|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W sumie dobre spostrzeżenie i jedna z możliwych odpowiedzi dlaczego akurat Meresiński miał gdzies faktyczny stan klubowych finansów. Łatwo zarobione pieniądze na karuzeli nie mają wartości bo to są CUDZE PIENIADZE. Nie dziwię się że specjalnie się z nimi nie liczy. Gdyby było inaczej, gdyby był to cięzko zarobiony grosz, oglądałby kazdą złotówkę i 10x zastanowiłby się zanim wszedłby w ten 'interes'.
I oczywiście wniosek wynikający z powyzszego - Cupiał nie będzie zainteresowany powrotem Wisły pod skrzydła TF.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 12.08.2016 o godz. 21:32.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panie Lcujuszu, Panie Markusie czy w obliczu takiej beznadziejnej sytuacji w jakiej jesteśmy nie moglibyście choć na chwilę zawrzeć pakt o nie agresji
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Cupiał wiedział co robi, sprzedał klub idiocie, który wziął Spółkę bez audytu. Pon tylu latach na dobre i złe Cupiał pokazał wszystkim kibicom Wisły Kraków środkowy palec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Pierd... , gnój po całości. Kur.. za jakie grzechy dobry Boże ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozwole sobie zayważyć że nie można wrzucać wszystkich do jednego worka. Ergo: pokazał palec tym kibicom, ktorych znał.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/31337,Oswi...le_Fonika.html
![]() Nejlepší černoch je BERNARD z Humpolce!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2016
Offline |
|
juz niedługo |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wygląda to na pierwszą decyzje fałszerza i defraudanta JM:
http://katowice.wyborcza.pl/katowice...a-wystepy.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na to wychodzi. Widac Cupiał/Monika była zadowolona z obrotu sprawy, albo sie czegoś obawiali i lepiej było dopłacić. Ile w tym było czego można sobie dopowiadać.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
zejdz ze na ziemie Marszalik na przestrzeni 8 lat w Wisle rozegral dla niej.. 5 spotkan w doroslej pilce. On juz dawno mial odejsc z klubu i to definitywnie, a stanęło na wypożyczeniu. Niech sie chlopina ogrywa w II lidze. Juz miales przyklad wielkich talentow typu mlody Cleber czy Handzlik.. i co? sluch po nich zaginął. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Jako jedyny jechałem po nim bez ograniczeń w czasach gdy tutaj rozdawał karty bo miał nick na czerwono. W zasadzie szkoda klawiatury na tego pokroju ludzi, zapytam tylko czy jest zadowolony z tego o co walczyl przez lata? Podoba ci sie taka Wisłą, czy jednak lepsza była ta za Cupiała I na koniec: W życiu są 3 pewne rzeczy – śmierć, podatki (Meresiński akurat na tym zarabiał) i to, że majac dobrać kogoś do pewnego, dochodowego biznesu z tego forum, bankowo nie byłby to MArkus, gdyż z nim nawet muchy w kiblu bym nie ubil (taki z niego znawca biznesu). Koleś siedzi przed monitorem i liczy ile z ZUSU bedzie miał emerytury heh przykłady obywatel, wierzący w ideały. Więcej nie strzępię klawiatury na tego typa, ale sytuacja w której obecnie jesteśmy jest synonimem jego nicka...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 12.08.2016 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Próbuj dalej. Tylko energiczniej, bo tracisz rytm. Crescit sub pondere virtus. @Kominek - bądź litościwy i nie zabieraj Lucjuszowi sensu istnienia. Bez swojej "antymarkusowej" krucjaty jeszcze chłopak popadnie w depresje i będziesz go miał na sumieniu Mnie nie przeszkadzają jego rojenia. Teraz już wracam do spraw poważniejszych: Cupiał podjął decyzję, nikt nie cofnie czasu. Miał prawo sprzedać klub jak chciał i komu chciał. Na szczęście Mereszyński nie żyje w próżni i ponad prawem. Jeśli będzie je łamał i zniszczy Wisłę, poniesie tego konsekwencje. Na obecnym etapie kibice niestety niewiele mogą zrobić. Nawet jeśli to, co się dzieje dyskwalifikuje Meresińskiego jako właściciela i poważnego człowieka.
Ostatnio edytowane przez Markus : 12.08.2016 o godz. 22:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dajcie spokój z tymi kłótniami, to nudne. Po drugie, nie znacie większości ludzi na forum + czyta to mnóstwo osób z zewnątrz, po co wywlekać swoje brudy przed takie gremium?
Odnośnie do tego, że w życiu pewne są dwie rzeczy, a JM zaprzeczył już podatkom - może się okaże, że jest też nieśmiertelny? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez whitestar1990 : 12.08.2016 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A mnie to coraz bardziej zaczyna śmierdzieć. Nagle, jak kupil Wisle, prokuratura zaczyna u niego wszystko wygrzebywac. Jak mozna przywlaszczyc sobie bar? o.O
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem Telefonika pozbyła się "problemu", kosztów itp. Nie od dziś wiadomo że tam rządzi już córka i sądzę że nie ma piłkarskich sentymentów. Meresiński to podkładka i ktoś wprowadza do klubu konia trojańskiego. Komu zależy na zniszczeniu klubu, nie wiem (pachnie Warszawą, wystarczy przeanalizować KRSy Meresińskiego). Telefonika popełniła błąd, szkoda że nia wiadomo jaka jest umowa, jej zawartość i warunki. Było by wiadomo kto "zawalił".
Trzeba było brać Włodarskiego a nie zastanawiać się dziś co będzie... A Maresiński cóż, nie wierzę w jego powodzenie...obym się mylił. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Kominek, o Esposito pisze Stanowski i na pytanie o źródło wskazuje siebie. Bo jest zajebistym śmieszkiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
![]() ![]() a może jude gang? albo reptilianie? nie doszukujmy się jakichś chorych spisków, sprawa prosta: Meresiński jako człowiek średnio inteligentny z wykształceniem podstawowym, ale umiejętnie korzystający z kilku luk prawnych dorobił się siana na przekrętach, cała jego kariera to przekręt więc znalazł naiwnego Citkę i kupił klub, zeby zrobić na nim kolejny wałek, nie spodziewał się jednak całej tej nagonki i wyszło jak wyszło, miał plan cyckania Wisły z siana rozłożony pewnie na kilka lat, ale szczęscie w nieszczęsciu sprawa się rypła w przedbiegach.PS: I nie liczyłbym też za bardzo na rewelacje Klemby odnośnie przyszłego tygodnia, chłop jest zawodowym oszustem, nie można wierzyć w ANI JEDNO jego słowo, dla mnie jest już spalony, był kłamcą i wałkarzem całe życie, a teraz w 3 tygodnie pokazał na jakie kłamstwa go stać jeśli chodzi o Wisłę. Konferencja? 5 transferów, najbliższy na dniach? "Nigdy nie byłem karany"? 3 wielkie kłamstwa w 3 tygodnie... Każdy kolejny dzień tego osobnika w Wiśle to powolna agonia klubu, tylko czekać jak się okaże, że piłkarze grają tylko dla lepszych kontraktów w innych klubach a my nie dostaniemy licencji na kolejny sezon, Irek Król v2... "kasa będzie jutro".......
Ostatnio edytowane przez Stelio : 12.08.2016 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a kiedy zbiorka na pomnik BC
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Takie jak Król, Ptak, Grajewski czy ten spaślak z Zawiszy ? O czym Ty mówisz. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O tym, że już mu grozi 10 lat więzienia. Łamanie prawa zwykle niesie jednak ze sobą określone konsekwencje. Na swiadome działanie na szkodę spółki też istnieją paragrafy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Markusie... żyjemy w kraju gdzie ludzi którzy defraudują miliony karze się tylko na papierze... oni mają z tego beke
dobrze że liga angielska rusza, wreszcie będzie można popatrzeć jak wygląda życie gdzieś w równoległej rzeczywistości... popatrzeć, pomarzyć tak teraz zerknąłem... dzizas... ależ my mamy staż
Ostatnio edytowane przez Szofer : 12.08.2016 o godz. 23:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|

|