The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2020, 13:49
tomytom napisał(a):Wyświetl post
Czy każdy [....] wyzywający Lisa od ręczników nie powinien jakoś przeprosić, że jednak chłopak coś tam umie?
Jakis czas temu Buchalik zagral przeciwko Lechowu mecz tak ze 3 razy lepszy niz Lis wczoraj.
Czy ktos Buchalika przepraszal po tamtych zawodach?
Oczywiscie ze nikt.
Czy Lis jest dobrym bramkarzem? Raczej takim sobie Wisla miala ostatnio lepszych chocby Cuesta, oczywiscie Lis moze sie jeszcze rozwinac aczkolwiek przy pierwszej ofercie kupna powinien zostac sprzedany i ktos inny grac w jego miejsce.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 20.12.2020, 13:57
wislak2214 napisał(a):Wyświetl post
Takie szczęście ma, że stoi tam gdzie piłka leci, objechany był niemiłosiernie przez Awada kiedy lis wybronił butem piłkę, mierzi mnie takie gadanie że nadaje się na drugiego do Frydrcha, bo co, bo Frydrch będzie umiał przykryć jego błędy? Multum meczy miał gdzie łamał linie, nie umiał złapać na spalonym, zaraz przyjdzie mecz z Piastem, zagra Niepsuj który rzuci jakąś asyste i co, też nowy kontrakt na dwa lata? Póki takie pokraki jak Niepsuje Klemenzy i Burligi będą w klubie będziemy się pałętać w ogonie tabeli, ale zaznaczam, że to jest moje subiektywne zdanie.
A Frydrych 2 albo 3 razy był przy główce w bezpośrednim starciu, gdzie zapakowali nam bramy i co? Zacznijmy od tego, że Lukasa cenię za całokształ, wczorajszy mecz nic nie zmienia. Według mojej oceny na pewno lepszy niż Sadlok na środku, a czy Mehremic? Być może.

Do swojej listy dorzuć: Chuce, Beciraja i Carlosa, Janickiego już nie ma. Ktoś z dwójki Niepsuj/ Bury, do Burego mam sentyment, dałbym mu szanse mimo wszystko Niepsuj z dwa dobre mecze miał chyba, pare razy wypadł z gry przez kontuzje.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 20.12.2020 o godz. 14:27.

Odpowiedz cytując
Kac
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 20.12.2020, 14:07
o ile o Klemenza faktycznie sie mozna spierac czy nie zostawic go na rezerwe to bezdyskusyjnie Chuci i Carlosy out

Beciraj jak nie odpali od razu na wiosne gdy go Hyballa przygotuje tak samo
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.12.2020, 14:09
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Savic bardzo słabo.
Śmieszna sprawa z Saviciem, bo jest po tym meczu krytykowany tymczasem:
Najwięcej celnych podan, najwięcej km, najwięcej wygranych pojedynków, najwięcej udanych dryblingów - wszędzie najlepszy był Savic .

Nie jest tak spektakularny jak Yeboah, jednak i on przy regularnej grze wg mnie wskoczy na wyższy poziom. U Hyballi będzie miał pierwszy skład.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.12.2020, 14:44
tomytom napisał(a):Wyświetl post
Czy każdy [....] wyzywający Lisa od ręczników nie powinien jakoś przeprosić, że jednak chłopak coś tam umie?
W w tym właśnie problem, że wczoraj zagrał super mecz dzięki talentowi, czyli warunkom i refleksowi. To też trzeba umieć wykorzystać dlatego gratulacje za wczorajszy mecz. Natomiast nie zmienia to faktu że ma chłopak nad czym pracować, bo dobry bramkarz strzał na 2:0 z Legią łapie w zęby. A jemu brakło 10 cm. Tak jak pisałem to co leci w jego zasięgu broni pewnie, problem pojawia się kiedy strzał trzeba dostać. Dlatego trzeba trenować bo porządny napastnik w bramkarza nie strzela...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 20.12.2020, 14:50
Nie wiem czy Wy zauwazyliscie taki drobny fakt, czy nie, ale wszyscy wygladaja lepiej.

Popatrzcie na takiego Klemenza. Niedorajda u parodysty a wczoraj zagral bardzo przyzwoity mecz i mial kkilka dobrych interwencji.
Zhukov, ktory zaczyna przypominacc goscia, ktory przyszedl do Krakowa.
Plewka, ktory nie boii sie wychodzic po pilke od obroncow i nie wybija na pale pod presja, ale utrzymuje sie przy pilce, odgrywa, zdobywa teren, przechwytuje i dobrze interweniuje w defensywie.
Szot, ktory co raz smielej wchodzi w ofensywe i chco ma braki w kryciu to wyglada juz conajmniej pozytywnie. Brakuje jeszcze takiej kropki nad i typu strzal, dogranie i to za chwile bedzie poziom Karbownika.
Savic jakis taki bardziej ruchliwy i konkretny sie zrobil.

Krotko mowiac. Zanim kogos skreslicie, usuniecie, wyje%()#%*(biecie dajcie popracowac tym zawodnikow z Hyballa i zdajcie sie na jego ocene. Bo gosc jest ultra sprawiedliwy w swoich ocenach i traktowaniu zawodnikow, nie przywiazuje sie do nazwisk i bedzie decydowac obiektywnie. Czesc moze byc juz teraz odpalona, czesc moze dopiero po sezonie, ale Ci ktorzy zostana na pewno dostana szanse zeby do siebie przekonac trenera.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.12.2020, 14:51
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Śmieszna sprawa z Saviciem, bo jest po tym meczu krytykowany tymczasem:
Najwięcej celnych podan, najwięcej km, najwięcej wygranych pojedynków, najwięcej udanych dryblingów - wszędzie najlepszy był Savic .

Nie jest tak spektakularny jak Yeboah, jednak i on przy regularnej grze wg mnie wskoczy na wyższy poziom. U Hyballi będzie miał pierwszy skład.

No i zachowanie przy bramce, kiedy zabrał obrońcę i zrobił Kubie pozycję, co świetnie widać tutaj https://twitter.com/patryk_czubak/st...25282068328449
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 20.12.2020, 16:03
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
No i zachowanie przy bramce, kiedy zabrał obrońcę i zrobił Kubie pozycję, co świetnie widać tutaj https://twitter.com/patryk_czubak/st...25282068328449
"Akcja" w stylu Videmonta (wtedy strzelał chyba Zdenek?). Ja jednak z pochwałami poczekam do ładnych bramek, asyst i akcji a nie pustych przebiegów kij wie czy przemyślanych czy nie. Czasem twitterowi taktycy czy Strejlau widzą coś czego nie było. Kiedyś np. Stilic strzelił cudowną bramkę z Wisłą Płock na 3-2 ale po meczu miał dość odwagi by przyznać że po prostu piłka mu zeszła.

Nie mówię że Savic jest do dupy, ale na razie to jest przereklamowany niemal jak Bałaniuk. Pamiętam jak wielu ekspertów jak wolfy wieszczyło tu że to będzie drugi Szewczenko. Savic trochę jak Plewka czy Boguś, duuuzżo kilometrów ale jakoś nie widać konkretów. Tyle że taki Plewka czy Mączyński to woły robocze, a u Savicia czekam na fajerwerki!

Ja nie udaję kogoś kim nie jestem (trenerem UEFA pro), lubię prostą piłkę i jasne sytuacje, i na razie to te atuty Savicia to takie trochę do szukania z lupą na powtórkach. Z drugiej strony raczej nikt nie ma wątpliwości co do klasy Yeboaha. Jak ktoś jest naprawdę dobry to widać to gołym okiem laika.
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 20.12.2020 o godz. 16:06.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 20.12.2020, 16:07
Dzieki Bogu, ze nie masz zadnego wplywu na cokolwiek w klubie i oby takich ludzi, z takim pojeciem, w pilce jak najmniej. PRzez takich ekspertow wlasnie np Paulinho w Polsce nie zrobil kariery - bo go nie widac hahahahaha.
Rozwaliles system
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Stary 20.12.2020, 16:23
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Dzieki Bogu, ze nie masz zadnego wplywu na cokolwiek w klubie i oby takich ludzi, z takim pojeciem, w pilce jak najmniej. PRzez takich ekspertow wlasnie np Paulinho w Polsce nie zrobil kariery - bo go nie widac hahahahaha.
Rozwaliles system
Jakich ekspertów błaźnie? Przecież wyraźnie piszę że nim nie jestem i za takiego się nie uważam. Za to ty co widzę jesteś niespełnionym trenerem kadry chyba. Na razie fakty są takie że w suchych liczbach to nawet Chuca wygląda lepiej niż Savic. Który, na razie, jest mega rozczarowaniem.

Wyraźnie ci wyżej napisałem że Savic to skrzydłowy albo 10tka i od takich ludzi wymaga się bramek i asyst. Co innego Plewka, Mączyński, Paulinio i inni ludzie od czarnej roboty.
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 20.12.2020 o godz. 16:26.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 20.12.2020, 16:46
I dlatego Savic ma plac u Hyballi a Chuca nie

Bo liczbami Chuca jest lepszy

Lubie to Dawaj dalej
Odpowiedz cytując
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.12.2020, 16:59
We wczorajszym meczu Savic najlepszy piłkarz obok Kuby i Lisa. Amen. Całe szczęście, że forum nie wybiera składu.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 20.12.2020, 17:33
Noe ma co się przypierdalac do Savicia o wczorajszy mecz. Masę czarnej roboty wykonał. Wogóle to po okresie przygotowawczym będzie wiadomo kto zostanie odpalony, bo teraz na 99% żadnych transferów się nie spodziewam.
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Stary 20.12.2020, 18:04
I dlatego Savic ma plac u Hyballi a Chuca nie

Bo liczbami Chuca jest lepszy

Lubie to Dawaj dalej

A umiesz rozmawiać bez głupiego atakowania dla samej zasady?

W tym momencie nie dyskutujesz ze mną tylko dyskutujesz z faktami. Chuca ma lepsze liczy. I to jest fakt.Jeśli nie zagra już w Wiśle, a Savic zagra wszystko do końca sezonu, pewnie on będzie miał lepsze liczby. Czego mu życzę. Na razie ma gorsze.

Jeśli ktoś tam zagląda w statystyki, to pokażcie mi statystyki odbiorów. Bo wczoraj bramek i asyst nie notował. Mówicie biegał, pressował. To ile odebrał piłek? Jak wyglądały te wspomniane dryblingi, podobno miał najwięcej skutecznych? Czyli ile i jak to wyglądało na tle reszty drużyny, ile stworzył sytuacji w szesnastce, dryblingiem, balansem ciała, szybkością, ile miał dobrych wrzutek, podań?

Może coś mi umknęło, nie siedziałem z notesem przy nagrywarce i nie cofałem sobie specjalnie jego akcji, żeby wychwycić wszystkie te smaczki i niuanse w grze naszego "jugola". Na razie nie powala mnie jego gra i tyle, życzę mu, sobie, i wam wszystkim żeby to się zmieniło, najlepiej przez konkretne, twarde dane w postaci bramek i asyst.
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 20.12.2020, 19:16
Nasz "jugol" jest urodzonym w Salzburgu Austriakiem
W Polskę wierzę.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 20.12.2020, 19:17
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
A umiesz rozmawiać bez głupiego atakowania dla samej zasady?

W tym momencie nie dyskutujesz ze mną tylko dyskutujesz z faktami. Chuca ma lepsze liczy. I to jest fakt.Jeśli nie zagra już w Wiśle, a Savic zagra wszystko do końca sezonu, pewnie on będzie miał lepsze liczby. Czego mu życzę. Na razie ma gorsze.

Jeśli ktoś tam zagląda w statystyki, to pokażcie mi statystyki odbiorów. Bo wczoraj bramek i asyst nie notował. Mówicie biegał, pressował. To ile odebrał piłek? Jak wyglądały te wspomniane dryblingi, podobno miał najwięcej skutecznych? Czyli ile i jak to wyglądało na tle reszty drużyny, ile stworzył sytuacji w szesnastce, dryblingiem, balansem ciała, szybkością, ile miał dobrych wrzutek, podań?

