The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2015, 14:26
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
A jak przyjeżdża Legia to stadion wypełnia się po brzegi. Wychodzi na to, że więcej w Krakowie kibiców Legii aniżeli Wisły.
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
qqq-b Niestety ,miałem napisać to samo . Pokutuje fakt że ostatnie 15 lat to pokolenie po _Cupiałowych sukcesów , skończyły się czasy pt. 3-0 do przerwy. I raczej długo nie wrócą. Z mojej licznej ekipy stadionowej zostało nas dwóch... Cóż ,czasy się zmieniają , ludzie też. Kiedyś WIERNOŚĆ była znakiem. Dziś staje się hasełkiem... Szkoda. Bez złośliwości stwierdzam że liczyłem przynajmniej na pełny młyn. ...

Naprawdę nie rozumiecie tej prostej zależności, że zainteresowanie meczem wywołane jest atrakcyjnością rywala? Im mecz jest bardziej interesujący tym więcej ludzi na niego przyjdzie. Skończcie już wygadywać bzdury o wierności. Im Wisła jest słabsza tym mniej osób będzie na meczu. A tych "wiernych" będzie coraz mniej. Ostatnio było 2 tys 'wiernych' na młynie, na lepszym meczu będzie 4 tys, a na derbach pełny. A jakbyśmy spadli do 2 ligi to już tylko 1 tys, a jakbyśmy skończyli tak jak ŁKS to by nam wystarczało na mecz pół trybuny. I tak dalej.
Bardzo trafna uwaga darotsok73. "Wierność" to tylko hasełko. Jeżeli mecz nie będzie atrakcyjnym produktem to tych "wiernych" zostanie mała garstka.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów