|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
A umiesz rozmawiać bez głupiego atakowania dla samej zasady? W tym momencie nie dyskutujesz ze mną tylko dyskutujesz z faktami. Chuca ma lepsze liczy. I to jest fakt.Jeśli nie zagra już w Wiśle, a Savic zagra wszystko do końca sezonu, pewnie on będzie miał lepsze liczby. Czego mu życzę. Na razie ma gorsze. Jeśli ktoś tam zagląda w statystyki, to pokażcie mi statystyki odbiorów. Bo wczoraj bramek i asyst nie notował. Mówicie biegał, pressował. To ile odebrał piłek? Jak wyglądały te wspomniane dryblingi, podobno miał najwięcej skutecznych? Czyli ile i jak to wyglądało na tle reszty drużyny, ile stworzył sytuacji w szesnastce, dryblingiem, balansem ciała, szybkością, ile miał dobrych wrzutek, podań? Może coś mi umknęło, nie siedziałem z notesem przy nagrywarce i nie cofałem sobie specjalnie jego akcji, żeby wychwycić wszystkie te smaczki i niuanse w grze naszego "jugola". Na razie nie powala mnie jego gra i tyle, życzę mu, sobie, i wam wszystkim żeby to się zmieniło, najlepiej przez konkretne, twarde dane w postaci bramek i asyst. ![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|

|
||||||
|
|