|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
^^dzisiaj o 19 zaczęło się spotkanie z piłkarzami. na konfe poczekaj.
W temacie Pana Kapki. Czy to nie on stoi przy bandzie 0:38 https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=GJ9BIRI7FxA popatrzcie na napis "z prezerwatywą bezpieczniej". Co za reklama ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie, to nie Kapka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 01.08.2016 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Powinni sprzedać Mączyńskiego i pozyskać ofensywnego pomocnika w stylu Wolskiego, albo prawego pomocnika w stylu Soboty.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Ja mam cichą nadzieje, że te bizsnesmeny zagraja mi na nosie i wróci Semir.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 01.08.2016 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może to nawet bardziej właściwe, że najpierw spotkają się z piłkarzami, a dopiero potem przystąpią do rozmów z obcymi (prasą)? Informację podano w piątek, w sobotę piłkarze grali, w niedzielę wracali - nie było wcześniej możliwości się z nimi spotkać. Ale w takim razie mogli informację podać w poniedziałek z rana. No nieistotne.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Oczywiście za sprawą ofensywy. Kluczowe jest posiadanie jakiegoś playmakera, bo jak pokazuje historia, tylko wtedy da się coś ugrać (w ostatnim czasie Melikson, Stilić, Wolski...) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam ,czy dymisja naszego ostatniego prezesa miała czy nie miała czegoś wspólnego z wiedzą na temat kto ma przejąć Wisłę.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
I to bardzo dobrze świadczy o nowych właścicielach. Najpierw rozmowa z zawodnikami, wyjaśnienie im nowego kierunku, w którym ma iść klub a potem dopiero konferencje prasowe. Byłoby słabo gdyby było odwrotnie. Teraz trzeba czekać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A dziwiłbyś się.
Jakby ten Stilić był tak zajebistym grajkiem to kolejka po niego powinna już dawno się ustawić . A na co czekamy? Aż zejdzie z ceny, bo za granicą to on uja osiągnął. Rozumiem, że nowi właściciele mają budować kominy płacowe? Już jedni tacy byli. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
@up
Pewnie się pakują i wyjeżdżają z Krakowa. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie, spokojnie. On już zaczyna schodzić z ceny i może... może...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Chodzą słuchy, plotki...nie wiadomo ile w tym prawdy, że faktycznie Kapka zostanie na stanowisku, a za nowymi włascicielami Wisły stoi.....Antoni Ptak.
Podkreślam, że nie są to w żaden sposób sprawdzone informacje. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A co z tą giełdą i rajdówkami? Przecież, kilka stron wcześniej ''obalono'' tezę Antoniego Ptaka i jego córki Katarzyny? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
A jak wiadomo, z niewolnika nie ma pracownika. Z szacunku do niego powinien dostać zgodę na wyjazd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Ktoś wie skąd plotka, że Wieteska oraz Vranjes mają zawitać do Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Antoni Ptak w 2016 na 9 miejscu najbogatszych w Polsce..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niektórzy to się dosłownie zesrali z tą konferencją. Czego wy po niej oczekujecie? Że przyjdzie Citko i wywali 20 walizek wypchanych pieniędzmi i powie że to na transfery? Że przyzna się do tego że jest słupem i ujawni nazwisko prawdziwego inwestora? Jedyne co usłyszymy to słowa w formie słodkiego pierdzenia, które będą jedynie rozbudowaną wersją oświadczenia, które się dzisiaj ukazało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Słabe wejście w porównaniu do tego co miało miejsce 19 lat temu. Z przymrużeniem oka. E: Ja się spodziewam, że nakreślą wizję budowy drużyny, rozwoju klubu. Np. czy raczej będą stawiać na doświadczonych zawodników czy może na młodzież. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...y_w_Wi%C5%9Ble ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Było b.krótko. Konretów zero.
Nie wiem czy ktoś już to poruszał w tym wątku ale jak tak się nad tą sprzedażą zastanawiam to naprawdę zaczynam myśleć że może być dobrze. Już toczą się rozmowy z piłkarzami. Być może do końca okienka będzie ich 2-3. Myślę że BC nie mógł oprzeć się tylko na listach intencyjnych bo za nic nie chce mi się wierzyć że TS w którym również są inteligentni i majętni ludzie nie zdobyli by też takich dokumentów. Coś naprawdę musi stać za nowym właścicielem i być może wkrótce się dowiemy. Lub będziemy żyć w podobnej tajemnicy jak w Lechii.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Równie dobrze mogła mieć związek z tym, że Wisła nie wykupi Wolskiego. Ktoś za jego przejście dostał kasę - zgadnij kto.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z tej 40stki są też piłkarze w czasach kiedy za transfery odpowiadali Kowalik, Kasperczak, Mielcarski oraz chyba Nawałka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Miał być nowy właściciel kierowca i JEST! Nawet dwóch kierowców, bo i Citko się sam wozi. Co prawda wyszło jak w radiu Erewań i z rozdawaniem samochodów na Placu Czerwonym, bo zamiast kierowcy Sołowowa jest inny, ale dobre i to. Mógł być np. furman (nie piłkarz), ale zwykły furman. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Turysta z Rumunii Norbert Varga kosztował 400 tys. euro?
Aż mnie zamurowało, a trzeba dodać, że 400 tys. euro w tamtych czasach oznaczało dużo więcej niż dzisiaj. Trwonienie pieniędzy na bezużytecznych piłkarzy (głównie zagranicznych) też jest jedną z głównych przyczyn, że Wisła nie osiągnęła tego co powinna. Mam nadzieję, że Cupiał nie sprzedał Wisły byle komu i że Meresińskim z Citką byli sprawdzeni, a że ten drugi jest menedżerem, to całkiem spora obawa istnieje (jak menedżerowie doszli do rządzenia w Lechii, to teraz wiadomo co to oznacza - przekręty transferowe, itp.).
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 01.08.2016 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ten sam co wspomina o Stiliciu
https://twitter.com/matysiakd/status/760151451222040576 |
|