|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z ostatniej chwili:
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...bu,nId,2247546 PS. Widzę, że nie z takiej ostatniej, ale jeszcze tego linka nie widziałem ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez fazior : 05.08.2016 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja TFK dzisiaj wszyscy chuczeli że gościa miał Cupiemu sprawdzić i transakcje dopiąć Gaszynski
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
pierwszy ktory mysli tak jak Ty czyli nie uzywajac mozgu sorry ale koles zajebal 10 baniek i wyda na Wisle
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
O i jeszcze ciekawa postac pan adwokat Nicholas Cieslewicz tez ciekawa
http://wyborcza.pl/1,75398,19351600,...ojca-jego.html http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmi...ieetyczny.html "Korporacyjne śledztwo zakończone. Trójmiejski prawnik Nicholas Cieslewicz złamał kodeks etyki adwokackiej. Bo najpierw bronił sopockiego "łowcy nastolatek", a potem ustanowił się pełnomocnikiem poszkodowanego w jego sprawie." Ladny lancucszek. Powód: dodanei skrotu tego co w linku
Ostatnio edytowane przez bódyń : 05.08.2016 o godz. 17:55.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Teraz będzie teoria spiskowa ale może za tym stoi Józef Wojciechowski, swego czasu było głośno, że chce kupić?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bardzo ciekawe jest to , że bardziej wierzycie jakiemuś pismakowi z PS niż oficjalnym komunikatom wydawanym przez klub czy tez przez TF . Na tą chwile używanie sformułowań typu "Jakub M " i umieszczanie jego zdjęcia z czarnym prostokątem na tworzy to grube nadużycie , które notabene może być karalne . W polsce jest zasada domniemania niewinności i póki nie ma wyroku takich rzeczy nie można robić . Mnie to pachnie jakąś niezłą prowokacja .... akurat przed derbami . Czy ten pan prokurator z Częstochowy nie wiedział tego wszystkiego tydzień temu ?
Wy oczywiście już wydaliście wyrok i teraz będziecie płodzić te swoje płaczliwe posty przez najbliższy miesiąc . Ja tam wole się trzymac oficjalnej wersji podanej przez TF : "Proces sprzedaży trwał długo ze względu na wybór inwestora, który zapewni Klubowi jego rozwój i będzie dbał o wizerunek i tradycję Klubu. Z kilku ofert została wybrana ta, która po wszechstronnej analizie spełniła wszystkie postawione warunki i oczekiwania. Nowy Inwestor przedstawił wiarygodną i potwierdzoną listę sponsorów oraz przedstawił odpowiednie gwarancje realizacji umowy" Zwracam Wam uwagę na końcówkę mówiącą o liście wiarygodnych sponsorów !!! Nie wydaje mi się żeby firma taka jak TF i sam Cupiał dali się wydymać jakiemuś cwaniaczkowi . Jeśli oczywiście okaże się to wszystko prawdą to wtedy będę się martwił i ciekawy jestem jak wtedy zadziałają te gwarancje bankowe itp . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
"Pierwszy transfer już w najbliższych dniach" Nie sądziłem, że chodzi o transfer naszego nowego wlasciciela za kraty
a tak na poważnie to nie wiem już sam co o tym wszystkim myśleć... Czy w tym klubie pojawi się kiedyś jakakolwiek pozytywna informacja i będzie się o nim dobrze pisało? Jak nie kijem go to pałą, było ch...o pod koniec ery BC, każdy liczył na powiew świeżości i nowe rozdanie, a tu takie łajno i to jeszcze w dzień derbów... płakać się chce...@edit Ciekawy jestem czy ktokolwiek z tych potencjalnych inwestorów którzy wysłali swoje listy intencyjne będzie chciało się dalej pakować w interesy z gościem który jest oskarżony o pranie pieniędzy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie podziwiam Wasz optymizm ...oswiadczenie TF ..... przypominam 12 Lipca odpadli w sprawie Korony a Wisle kupil 23 lipca dlugie negocjacje
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
stanowski niezle to podsumowal:
Krzysztof Stanowski @K_Stanowski 1 godz.1 godzinę temu A teraz oświadczenie Kajetana Poznańskiego: "Jestem niewinny, ponieważ w mojej sprawie nie zapadł jeszcze wyrok. Dziękuję, do widzenia”. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
wszystkie warszawskie k u r w y rzuciły się na Wisełke jak wściekłe psy.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jak mozna ewidentna sprawe mordercy Kajetana, ktory kroi swoja ofiera na kawałki i ucieka z kraju porownywac z jakims donniemanym oszustwem na kase zwyklego obywatela? Tej k.urwie legijnej juz sie w glowie popie...dolilo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekaw jestem co na to wszystko Citko? On jest ponoć świętszy niż papież. Przynajmniej na pozór (doświadczenie uczy że osoby z pierwszych ławek w kościele mają najwięcej za uszami)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ciekawią mnie gwarancje bankowe i reszta bajki. To sa dla Ciebie bajki ....ale artykuł nie poparty żadnymi dowodami na jakiś zasranym portalu to prawie jak słowo boże ...żal |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poza tym nie umiesz pisać w jednym poście? Piszesz jak daka.kodaka.. Moze to ty? |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ja się nawet nie sprzeczam o to kim jest JM i czy robił przekręty czy nie ...bo zwyczajnie tego nie wiem . Natomiast nie mam zwyczaju kogoś opluwać bez dowodów . Jak się okaże że to prawda wtedy wyleje tu swoje żale /Teraz tego ie będę robił bo to nic nie zmieni .Transakcja się dokonała o zdanie mnie nikt nie pytał . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Później Meresiński zrzekł się anonimowości w tym właśnie oświadczeniu to mu odsłonili oczy. Proste. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jako potencjalny reklamodawca nie chciałbym mieć nic wspólnego z tym klubem :-|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Nie ma tragedii przecież, sprawa jeszcze nie ruszyła nawet, są zbierane dowody to zanim ruszy to pewnie jeszcze z rok, dwa lata miną, sama sprawa będzie trwała ze 2 lata. Gdzieś mi się przewineło do przeprania 50-60 mln złotych, to panowie mogą być grube lata dla Wisły. Lepsze chyba to niż dalsza stagnacja, trzymanie WK przez BC i tak niczego dobrego nie wróżyło.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg Polskiego prawa nazwisko sprowadzone do inicjału oraz zasłanianie twarzy stosuje się tylko do przestępców skazanych praworządnym wyrokiem !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bo trudno żeby np. pisząc artykuł o transferze Kowalskiego do jakiegoś klubu szukać po prokuraturach czy nie ma jakiś zarzutów. To byłby absurd. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|