerem!!! Kosta Runjaić jednak utrzymał stanowisko, wyczyścił kadrę... a teraz walczył dość długo o Mistrzostwo Polski... Grając w zasadzie bez napastnika...

Według mnie warto dać szansę Hybalii? Chyba, że nie mamy co z kasą robić i będziemy opłacać kolejnego trenera na etacie, bez etatu?

Coś jakby za dużo zmian trenerskich w tak krótkim czasie, aby mówić, że wyłącznym problemem Wisły Kraków jest trenerska jakość na ławce...

Nasz klub jest w wiecznym kryzysie i przebudowie... oczywiście z wielu różnych powód...

Znowu będziemy budować nowy skład od podstaw. Niechaj chociaż zostanie trener... na początku pokazał wraz z zawodnikami jakość i efektowną grę... Chyba, że faktycznie sezon bez rewolucji w klubie to sezon stracony?
A nie jest tak, że w momencie, kiedy Brzęczek przestał być trenerem reprezentacji, kwestia Hybali została przesądzona? I klub czeka tylko na powód/pretekst/dobry moment, żeby pozbyć się Niemca.
Odpowiedz cytując
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.04.2021, 13:18
Hyballa powiedział na konferencji, że ma już dosyć głupich pytań (w sumie miał rację bo poziom pytań jest żenujący), no to panowie "dziennikarze" się odwdzięczają. Trudno jest ocenić jego warsztat, bo wiemy jakich ma kopaczy - no coraz słabszych. Burliga idzie do Wieczystej, a gra w podstawie o dłuższego czasu. W Wiśle. To pokazuje naszą "moc".
Dać czas Hyballi, dopóki jakaś kasa nie przyjdzie to zostaje ogrywanie i sprzedaż młodych. Byle się utrzymać.
I zgadzam się z Hyballą, jak na nasz skład wcale nie gramy źle, a błędy indywidualne? no cóż...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 29.04.2021, 13:19
Wzruszają mnie takie opowieści. Trener męczennik

btw
Niech najpierw zetrze "pianę z pyska" po wybuchu furii zanim spojrzy w lustro.
O jest ten który płakał, że nazwanie Skowronka parodystą to ubliżanie... Kabaret.

Pewny jestem tylko jednego, jeżeli Hyballę wywalą i usprawiedliwią to jakimiś farmazonami. To sam Hyballa nie będzie czekał kilku lat żeby powiedzieć jak było i wszystko wyjdzie na wierzch...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
abedipele
Member

Od: 07.2007

Stary 29.04.2021, 13:21
Co Basha napisał na instagramie bo nie jestem w temacie ? Chodzi o to, że Błaszczykowski nie był po kontuzji w kadrze meczowej czy coś nowego ?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 13:31
Drozd napisał(a):Wyświetl post
O jest ten który płakał, że nazwanie Skowronka parodystą to ubliżanie... Kabaret.

Pewny jestem tylko jednego, jeżeli Hyballę wywalą i usprawiedliwią to jakimiś farmazonami. To sam Hyballa nie będzie czekał kilku lat żeby powiedzieć jak było i wszystko wyjdzie na wierzch...
No kabaret kabaret.

I dobrze, niech wychodzi, będziesz miał swojego "pudelka piłkarskiego" bez którego nie możesz żyć.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 29.04.2021, 13:35
Pudelek to jest teraz. Płacze biadolenia obrażone gwiazdeczki, tylko na boisku rura mięknie...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.04.2021, 13:49
Pudelek to jest teraz. Płacze biadolenia obrażone gwiazdeczki, tylko na boisku rura mięknie...
A no. Przychodzi mecz i pokazują co są warci.
Przyjdzie następny trener i będzie to samo - zagrają kilka meczy i opierdalaczka. Zwłaszcza teraz jak widzą, że zarząd ich w tym popiera.
A te mądre głowy od transparentów - gdzie byliście jak trzeba było wkłady zmotywować przed derbami? Wtedy nie było zlecenia na transy?
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.04.2021, 13:51

O i jest ten co jeszcze 5 miesięcy temu twierdził że problemem jest trener a nie piłkarze...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 13:56
No jak widać. A na końcu trener który stracił panowanie nad zgrają bo sam lubi doalać oliwy do ognia.

wg mnie mleko się już rozlało i nie ma znaczenia kto "winny" i czy "ktokolwiek". Nie ma chemii i jest kwas. A w sporach właściciel - pracownik - wiadomo kto ma racje.

Wg mnie szkoda tracić czasu. Trzeba zegnac Hyballe i liczyć że nowy trener lepiej ułoży współpracę z Kierownictwem/Włscicielami.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.04.2021, 14:04
No jak widać. A na końcu trener który stracił panowanie nad zgrają bo sam lubi doalać oliwy do ognia.

wg mnie mleko się już rozlało i nie ma znaczenia kto "winny" i czy "ktokolwiek". Nie ma chemii i jest kwas. A w sporach właściciel - pracownik - wiadomo kto ma racje.

Wg mnie szkoda tracić czasu. Trzeba zegnac Hyballe i liczyć że nowy trener lepiej ułoży współpracę z Kierownictwem/Włscicielami.
Na pewno stracił? Bo ta cała akacja wygląda na ustawkę, która ma uzasadnić jego zwolnienie, żeby ukochany wujek miał gdzie pracować, jak już PZPN przestanie mu płacić. Jeśli tak (bo przecież to o czym piszę to tylko hipoteza), żałosne...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 29.04.2021, 14:06
Jasne...

Układanie współpracy, klepanie się po plecach, a na boisku plaża... tylko kto się będzie tym interesował?

Garstka fanatyków ... a reszta stwierdzi, że na takie gówno szkoda tracić czasu. Jeżeli o to chodzi zarządowi, to sukcesu nie wróżę...

krysztal napisał(a):Wyświetl post
O i jest ten co jeszcze 5 miesięcy temu twierdził że problemem jest trener a nie piłkarze...
No i czego nie rozumiesz? Pół roku temu problemem był trener, bo od tych leserów niczego nie wymagał. Teraz trener zaczął wymagać i problemem stali się grajki, bo ich zdaniem wymaga za dużo. Jak przyjdzie kolejna ciepła klucha która stratę bramki będzie tłumaczyć zbyt wysokim ustawieniem zespołu to leserom będzie w to graj, nie będą się buntować. A przyczyną kopanie się po czole będzie niski budżet.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 29.04.2021 o godz. 14:12.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów