|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Online |
|
Trudno ocenić czy tamta Wisła miałaby aż taką przewagę nad pozostałymi drużynami, bo tło nie jest to samo. I o ile można zastanawiać się o ile i czy w ogóle czołowe drużyny są słabsze, niż dawna Wisła o tyle te z miejsc 3-16 są nieporównywalnie silniejsze niż w tamtych czasach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=Wwe_nRafcP4
Co tam nasi śpiewają? "teraz śpiewacie..."? ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ogladam sobie powtoreczke teraz. 21:28 minuta meczu rzut rozny dla Legii, Rzezniczak Jovicia centralnie po mordzie z lokcia pociagnal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mnie ubawiła nasza przyśpiewka w stronę Legii, podczas ich podskakiwania na trybunach "tańczyć k...y, tańczyć"
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Czy była jak u Smydy?-a w ogóle ogladałes jakies mecze z tamtej rundy,czy zacząłeś od tej?Bo jak tak, to chyba to pytanie jest retoryczne. Sarki od 1 minuty: Kolejka 2 PP, 1/16 finału Kolejka 15 Kolejka 18 Kolejka 22 (tą przynajmniej powinienes pamietać). Występ Stepińskiego Wystepował od 1 minuty przed tym meczem 6x,ostatnio w poprzednim meczu z Pogonią..... A ten wystep był kiepski,bo był to chyba najgorszy zawodnik na boisku,obijał sie od innych,tarcił pilki bez kontaktu z przeciwnikiem. Garguła wystapił od 1 minuty 13x (ostatnio z Lechia Gdańsk) Jovic na prawej obronie-jest u nas od kilku meczy (grał 2 mecze) i ta pozycja była obstawiona,wiec ciezko było o to. Burliga na lewym,wymuszona pozycja,a ustawienie jego na tej pozycji okazało sie błędem,bo piłka czesto go mijała,źle sie ustawiał,czego efektem był gol(pomijając,ze była ręka). Pisanie czyjegos nazwiska(tym bardziej kogos ,kto nie jest Jej wrogiem) z małej litery pozostawiam bez komentarza... A teraz spodnie na tyłek i do szkoły ![]()
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 17.03.2015 o godz. 09:21.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
a jednak , na interii w "asach i cieniasach" potwierdzają że przy drugiej bramce był minimalny spalony
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 17.03.2015 o godz. 10:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli bramki Legii w meczu z nami to jedna po zagraniu ręką, a druga ze spalonego. Ale pewnie zdaniem Bońka i tak nikt tego nie widział
Prezio PZPN-u firmuje ten cały cyrk "nic się nie stało, Polacy nic sie nie stało". |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pozwolilem sobie ogladnac ze 100 razy poworki przy bramce na 2-2 ...
Sadze ze przy podaniu Dudy Zyreczko jest na delikatnym spalonym... Skrot na ekstraklasa.tv min.4.37 i ogladac klatka po klatce... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
rudy co wywiad powtarza jak to szkoda mu warszawskiej drużyny , a to kibice robią problemy , a to walkowery , a rudzielec cierpi i wypłakuje się do mediów, co to jest ? czy on czai że jest prezesem czegoś o nazwie pzpn ? a nie warszawki ?
oglądałem bramkę na 2:2 wiele razy, oceniłem że drewnożyrski jest na równi stopami z naszym blokiem obronnym , natomiast jest na pewno wychylony , pozostaje pytanie ? tyle ile Brozio czyli według kanalowców 23 cm czy więcej , kto śledził wie że kanalowcy nawet nie tknęli tej "akcji", poza tym sędzia miał go jak na dłoni ,w sumie co z tego jak przy pierwszej bramce też dupki widziały jak zagrywa ręką , ewidentnie widać że złotek czy jak mu tam jest blisko akcji i widzi zdarzenie , a boczny co robił ?przecież też to musiał widzieć , ale jak rudy prezio mówi że nikt nie widział to tak ma być i koniec kropka
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 17.03.2015 o godz. 10:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
2 bramki strzelone nieprawidłowo, o ile w pierwszym przypadku Złotek był dosyć daleko i zasłonięty, a liniowy z tyłu też mógł nie zauważyć, to w drugim przypadku minimalny spalony, ale liniowy kilka metrów za linią spalonego czyli błąd w ustawieniu...
Jednym słowem tradycji stało się zadość ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Fakt, był nieźle ustawiony, ale źle widział, oglądając powtórki mialem wrażenie, że jest spóźniony - zresztą jak napisałem - obie bramki strzelone nieprawidłowo
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Niestety szkoda już walkowac ten temat... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli do następnego meczu z Legią, w którym zostaniemy ponownie przekręceni (zgodnie już z tradycją). Za dużo ludzi czuwa nad tym by Legia niezagrożona dobrnęła do kolejnego MP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Tłumaczyć nie trzeba. A propos kibicowskiej strony tego meczu... Legioniści piszą w komentarzach pod ich "obiektywnym" artykulikiem o "pojedynku" na trybunach, że naszych konkretnie było słychać. Teraz wszyscy na DERBY! A potem ciekawy wyjazd do Białegostoku (czy Białystoku? ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 17.03.2015 o godz. 16:03.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
6 na 24 mecze-nie no fakt norma, sory. Widać podstawowy zawodnik. Przytaczając minuty Sarkiego to ty się ośmieszyłeś więc nawet nie zakładaj spodni tylko pieluszke i do żłobka. Jakoś nie pamiętam żeby PRAKTYCZNIE TAKIM SAMYM składem grał dyzma. Ale chętnie zobacze wsród twoich statystyk kiedy ostatnio w takim ustawieniu grał dyzma. Więc czekam z niecierpliwością. A co do oglądania meczy. Prawdopodobnie byłem w tym sezonie więcej razy na stadionie niż ty przez całe swoje życie. A teraz sio. Siusiu i do spania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
![]() Zapytałes mnie o poniższe tematy:
Ty za to teraz napisałes w ogóle nie na temat,bez sensu,miotajac sie jak ja ryba na haczyku... To jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu,ze nie ma sie co wdawac z Tobą w dyskusje.Przynajmniej na tym etapie wiekowym. A i na koniec.
.Przypuszczam,ze jak ja chodziłem na mecze,to Ty u ojca z jajo na jajo skakałeś.... ![]()
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 18.03.2015 o godz. 08:27.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A co do bólu. Jeżeli dla ciebie bólem jest odpowiedź jakiegoś szczyla na forum to sorry, ale nie mamy o czym gadać.Co do miotania. Wciąż jednak nie otrzymałem odpowiedzi, w którym to meczu dyzma grał takim składem, ale już jej nawet nie oczekuje Bez odbioru Adios |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Legia gra równo. I tyle. Jakby nie sędziowie to pewnie nawet nie byłaby liderem. Nie ma co gadać o tle, Wisła gdy miała budżet na poziomie walki o mistrza to jednak potrafiła ten atak pozycyjny prowadzić grając efektownie i efektywnie jednocześnie. |
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Teraz pytasz o to:
To sa dwie rózne sprawy. Naucz sie konretnie pisać o co Ci chodzi....To jest przykład miotania sie ,bo starasz sie przeinaczyć temat. Na to pytanie odpowiedziałem Ci wczesniej,ze trzeba było ogladać wczesniejsze mecze,bo nie jeden obfitował w dobrą grę i zaangażowanie,a własnie na Legii ostatnio tez osiagnelismy wynik 2:2..... Nie nie mam ,rozumiem,ze Ty chcesz powiedziec ,ze masz z 40-45 lat....Chyba ,ze też liczyc nie umiesz.Jak cos to zajrzyj sobie w mój profil ,to Ci wytarczy ,że 25 lat temu mogłem smigac ,a Ty wtedy nawet nie byłes w planie ![]() Co potwierdza to: Ps.
![]() Przepraszam za zaśmiecenie tematu.Jak bedziesz chciał cos jeszcze napisac to prosze na priv.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 19.03.2015 o godz. 08:50.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tak wracając do tego meczu. Zauważyłem a propos Weszło, że jak tylko Legia zagrała słabo/Wisła zagrała dobrze, w One Man Show Zarzeczny nie ma co czytać, więc dali jakieś odcinki z nim odpowiadającym na pytania xD Brakuje też niewydrukowanej tabeli xD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie ma o czym dyskutować. To chorzy ludzie.
Obejrzałem dzisiaj mecz Borussi. Błaszczykowski na +, błąd przy pierwszej straconej bramce, ale poza tym dwa podania otwierające drogę przy dwóch pierwszych bramkach dla Dortmundu, świetne podanie sam na sam które nie wiadomo jak zepsuł Hummels, jeden rajd w którym minął trzech zawodników i podał, dużo dobrych podań do przodu. Ogólnie - mecz na plus (również według komentatorów Eurosportu). Artykuł na "Weszło!" - Błaszczykowski słaby. Nie zaliczył bramki ani asysty. Ale wiadomo: * Błaszczykowski - Wisła * Nawałka - Boniek. Ci ludzie piszą kierując się nie wydarzeniami na boisku, a tylko i wyłącznie sympatiami. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|