The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2016, 23:24
Szofer napisał(a):Wyświetl post
Markusie... żyjemy w kraju gdzie ludzi którzy defraudują miliony karze się tylko na papierze... oni mają z tego beke
To prawda, ale na szczęście nie zawsze i nie wszystkich. Meresinski to nie jest poziom przykładowego Kulczyka. To nie żaden rekin, najwyżej płotka. Nie rządzi światem, nie jest nietykalny.
Ostatnio edytowane przez Markus : 12.08.2016 o godz. 23:37.
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.08.2016, 23:29
Stelio napisał(a):Wyświetl post
nie liczyłbym też za bardzo na rewelacje Klemby odnośnie przyszłego tygodnia, chłop jest zawodowym oszustem, nie można wierzyć w ANI JEDNO jego słowo, dla mnie jest już spalony, był kłamcą i wałkarzem całe życie, a teraz w 3 tygodnie pokazał na jakie kłamstwa go stać jeśli chodzi o Wisłę. Konferencja? 5 transferów, najbliższy na dniach? "Nigdy nie byłem karany"? 3 wielkie kłamstwa w 3 tygodnie... Każdy kolejny dzień tego osobnika w Wiśle to powolna agonia klubu, tylko czekać jak się okaże, że piłkarze grają tylko dla lepszych kontraktów w innych klubach a my nie dostaniemy licencji na kolejny sezon, Irek Król v2... "kasa będzie jutro".......
Niestety ten scenariusz brzmi prawdopodobnie. Zapewne jedyna szansa,że nie dojdzie do katastrofy to kupno klubu od Meresińskiego przez poważnego inwestora i na to właśnie musimy teraz liczyć.
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 13.08.2016, 00:26
No cóż pretensji do BC moim zdaniem nie można mieć, jedną z opcji chyba dla mnie teraz najbardziej prawdopodobną jest to, że po prostu miał dość tego całego bagna związanego z piłka nożną, rozpieszczonych piłkarzy chcących zarabiać więcej i więcej, kiboli którzy zwalniają prezesów, tego że Legia może bez karne podbierać sobie zawodników, tego, że nawet młodzi juniorzy chcą być bogaci nie na koniec kariery tylko jeszcze zanim zaczną grać w pierwszej drużynie, po prostu facet miał dość i nie dziwi mnie to w żaden sposób. W rzeczywistości ta gra to przecież bieganie za piłką, w której czynnik przypadku odgrywa szalenie istotne znaczenie, przestało go to bawić, zaczęło pewnie w....iać, że musiał łożyć na utrzymanie tej studni bez dna. Otrzymał propozycje pozbycia się tego balastu, skorzystał z tego. Też miałem dość, nawet finału Ligi Mistrzów mi się nie chciało oglądać, biegają za tą piłką ktoś wygra, ktoś przegra no i co z tego ? Szacunek, że mu się chciało szarpać z tym wszystkim przez tyle lat.
Ostatnio edytowane przez wester : 13.08.2016 o godz. 00:35.
butazango
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2010

Stary 13.08.2016, 06:44
Bogusław Cupiał przez 19 lat nie dorobił sie takiej ilości stron w temacie o sobie...
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.08.2016, 06:47
Markus napisał(a):Wyświetl post
O tym, że już mu grozi 10 lat więzienia. Łamanie prawa zwykle niesie jednak ze sobą określone konsekwencje. Na swiadome działanie na szkodę spółki też istnieją paragrafy.
Za zniszczenie Wisly? Wlascieilem Wisly jest fimra Projekt Gmina ktora jest spolka zoo i ma kapital 50000. Oznacza to, ze do tej wartosci zarzad/wlasciciel moze odpowiadac. jak cos Meresinski będzie odpowiadal za szkody do tej kwoty. Nie wiem, jak mozna bylo sprzedaz klub o takiej wartosci takiej spolce.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 13.08.2016, 06:58
Za nic nie odpowie. Wiecej lat pobytu w sanatorium może dostać za wyłudzebie Vatu, niż za spuszczenie Wisły w kiblu...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.08.2016 o godz. 07:16.
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.08.2016, 07:14
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Za zniszczenie Wisly? Wlascieilem Wisly jest fimra Projekt Gmina ktora jest spolka zoo i ma kapital 50000. Oznacza to, ze do tej wartosci zarzad/wlasciciel moze odpowiadac. jak cos Meresinski będzie odpowiadal za szkody do tej kwoty. Nie wiem, jak mozna bylo sprzedaz klub o takiej wartosci takiej spolce.
no tyle, że jak spółka stanie się niewypłacalna, to ma dwa tygodnie na zgłoszenie upadłości, inaczej już odpowiada.. Inna sprawa, czy on cokolwiek ma, żeby było z czego te pieniądze ściągać.
arti
Guest

