|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poza tym, na nowych kartach widnieje numer identyfikacyjny.
Czy ma on jakieś znaczenie to już mnie nie pytajcie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
||
Dobre pytanie, dlaczego akurat dwa lata.
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A tymczasem na Legii zniesiono karty kibica...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oj tam, oj tam, KK bardzo dobra rzecz
Ciekawe ile kurew się nachapało kasy dzięki wprowadzeniu KK i ich produkcji. Ciekawe czy ktoś odpowie (nie no żartuję, wiadomo, że nie) za wprowadzanie tak durnych pomysłów jak m.in. KK. To jest fajowe, że ludzie mają pracę, podejmują złe decyzje i żadne konsekwencje ich za o nie spotykają.![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na czym polega to zniesienie? Z tego co czytałem i tak musisz pojawić się przy kasie, zrobić zdjęcie, podać pesel... Jedyna różnica jest taka że KK jest wirtualna, pewnie opłata też jakaś za nią będzie.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No pewnie będzie jakaś opłata manipulacyjna (z tego co tam wyczytałem to 5 zł, a kk kosztuje 15 zł.), u nas zresztą też tak swego czasu było na starym stadionie (2 zł. do biletu bodajże). http://legia.com/aktualnosci/legia-z...y-kibica-45612 . Ogólnie to zniesienie kk u nich to jest bardziej dla ludzi co chce się ich wyciągnąć na stadion, tak wywnioskowałem.
Mi się za to bardzo podoba ten program lojalnościowy gdy dostajesz punkty za bycie na meczu, zawsze to jakaś motywacja dla ludzi co np. się wahają czy iść dziś czy nie iść.
Ostatnio edytowane przez R33 : 11.02.2015 o godz. 21:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przecież cały czas nam wmawiano, że KK jest obowiązkowa aby wejść na mecz a teraz Legia ją zniosła. Jak się to ma do przepisów Ekstraklasy i ustaw ? Orientuje się ktos o co biega i dlaczego takie różne podejściaq do tej samej sprawy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na Śląsku od dawna była nieobowiązkowa...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
W praktyce to niewiele zmienia, bo przez internet bez KK i tak nie można kupować. A osobiście można kupować tylko dla siebie. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Serio? Ja myślałem, że robią zdjęcie tylko przy pierwszej wizycie, kolejne wizyty to podanie imienia i nazwiska oraz PESEL i kupujesz bilet, bez ponownego robienia zdjęcia. Przynajmniej tak rozumiem tekst który jest na ich stronie ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.02.2015 o godz. 22:51.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A nie jest też tak na Lechii Gdańsk?
Teraz kupiłem bilet na mecz z Wisłą przez Internet. Zrobiłem zdjęcie kamerką, wypełniłem dane i poszło. Byłem już na meczu Lechii kiedyś, nie wyrobiłem sobie karty kibica i kupiłem bilet w kasie. Jednak pani kasjerka poinformowała mnie, że to jest jednorazowa możliwość zakupu bez kart kibica. Ale jak widać coś się musiało zmienić, ponieważ teraz bez problemu kupiłem bilet przez neta i już mam go wydrukowany Więc nie wiem o co chodzi z tą Legią ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 11.02.2015 o godz. 23:01.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przecież te KK to można sobie w @@@@ wsadzić. Tak jak pisze Gwiaździsty, od początku była gadka, że KK są obowiązkowe. Ile już lat te karty piepszone są, 4 lata jeśli dobrze liczę. A jakoś na Śląsku KK były (chyba już nie są?) nieobowiązkowe jeszcze bodajże w tamtym sezonie. Czy nawet dajmy na to, że od dwóch lat są na Śląsku obowiązkowe. Dodajmy do tego teraz Legię. I jak to się ma do .......enia, które już trwa 4 lata, że posiadanie KK to obowiązek?
Jedni frajerzy to uchwalili, inni wprowadzili a jeszcze inni frajerzy - co jest w tej układance najsmutniejsze bo to frajerzy nasi, klubowi - egzekwowali ten chory i kłamliwy przepis o posiadaniu KK. Każdy na tym zarobił i ludzi mają w dupie - typowe myślenie jak u polityków. Najpierw ciągną hajs i walą w kulki a na koniec żale, że frekwencja spada i zdziwienie dlaczegóż tak się dzieje. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na Legii bez kk jak kupujesz drugi raz to nie musisz od nowa robić zdjęcia.
http://legia.com/bilet-bez-karty-kibica-110 Tak jak pisałem to jest bardziej ukłon w stronę nowych osób, żeby łatwiej ich było zachęcić do przyjścia na mecz. Co do stałych bywalców (albo w miarę stałych) to cóż ...kolejny raz chyba można tu przytoczyć historyjkę o rabinie, icku i kozie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No jak mają pozwolenie na przechowywania i używanie Twoich danych osobowych i zdjęć to możliwe. Ale bez podpisania takiej zgody nie mogą. Ponadto i tak musisz za każdym razem potwierdzać tożsamość.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja ostatnio jak wyrabiałem ponownie to bez zdjęcia bo mieli w bazie. Tak samo znajomi. Wogóle troszki to irytujące, że znowu trzeba wyrabiać. Chore.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra panowie koniec pier.... Chociaż Stilica nie podpisali to łamiemy strajk i kupujemy karnety. Jeszcze 3 tysiaki brakuje do ilości z jesieni. Trzeba się sprężyć, bo kto ma ratować klub jak nie my kibole?
Ruszać wyrabiać karty, kupować karnety -> nie narzekać ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Posiada ktos informacje ile na chwile obecna klub sprzedał karnetów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No gdzieś z 3 tys na tą chwile zgodnie z licznikiem
EDIT: Dzisiaj poszło już 100 karnetów, dlatego fajnie by było, jakby tak dynamika rosła z każdym dniem. ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.02.2015 o godz. 15:43.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam wielką prośbę o wrzucenie screena planu krzesełek sektora D21.
Niestety pomimo zalogowania do systemu sprzedaży nie mogę kupić karnetu, a tym samym zobaczyć szczegółowego planu sektorów... ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
14 300 a miejsc na wszystkich dostępnych 17 200 to jest 3 tysiaki.
Pewnie telefonika sporo dostała Przy rozpoczęciu sprzedaży ty patrzyłeś jeszcze na rezerwacje i było to ok 11 000.
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.02.2015 o godz. 02:10.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mamy wraz z żoną karnet od zawsze.Dlaczego jeżeli jedno zachoruje ,na karnet nie moge zabrac syna lub corki ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member