|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Tragedia.
Tak to jest jak z g**a robi się wynik, a potem inni oczekują, że to tak zawsze będzie i jeszcze poprzeczkę będziemy podnosić bez inwestycji, wymiany kadry itp. Jak przyszedł Pan Robert Gaszyński to się cieszyłem. Naobiecywał, naopowiadał bajki a potem: - Kłótnia z kibicami - Brak obiecanego sponsora - Brak kasy na wzmocnienia - Brak wzmocnień w okresie przygotowań - Wzmocnienia na szybko w tym 2ch kontuzjowanych piłkarzy - Bajki o grach w pucharach - Wywalenie Smudy Dosyć ponury obraz zmian. Można Smudy nie lubić, ale w mojej opinii umiał on do większości trafić i wykrzesać z nich więcej niż potrafią stąd taki dobry wynik w zeszłym sezonie i na półmetku tego. Teraz napompowano balonik (transfery, sponsor, wzmocnienia), który pękł i w mojej opinii to główna przyczyna formy zespołu. Zamydlono oczy, a król nagi. Chciałbym aby było inaczej, ale dzisiaj 9 marca jestem w stanie postawić kasę na to, że do 8 się nie zakwalifikujemy czy na trenera dostaniemy Mourinho czy innego Urbana. I nie przez Smude, bo dzięki Smudzie mieliśmy szanse się jakoś w niej znaleść. Może to i jednak dobrze, bo jak to wszystko padnie a my będziemy walczyć o utrzymanie to ktoś postanowi sprzedać ten klub dla jego dobra. |
|
|

|
||||||
|
|