Stary 13.08.2016, 07:26
nowy artykuł w gk: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,10511932/
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.08.2016, 07:49
butazango napisał(a):Wyświetl post
Bogusław Cupiał przez 19 lat nie dorobił sie takiej ilości stron w temacie o sobie...
Cupiał popełniał seryjnie błędy, kiepsko zarządzał, dawał się robić w konia jak choćby Mandziarze i nie miał wizji klubu bez niego.
Ale podlewał to wszystko lekko licząc 5-10 milionami złotych corocznie przelewanymi na konto Wisły, które dawały początkowo ogromne sukcesy a na końcu poczucie marnej stabilizacji.
Można powiedzieć bawił się za swoje.
A, że zostawił po sobie zgliszcza...

Przestańcie pisać o jakiś konsekwencjach upadku Wisły dla właściciela.
W środowisku w którym nowy właściciel się obraca na nikim to nie zrobi wrażenia.
Projekt-gmina zbankrutuje, otworzy pięć następnych spółek.
Prawo o działaniu na szkodę spółek zostało zmienione w 2011 roku, teraz podobnież równie dobrze można skarżyć o wywołanie deszczu na Marsie
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 13.08.2016, 08:23
Pytanie czy JM nie może teraz sprzedać dalej Wisły coś zarobić i zamknąć temat.
Cała ta historia niestety pokazuje ze nikt Wisły nie chciał.
alejasienieznam
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.08.2016, 08:38
Skoro ten Włoch od pizzy ma być w zarządzie to może poprawi się catering? Są jakieś plusy
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.08.2016, 08:43
arti napisał(a):Wyświetl post
nowy artykuł w gk: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,10511932/
Bardzo dobra wypowiedz Zurawskiego na koniec
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 13.08.2016 o godz. 08:47.
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 13.08.2016, 08:48
Esposito? To jakiś piłkarz, jeden z pierwszych 5 transferów?
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 13.08.2016, 08:52
Pero napisał(a):Wyświetl post
Skoro ten Włoch od pizzy ma być w zarządzie to może poprawi się catering? Są jakieś plusy
Będzie w końcu gorąca kiełbasa?
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 13.08.2016, 08:53
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Jest jeden ogromny plus sytuacji z Meresiem. Tylu dawnych użytkowników forum dawno nie widzaiałem. Jakub dzięki.
Rav powinien przywrócić błękitne forum i będzie jak dawniej
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.08.2016, 09:01
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Pytanie czy JM nie może teraz sprzedać dalej Wisły coś zarobić i zamknąć temat.
Cała ta historia niestety pokazuje ze nikt Wisły nie chciał.
A skad Ty to możesz wiedzieć? Jak dla mnie to poprostu JM i MC sie sami zgłosili do Cupiała że chcą kupić Wisłę po tym jak nie wyszło im z Koroną, a to że cały czas była mowa o tym, że Cupiał Wisły nie sprzedaje to nikt sie nie zgłaszał oprócz tych gołodupców.
Inna sprawa, że jeżeli Wisła straci licencje i najgorsze przepowiednie się sprawdzą to BC będzie za to w pełni odpowiedzialny i przejdzie do historii jako ten, który oddał Wisłę jakiemuś szemranemu psedubiznesmenowi, o którym wszyscy wiedzą, że nie nadaje sie na żadnego prezesa, nawet jednoosobowej spółki.
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.08.2016, 09:23
Muszę zobaczyć, co mi się chce sprzedać. Zawodników? Nazwę Wisła? Teren? Trenerów? Muszę to wszystko wiedzieć i mnie naprawdę nie obchodzi, ile ktoś stracił wczoraj. Coś się robi dobrze, coś się robi źle i ja nie mam zamiaru tego krytykować. To jest jego sprawa. Ja tylko chcę usłyszeć, co mi pan Cupiał sprzedaje. Sprzedaje Wisłę. No dobrze. Ale co to jest Wisła? Nie ma stadionu, nazwa nie należy do pana Cupiała. Rozumiem, że są tylko zawodnicy. Dobrzy czy źli? Mają czy nie mają kontraktów? Kiedy się te kontrakty kończą – teraz, za trzy lata, za pięć? Zaplecza drużyna też nie ma. Amatorzy są do towarzystwa. Ośrodka szkoleniowego nie ma. Nic nie ma. Co się nie zapytam, to nie ma. Więc tak naprawdę chodzi o kupienie grupy zawodowych piłkarzy. Żeby zaproponować kwotę, muszę wszystko obejrzeć i sprawdzić. Tymczasem tylko słyszę, że przez 10 lat stracił 100 milionów złotych. Stracił to stracił, ale to nie moja sprawa!

Tak gadał Kita, a Meresiński pewnie taki dociekliwy nie był, to się w sam raz nadawał do takiej transakcji.
Tylko podziwiać, że faktycznie po umorzeniu długu wewnętrznego spadł z Księżyca "dzielny" Mereś z giermkiem Citko.
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.08.2016, 09:39
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Muszę zobaczyć, co mi się chce sprzedać. Zawodników? Nazwę Wisła? Teren? Trenerów? Muszę to wszystko wiedzieć i mnie naprawdę nie obchodzi, ile ktoś stracił wczoraj. Coś się robi dobrze, coś się robi źle i ja nie mam zamiaru tego krytykować. To jest jego sprawa. Ja tylko chcę usłyszeć, co mi pan Cupiał sprzedaje. Sprzedaje Wisłę. No dobrze. Ale co to jest Wisła? Nie ma stadionu, nazwa nie należy do pana Cupiała. Rozumiem, że są tylko zawodnicy. Dobrzy czy źli? Mają czy nie mają kontraktów? Kiedy się te kontrakty kończą – teraz, za trzy lata, za pięć? Zaplecza drużyna też nie ma. Amatorzy są do towarzystwa. Ośrodka szkoleniowego nie ma. Nic nie ma. Co się nie zapytam, to nie ma. Więc tak naprawdę chodzi o kupienie grupy zawodowych piłkarzy. Żeby zaproponować kwotę, muszę wszystko obejrzeć i sprawdzić. Tymczasem tylko słyszę, że przez 10 lat stracił 100 milionów złotych. Stracił to stracił, ale to nie moja sprawa!

Tak gadał Kita, a Meresiński pewnie taki dociekliwy nie był, to się w sam raz nadawał do takiej transakcji.
Tylko podziwiać, że faktycznie po umorzeniu długu wewnętrznego spadł z Księżyca "dzielny" Mereś z giermkiem Citko.
Ta wypowiedź pokazuje tylko, że przez te wszystkie lata nic nie zostało zbudowane i tak naprawdę wszystko było na chwilę i zależne od humoru właściciela. Teraz już pewnie miał dość, więc sprzedał pierwszemu, który się nawinął. Taki Kita to nie był jakiś krół Instagrama, więc wiedział co i jak, za klub pogrążony w chaosie nie chciał płacić milionów.
Każdy ma czasem tak, że mu się czegoś nie chce i rzuciłby to w cholerę. Szkoda tylko, że BC miał tak z Wisłą i znów zrobił coś pod wpływem chwilowych emocji. Nie obchodzi mnie tłumaczenie, że sprzedażą zajmowała się córka. Ktoś jej na to pozwolił, tak jak pozwalał na wszystko Kapce i zmieniał trenerów jak rękawiczki.
Wisła ponad wszystko
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 13.08.2016, 09:44
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Jest jeden ogromny plus sytuacji z Meresiem. Tylu dawnych użytkowników forum dawno nie widzaiałem. Jakub dzięki.
no i w zasadzie jeszcze jeden. temat derbów praktycznie na drugi dzień umarł. i dobrze
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.08.2016, 09:49
heoij napisał(a):Wyświetl post
Oby jak najmniej takich osób jak Ty w naszym społeczeństwie.

Popieranie złodziejstwa, fajny przykład dajesz.

Dzieciom też w domu mówisz, że mogą kraść, bo np. coś jest za drogie i nie powinno tyle kosztować, to niech sobie wezmą?
jak nie odróżniasz zlodziejstwa od przedsiębiorczości to juz twoj problem

wyjaz z dziecmi jest nie na miejscu , ale tak , ucze ich tak , by w zyciu cos mieli , nie jak 90% społeczeństwa byli okradani ...

widze ze wyznacznikiem dla Ciebie jest ....a warszafska , wiec mimo ze chetnie rozwinal bym ten temat , nie bede rozmawial o losach Wisly z kims kto czyta nasza legia ze zmieniana nazwa na weszlo

xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Stanowski nie potrafi trolla poznać?
masz juz obrazek Stanowskiego legionisty nad łóżkiem ?
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.08.2016, 09:53
Rustin napisał(a):Wyświetl post
Ta wypowiedź pokazuje tylko, że przez te wszystkie lata nic nie zostało zbudowane i tak naprawdę wszystko było na chwilę i zależne od humoru właściciela. Teraz już pewnie miał dość, więc sprzedał pierwszemu, który się nawinął. Taki Kita to nie był jakiś krół Instagrama, więc wiedział co i jak, za klub pogrążony w chaosie nie chciał płacić milionów.
Każdy ma czasem tak, że mu się czegoś nie chce i rzuciłby to w cholerę. Szkoda tylko, że BC miał tak z Wisłą i znów zrobił coś pod wpływem chwilowych emocji. Nie obchodzi mnie tłumaczenie, że sprzedażą zajmowała się córka. Ktoś jej na to pozwolił, tak jak pozwalał na wszystko Kapce i zmieniał trenerów jak rękawiczki.
Niestety pomimo tego co lansuje kilku lokalnych pismaków, odpowiedzialnością za to co dzieje się w Wiśle nie da się nie obarczyć Bogusia i TF. To oni sprzedali klub i oni za tą sprzedaż ponoszą odpowiedzialność. Widocznie chcieli się pozbyć klubu za wszelką cenę i zadowolili się kilkoma świstkami nie zadając sobie trudu głębszej weryfikacji. Samo życie. Jeśli coś robisz to bierzesz za to odpowiedzialność, wszystkie tłumaczenia są żenujące.. Na ten moment lepiej wstrzymać się z wyrokami ale nie wygląda to różowo. A jeśli czarny scenariusz się sprawdzi to TF zostawiła nas w stanie gorszym niż brała, co jest sztuką patrząc na sytuacją z połowy lat 90...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Bogdan81
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 13.08.2016, 09:55
Kupić za milion, zastać na koncie 4 mln. 3 mln w jeden dzień. To lepsze niż VAT. Trzeba mieć łeb!
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 13.08.2016, 09:55
Ten Esposito... Coś mi sie wydaje ze paru kumpli klapciatego dostanie w najbliższym tygodniu lukratywne fuchy w klubie, a na ich wypłatę i zabawę bedą sie zrzucać kibice kupując bilety.
Za darmo pracować nie bedą. Esposito musi mieć za depilować nogi i regulować brwi.
Boia chi molla !
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.08.2016, 10:10
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Ten Esposito... Coś mi sie wydaje ze paru kumpli klapciatego dostanie w najbliższym tygodniu lukratywne fuchy w klubie, a na ich wypłatę i zabawę bedą sie zrzucać kibice kupując bilety.
Za darmo pracować nie bedą. Esposito musi mieć za depilować nogi i regulować brwi.
Myślę że nie ma takiej obawy. Frekwencja powinna polecieć w doł i wątpie by dochody z dnia meczowego z górką pokrywały koszt wynajęcia stadionu i organizacji meczu. Będą się bawić za pieniądze Cupiała i 'sponsorow' których znajdą bądź nie*.

Kurz opada i na placu boju pozostał Meresiński, Citko i SKWK. Borek w pełni uznaje sukcesję i rzekłbym nawet że prawi komplementy Meresińskiemu (i też sarkazm w kierunku Cupiała).

Cytat:
Wczoraj przeczytałem, że Cupiał może jeszcze wrócić na Reymonta. Wcale się nie dziwię, że zaczął sprawdzać, czy anulowanie umowy sprzedaży jest możliwe. Trochę zdrowia, pieniędzy i czasu dla Wisły poświęcił, więc musi być zaniepokojony zamieszaniem dookoła Jakuba Meresińskiego.
Co prawda Cupiał wróciłby na Reymonta tylko na chwilę, bo nadal nie chce rządzić Wisłą, ale z tego co wiem, pojawiło się już dwóch nowych inwestorów z grubym portfelem, chętnych na zakup klubu.
Nie wiem, jak skończy się to zamieszanie, ale wiem jedno – Wisła zasługuje na mądrego właściciela. Mającego pomysł na prowadzenie klubu. Cierpliwego i pokornego. Słowem – godnego następcy Bogusława Cupiała, któremu dziś chciałem podziękować za emocje, jakich dostarczyła mi w ostatnich latach Wisła.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...038,1,727.html

*Oby nie było tak jak w tej plotce/informacji o autach w leasingu - jeżdził ale rat nie płacił
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.08.2016 o godz. 10:16.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.08.2016, 10:14
To, że uważa Meresińskiego za niepoważnego i niegodnego posiadania Wisły jest według Ciebie komplementem ze strony Borka?
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 13.08.2016, 10:31
Ludzie dawno nie wchodziłem, ale wkurza mnie wasz płacz, wszyscy płaczą, że CUPIAŁ(Szacunek dla niego sprzedam) sprzedał Wisłę Panowi JM. Tylko kochani pomyślcie, że my jako kibice też jesteśmy wini tej sytuacji wieczne strajki bunty próby zwalniania prezesów myślicie, że ktoś będzie pompował kasę a ktoś inny będzie dyktował co ma robić.
Od zawsze twierdziłem, że konflikty z klubem i miedzy kibicami popierającymi SKWK i nie popierającymi. Doprowadzi do złego
.
Kolejna sprawa nie oceniajmy JM za przeszłość dajmy mu czas co do konferencji nie dziwie się że jak jest nagonka na niego to konferencja może być wtedy kiedy kogoś ściągną by poprawić wizerunek bo teraz wiadomo jak konferencja by wyglądała oczywiście mam taką nadziej, że tak będzie.

Ostania sprawa ci co nawołują do bojkotu chodzenia na mecze komu zrobią na złość chyba sobie mniej ludzi mniej kasy szybka droga do upadku.
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.08.2016, 10:47
Do kolegi wyżej: stałość uczuć i żarliwe przywiązanie do barw wiślackich to jedno, ale to, że klub powinien zabiegać o kibiców to drugie. Uważasz, że zanosi się na to, że nowy właściciel przygotuje atrakcyjną ofertę dla kibiców Wisły? Wizerunkową, sportową etc.?

CMSNero napisał(a):Wyświetl post
....
Litości. Czym innym jest ratowanie własnego biznesu, a czym innym otwieranie spółek-widm. Czym innym jest niepłacenie podatku, a czym innym jego wyłudzenie. Czym innym jest prezentowanie postawy wolnościowej i filozoficzny sprzeciw wobec podatków, a czym innym ich niepłacenie. Naprawdę uważasz, że wyłudzeniami podatków zajmują się uczciwi, ciężko pracujący przedsiębiorcy?

Oczywiście rozmawiamy in abstracto, bo JM nikt nic na razie nie udowodnił.

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak. Dlatego będziemy umierać powoli, a nie w ciągu dwóch tygodni.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 13.08.2016, 10:51
Ale stan rzeczy jaki mamy to też częściowo wina kibiców którym wiecznie źle
nesta
Senior Member

Stary 13.08.2016, 11:02
Psy szczekają karawana jedzie dalej..

Rzecznik właśnie poinformował, że złożone zostaly wymagane przez PZPN dokumenty. I ze była to formalność.

Co oczywiste, że była. Tyle, że w obecnym klimacie wielu kibiców i dziennikarz nawet z formalności zrobi aferę, ze stracimy licencje.
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.08.2016, 11:14
nesta napisał(a):Wyświetl post
Psy szczekają karawana jedzie dalej..

Rzecznik właśnie poinformował, że złożone zostaly wymagane przez PZPN dokumenty. I ze była to formalność.

Co oczywiste, że była. Tyle, że w obecnym klimacie wielu kibiców i dziennikarz nawet z formalności zrobi aferę, ze stracimy licencje.
Wyobrażasz sobie, że Juszczyk przyznaje, że "byliśmy przerażeni, nie wiem jakim cudem się udało, paru rzeczy brakuje ale oby się nie kapnęli. Modlimy się." ?

Przecież JM to jego szef. On mu płaci. A po drugie, nie jest idiotą, żeby robić we własne gniazdo.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów