|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
sorry, popełniłem błąd chciałem napisać "znajdzie się pretekst" a nie "znajdziecie pretekst" a to zmienia postać rzeczy. W każdym razie nie było z mojej strony intencji adresowania do ciebie zarzutów słabej mentalności, tylko wytykam wam wspieranie, tłumaczenie, dawanie powodu tym co nie chodzą na mecze a uważają się za kibiców.
Co do wywodu, to faktem jest mentalność i wartości się części widowni pochrzaniły. Wina leży w wielu aspektach, temat na dłuższą dyskusję. Ja w ogóle nie przyjmuje do wiadomości, że słabsza gra może dla kibica być powodem do wahania się i niepójścia na mecz wiedząc jeszcze z góry, że sytuacja w klubie jest trudna. To jest działanie roszczeniowe - nieakceptowalne. Więc albo kibic to kibic, który daje coś od siebie, albo klient zdecydujmy się, co dla Wisły lepsze. A młyn to już osobna sprawa. W ostatnich latach to lanserska patologia, ale to wina tzw. decyzyjnych, którzy pewien model kibicowania narzucili. Kiedyś o bilety na młyn walczono - dosłownie. Dzisiaj bardziej dopełniony jest narożnik przy młynie - to wiele mówi.
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.02.2015 o godz. 22:19.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|

|
||||||
|
|