|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ależ rozgorżała dyskusja, mam marną nadzieje że może na pierwszy mecz będą kosztowac gdzies 15zl
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No co jest ludzie pisac cos
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cóż można pisać ? Jak zwykle u nas nic nie wiadomo...
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na mecz Reprezentacji są po 25zł moim zdaniem n otwarcie ligi powinni dac taniej żeby zapełnic stadion
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Aleście umieścili ten temat
A wracając do cen biletów to osobiście uważam że cena na pietrze nie powinna być taka sama jak na parterze tak jak to jest w przypadku reprezentacji. Osobiście mam nadzieję że dostaniemy do dyspozycji znaczne zróżnicowanie biletów w przedziale 20-50 zł. Oczywiście pisze o docelowych cenach biletów a nie tego co bedzie jeszcze w tej częsci sezonu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A czy wchodząc na trybunę przez kołowroty dalej ktoś będzie sprawdzał bilet
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe ile będzie teraz na korone i na główne otwrcie całego stadionu czy będą chcieli jakoś szczególnie zarobic czy raczej liczyc na Frekwencje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Myśle że na Korone mogą zrobić tak
E: 15 zł C dół: 25 C góra: 40 Sektory pisze o "starym" nazewnictwie, i zawsze dla mnie tak będą sie nazywać ![]() PS idźcie spać bo jutro mecz przecież o takej porze że można zaspać!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No takie ceny na otwrcie były by ja w Morde strzelił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Też stawiam że będą podobne ceny
E:20 zł C:dół 25zł C:góra 30-40zł narożnik 15-25zł a tak poza tym dlaczego D jest zamknięta |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Do budowy A/B konieczne jest używanie części powierzchni z D, a przez to nie możemy grać przy 3 trybunach...
![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
raczej dlatego, że nie ma jak na nią wejść, bo zapomnieli schody wybudować!!!
![]()
if You only knew the power of the Dark Side
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy otwarciu całego stadionu jest nadzieja że nawet na D mogą byc tanie bilety ale to tylko nadzieja.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Widzę, że bardzo optymistyczne te ceny podajecie. Zobaczymy jak będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Osobiście to nie wierzę żeby najtańsze bilety zeszły cenowo poniżej 25zł za mecz. I myślę że ta kwota 25zł to wyjdzie tylko w karnecie.
Wg mnie: D,E: 25-35zł C: 35-50zł A i tak to mi się wydaje chyba "trochę" zaniżone...
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 28.08.2010 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na C będą bilety po 50zł zapewne, bo póki co tam będą wszystkie pikniki, a z nich trzeba wyciągnąć najwięcej.
Co do D i E to stare ceny 25zł na zwykły mecz, a 35zł na Ległą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byle tylko nie przgieli z tymi cenami dobrze by bylo zeby to minimum 20tysiakow chodziło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
tylko jak będą takie ceny w granicach 30-40 zł to będzie cięszko zapełnić stadion , nie licząc takich meczów jak z cracovią i legią bo na takie mecze ceny troche skoczą do góry |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zależy też to od tego kto będzie w koncu operatorem stadionu i wogóle
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przy 20 tys. (Wiosna 2008) wyglądało to tak:
A, B - 35zł. C - 25zł. D - 20zł. E - 30zł. Na prestiżowe było chyba 10zł. drożej (albo 5) + dochodziła jeszcze opłata 2zł. dla nie posiadających kk. Ceny powinny być teraz tańsze logicznie rozumując, aczkolwiek mogą dojść do wniosku, że stadion lepszy to więcej można zapłacić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak wogóle to ciekawe po ile będzie kiełbasa
Tak czy inaczej wibieram się osiedlowo na pierwszy mecz na nowym stadionie bo dawno nie byłem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
oby jak najtansze , lepiej by przez jeden sezon byly naprawde bardzo tanie tak by przyciagnac i uzaleznic od chodzenia na mecze masy ludzi :_)
![]()
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ha! Niby ceny na wyzszych pietrach wg was maja byc wyzsze od tych blizej murawy?
![]() Jesli byloby zroznocowanie to wlasnie gora powinna byc tansza a dol drozszy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wsumie tak kiedys było w Anfiteatrach dół Szlachat góra bieda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Jak na E/D będą droższe niż 15-20 zł (na C 25-30 zł), to nie ma nawet co marzyć o choćby przeciętnej frekwencji. Miejmy nadzieję, że w klubie o tym wiedzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
6 tysięcy no nie wiem jak będą otwarte C i D to są to i tak bilety w cenach SS a jednak to R22. Do tego trochę pikników na C więc myślę że 10 tysięcy to spokojnie na stadionie by było. To jest moja wersja wydarzeń jak ta sprawa się potoczy nie moje zdanie na temat jak zapełnić stadion, po prostu mi się wydaję że tak ta sytuacja może się potoczyć. Osobiście zrobiłbym wszystko w celu osiągnięcia kompletu.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Komplety będa
na Legi na Lechu na Cracovi sadze ze i na Lechi jak sie zjada nasi bracia z Gdańska...Z kielcami tez na rozpoczecie moze byc komplet... ale nie ludzmy sie na meczach z zespolami takimi jak Górnik itp w zyciu nie bedzie nawet 1/4 ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety on raczej nie żartuje tak pewnie będzie.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |