Pero napisał(a):

3-5 pkt byłoby więcej gdyby była odpowiednia taktyka, zmiany.
O tym że Kiko nie ma wielkiej koncepcji świadczy choćby przypadek Bałaniuka i Ze manuela. Wrzuceni do 11 jedenastki na początku teraz się na ławe nie łapią
Kolejna amatorka to ignorowanie zaleceń lekarzy z Cuestą i Velezem. Czym Veleza załatwił ostro.
Zerwanie kontraktu w z nim wcale kosztowne wielce nie jest z tego co wiem.
Dodatkowo mocnej pozycji w klubie nie ma o czym świerkają myślenickie i krakowskie korytarze... Podobne zdanie do mojego o nim ma kilka osób w klubie...
|
Gdyby, gdyby ...jak śpiewa Kazik gdyby matka miała f... to by była ojcem.
Chwalicie się że macie dojścia w klubie... Ale jak Carlitos wyszedł na poprzedni mecz po 3 dniach w łóżku bez treningów to żaden z 'wiedzących co szemrają w korytarzach' o tym nie wspomniał, tylko było najeżdżanie jaki to bez formy jest. Pewnie te korytarze znajdują się w krakowskich i myślenickich gimnazjach...
Ignorowanie zaleceń lekarskich.. Dziwne, że posadę stracił lekarz który według Ciebie miał rację, a nie trener. Trener który ma słabą pozycję w klubie, wpuszcza nie tych zawodników co trzeba, dodatkowo ignoruje zalecenia lekarskie i wpuszcza gracza z kontuzją. I on został na stanowisku.
PS. Dalej nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytania. Kim zastąpić Kiko, za co, jak radzić sobie ze skutkami zwolnienia.