Może coś mi umknęło, nie siedziałem z notesem przy nagrywarce i nie cofałem sobie specjalnie jego akcji, żeby wychwycić wszystkie te smaczki i niuanse w grze naszego "jugola". Na razie nie powala mnie jego gra i tyle, życzę mu, sobie, i wam wszystkim żeby to się zmieniło, najlepiej przez konkretne, twarde dane w postaci bramek i asyst.
No sorry ale takie fakty to Ty powinieneś przedstawić na poparcie swojej tezy, a nie domagać się abyśmy tobie udowadniali ze się mylisz skoro noe chcesz wierzyć na słowo. Wiec ten teges do dzieła
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.12.2020, 19:25
Można też to spłycić do stwierdzenia, że Savić jest inteligentnym graczem (wyciągnięcie obrońcy i zrobienie miejsca Kubie), a Chuca niezbyt (debilny faul w polu karnym vs Legia). Myślę, że na wiosnę zobaczymy kto jest kto - Savić przyszedł do nas kilka miesięcy temu, jest trudna sytuacja z pandemią, sam był chory. Popatrzmy z boku jak człowiek na człowieka - jest mu na pewno trudno. Odpocznie, przepracuje okres przygotowawczy z trenerem, którego zna, cała drużyna powinna wyglądać lepiej, to i Savić zacznie mieć liczby, a że potrafi je notować, pokazał w poprzednim klubie. Generalnie rozumiem sens wypowiedzi, że Stefan przyszedł z łatką kozaka z ligi słoweńskiej i powinien wymiatać z miejsca, a tak się nie dzieje, ale sprowadzanie faktycznego stanu rzeczy do suchych liczb w postaci bramek i asyst i porównywanie go z Chucą jest naginaniem rzeczywistości pod tezę.
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Stary 20.12.2020, 19:34
Można też to spłycić do stwierdzenia, że Savić jest inteligentnym graczem (wyciągnięcie obrońcy i zrobienie miejsca Kubie), a Chuca niezbyt (debilny faul w polu karnym vs Legia). Myślę, że na wiosnę zobaczymy kto jest kto - Savić przyszedł do nas kilka miesięcy temu, jest trudna sytuacja z pandemią, sam był chory. Popatrzmy z boku jak człowiek na człowieka - jest mu na pewno trudno. Odpocznie, przepracuje okres przygotowawczy z trenerem, którego zna, cała drużyna powinna wyglądać lepiej, to i Savić zacznie mieć liczby, a że potrafi je notować, pokazał w poprzednim klubie. Generalnie rozumiem sens wypowiedzi, że Stefan przyszedł z łatką kozaka z ligi słoweńskiej i powinien wymiatać z miejsca, a tak się nie dzieje, ale sprowadzanie faktycznego stanu rzeczy do suchych liczb w postaci bramek i asyst i porównywanie go z Chucą jest naginaniem rzeczywistości pod tezę.
Mądrego przyjemnie poczytać. Zgadzam się całkowicie.
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Stary 20.12.2020, 19:43
emailowiec napisał(a):Wyświetl post
Nasz "jugol" jest urodzonym w Salzburgu Austriakiem
A Ibrahimović jest Szwedem urodzonym w Malmoe, no nie? Ale takim trochę jugolowatym jednak. Zresztą dałem to w cudzysłów przy Stefanie.
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 20.12.2020 o godz. 19:54.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 20.12.2020, 19:46
DOBRA...

Już dawno miałem to napisac, ale nie było okazji. Gdyby nie urewski pech i kuriozalne zdarzenia to tak powinno to wyglądać:

Pogoń -- 1:2 +2pkt
Warta -- 0:1 +3pkt
Zagłębie -- 1:0 +3pkt
Coruptovia 1907 0:1 +2pkt
7egła - 1:0 -- +3pkt
==============
+13pkt =27pkt

co daje 3 lokatę

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Stary 20.12.2020, 19:46
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
No sorry ale takie fakty to Ty powinieneś przedstawić na poparcie swojej tezy, a nie domagać się abyśmy tobie udowadniali ze się mylisz skoro noe chcesz wierzyć na słowo. Wiec ten teges do dzieła
Czytaj uważnie to się doczytasz. Gole, asysty, solowe akcje - na razie z tym słabo, ale to nie jest "dop..się" tylko konstruktywna krytyka. Liczę że na wiosnę pokaże pełnię możliwości.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.12.2020, 20:35
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
DOBRA...

Już dawno miałem to napisac, ale nie było okazji. Gdyby nie urewski pech i kuriozalne zdarzenia to tak powinno to wyglądać:

Pogoń -- 1:2 +2pkt
Warta -- 0:1 +3pkt
Zagłębie -- 1:0 +3pkt
Coruptovia 1907 0:1 +2pkt
7egła - 1:0 -- +3pkt
==============
+13pkt =27pkt

