|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czyli tak jak pisałem info o Nigeryjczyku poszło od samych zainteresowanych, aby media przestały węszyć.
Ciekawią mnie następne ruchy. To nie prezes żeby się podał do dymisji i bierzemy następnego. Dwa scenariusze: - albo to jebnie teraz, on np. nie wytrzyma presji - pytanie co dalej? - albo, ponieważ sprawa ma już kilka lat, przeczeka, rzuci jakiśe transfery dla przykrycia tematu, a po 1 msc będzie cisza |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 05.08.2016 o godz. 12:11.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Konferencja Jakuba M.
Oby to nie było epitafium p.s. zmiencie w temacie na Jakub M ![]() p.s. argument pt "to sie nie trzyma kupy" mozna uzywac, ale ....a. Co wy sie wczoraj obudziliscie. W naszym kraju gramy we wszystko dopóki nie złapią Cie za ręke a potem jeszcze muszą uwierzyć ze to nie Twoja ręka... logiki ....a szukac w klubie w ktorym z logiki zrobiono ....ę Nie no, nie tą drogą.p.s. Mareś oddaj Porsze z nie swojego leasingu ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.08.2016 o godz. 12:09.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
tego jeszcze nie grali
![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja sie nie martwie. Skad wiesz ze zostanie skazany?
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Czy wie ktoś/orientuje się jakie byłyby konsekwencje aresztowania Meresińskiego dla Wisły? Chodzi mi o to, że zarzuty mu postawione okazują się prawdziwe i dostaje wyrok, co w takim przypadku dzieje się z Wisłą? :( :(
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
A skad wiadomo ze w ogole jakiekolwiek gwarancje byly ?
Moze gwarancje byly na ten rzeczony milion-czterysta za ktore ponoc Wisla poszla, a na tyle to pewnie i Citko uzyskal papier. PS. Szkoda tylko ze Mierzejewskiego, Stilica i transferow za milion nie bedzie :( ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cupiał dobroczyńcą i grabarzem Wisły, jeśli ten artykuł jest prawdą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że przydałoby się dziś oficjalne oświadczenie właścicieli odnoszące się do tych rewelacji.
Konkretne i merytoryczne. Czy sprawa jest dalej w toku, w jakim charakterze, w jakim etapie itp. Najgorzej to tak zostawić jako pole do miliona spekulacji. Wiadomo też jest, że ta spasła świnia pasiata pod tytułem M.Knura z lovekrakow specjalnie wypuscila tekst dziś. Wiec to tez trzeba mieć na względzie. janekx89 @janekx89 @Matt_VaranN7 Musiał i wiedział. Wyroku przecież nie ma, a wtedy umorzyli. Gwarancje bankowe daje kto inny, BC wiedział co robi i sprawdził. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
SSA idzie pod młotek za długi - o ile faktycznie on jest właścicielem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Wisła to jego własność, więc przejmują ją banki i sprzedają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
E tam, już licytacje, ciekawe czy w ogóle podpisane są kwity (notariusz, kasa itp.) W sumie jak mają cwaniaczka ujebać to może i dobrze, że teraz do tego doszło.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Widze, ze tu sami swieci...
Wszyscy razem gowno wiedza, ale teorii wiecej niz mozliwosci w lotto. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PDWM
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
I to jest kluczowe pytanie. Sprawa, jak wynika z artykułu, nie jest świeża bo postawione zarzuty w 2014 r., więc jaki do cholery bank daje komuś takiemu gwarancje?
Kurde mam nadzieję, że jak pisałeś to kolejna wpadka tego portalu, bo w przeciwnym wypadku to wpadliśmy "z deszczu pod rynnę". |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
i co jak pisalem ze to smierdzi na kilometr i ze zadnych innych powaznych chetnych nie bylo to dotalem zjebe ze pan Boguslaw nie oddalby Wisly byle komu, ze negocjacie byly dlugie itp itd.
JM zajebal z vat 10 mln czyli jak realnie z tego zostal z 3 to wszystko i tak golodupiec .......a nie moge,rozpierdala mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Co wy tu pi....cie? Ja wiem że są wakacje i mocno dziś grzeje, ale to nie zwalnia od samodzielnego myślenia!!!
Jak pelikany łykacie informacje prasowe, które nawet jeśli są rzetelne to o niczym nie przesądzają. Nie chcę nikogo bronić, ale gdzie jest wyrok prawomocny, co to za straszenie Ziobrą - prawo nie działa wstecz. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
o gwarancjach bankowych pisalem juz wczesniej ..tym bnardziej ze udzielone w UK...wiec na 4 mln funtow to bez .......enia sam bym z dobrym business planem dostal taka gwarancje....
nie pod rynne to byloby super to jest ....a katastrofa a jak ktos dalej chce szukac pozytywow .... |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Wizerunkowo to jest juz praktycznie nie do odkrecenia, zwazywszy jakie, do tej pory, niebywale osiagniecia na polu walki o wizerunek ma Wisla. Jest chujowo i niestabilnie. A moze byc jeszcze chujowiej dzis wieczorem bo do tej - badz co badz - szokujacej informacji moze dojsc wpadka z ....zielcami w paski. 110-lecie jak marzenie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jesli artykuł knury jest nieprawda, to sa na to paragrafy.
te same z których np. nie skorzystał komorowski po ksiazce resortowe dzieci. p.s. to o tych gwarancjach bankowych to wiecie TYLKO i WYŁĄCZNIE z jakichś tam artykułow których wiarygodnosc jest taka sama jak tego knura, jak artykuł o murzynie z Lublina i temu podobne czy jest jakieś naprawde rzetelne źródło ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie bede sie rozpisywal ale... szukalem info o tym gosciu JM zaraz po zakupie i ...jedynie kolega kolegi wlasnie z UK wspomnial ze JM kreci sie w Vat (spolka w UK ) myslalem ze poprostu .......i bo nawet na walki to za maly rozmiar kapelusza na kupowanie klubu...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
ale ilu tu sie rozpisywalo na ile dostal itp a to tylko domysly. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Póki co z całego zamieszania dowiedzieliśmy się jednego. Meresiński na pewno nie jest niczyim słupem, który z definicji powinien być czysty i nie zamieszany w żadne afery.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
moj niestety najgorszy scenariusz nietety sie sprawdza : BC musial sprzedac szybko i trafilo na JM
a JM wyludzil kase z vat i wymyslil ze trzeba to wyprac w Koronie Kielce ...tam odpadl to wpadla Wisla a Teraz to jestesmy w ciemnej dupie |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
No nie wiem, tu jest cytowany prokurator, z nazwiska, a nie "osoba blisko zwiazana z klubem". Czyli de facto klolega z drugiego biurka w redakcji.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Już sam fakt pojawienia się takich oskarżeń powoduje, ZE NIKT POWAŻNY NIE ZAINWESTUJE W TEN KLUB. Nikt z takim syfem nie będzie chciał mieć nic wspólnego. Chyba nie wszyscy sobie zdają sprawę co się właśnie wydarzyło jeśli to jest prawda. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Koleś ma pieniądze, ale nie wiadomo skąd ponieważ sam posiada tylko firmę "gmina.pl" or something i kupuje sobie klub piłkarski. U mnie to było pierwsze skojarzenie, ale nie chciałem wzmagać szumu informacyjnego.
Zgadza się.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.08.2016 o godz. 12:52.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a teraz przypomnijcie sobie oswiadczenie TF !!!!!! oddajemy Wisle w dobre rece z nowym planem .....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|