W gruncie rzeczy zgadzam się, że nasz stan punktowy, jest gorszy, niż wskazywałaby na to nasza dyspozycja na tle przeciwnika, ale równie dobrze powinieneś nam odjąć punkty za wczorajszy mecz, bo pewnie na 10 takich spotkań, 7 byśmy przegrali, a 2 zremisowali. Dodatkowo pewnie było kilka spotkań, gdzie byliśmy gorsi od przeciwnika, a udało nam się uszczknąć jakieś punkty. Chociażby Derby mogliśmy równie dobrze przegrać (chociaż zgoda, ze do czerwonej Forbesa byliśmy zdecydowanie lepsi), gdyby Siplak potrafił trafić w bramkę z dwóch metrów. Suma summarum na pewno nie bylibyśmy na podium, choć faktycznie powinniśmy mieć przynajmniej kilka punktów więcej
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 20.12.2020, 20:49
harcownik,

Xanti, Cie zaoral, co przyznales (ze naginasz rzeczywistosc).
Ja nie mam tyle cierpliwosci ani ochoty prowadzic dyskusja o podstawach na onecie czy interii bys pasowal idealnie

Lucjusszz,

gdyby tak to wygladalo, to pewnie nie byloby u nas Hyballi.
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Stary 20.12.2020, 21:45
harcownik,

Xanti, Cie zaoral, co przyznales (ze naginasz rzeczywistosc).
Ja nie mam tyle cierpliwosci ani ochoty prowadzic dyskusja o podstawach na onecie czy interii bys pasowal idealnie

Lucjusszz,

gdyby tak to wygladalo, to pewnie nie byloby u nas Hyballi.
Człowieku opanuj się, ty chyba bez wrogów nie potrafisz żyć. Ja z Xanti wcale się nie spieram i nie "orzemy" się tylko na luzie ROZMAWIAMY. On też nie potrzebuje chyba rycerza. U ciebie tylko agresja lub pasywna agresja co drugi wpis. Prowadź "dyskusja" z kimś innym rzeczywiście, najlepiej ze ścianą, z własnym cieniem się może nie pokłócisz. Albo znajdź sobie jakąś fajną dziewczynę, to może ona pomoże ci rozładować te negatywne emocje.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 20.12.2020, 22:42
U mnie Savic jeszcze budzi nadzieje, ze cos z niego bedzie - natomiast takiego przeczucia nie mam do Silvy, Chucki , Beciraja, itp.

a z tym kozakiem z miejsca -- hmm zachowujac proporcje - Zurawski tez na poczatku nic nie gral.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 20.12.2020 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 20.12.2020, 23:48
Te porównania do Żurawskiego są podobne jak do Błaszczykowskiego w kontekście transferu z niższych lig. Zdarzają się raz na setki transferów. Więcej tu przykładów Brleka, którzy wskakują na wyższy poziom, ale też nie budzą aż takich nadziei.

Po wygranej z Lechem, tym bardziej cieszy, że drużyna zagrała bez Sadloka i Frydrycha. Hyballa mógł zobaczyć jak funkcjonuje zespół w obliczu takiego osłabienia a dodatkowo na Piasta obaj są już "czyści".

I swoją drogą z tego ultra trudnego terminarza Hyballa wyciąga 4 punkty, a przez 70% czasu wyciągał nawet 9. Świetny prognostyk przed wiosną. Trener w miarę poznał drużynę i może przystąpić do ostrej weryfikacji.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.12.2020, 07:30
Mehmerica to jest 2 najszybszy zawodnik w lidze
https://ekstraklasa.org/scorers/topSpeed/10
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.12.2020, 11:00
bódyń napisał(a):Wyświetl post
przenieść go na szpicę
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.12.2020, 11:40
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
Człowieku opanuj się, ty chyba bez wrogów nie potrafisz żyć. Ja z Xanti wcale się nie spieram i nie "orzemy" się tylko na luzie ROZMAWIAMY. On też nie potrzebuje chyba rycerza. U ciebie tylko agresja lub pasywna agresja co drugi wpis. Prowadź "dyskusja" z kimś innym rzeczywiście, najlepiej ze ścianą, z własnym cieniem się może nie pokłócisz. Albo znajdź sobie jakąś fajną dziewczynę, to może ona pomoże ci rozładować te negatywne emocje.
Daj go chłopie do ignorowanych będziesz zdrowszy.Tak gołoduposłownego człowieka na forum to ze świecą szukać
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 21.12.2020, 14:21
bódyń napisał(a):Wyświetl post
https://ekstraklasa.org/scorers/topSpeed/10
Nie wiem jak oni mierzą te prędkości, ale faktem jest że mamy szybkich zawodników niż w Premier League i Championa League tylko poziom nie ten.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów