The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2015, 14:52
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Pytanie jak długo będzie trwał w klubie notoryczny proceder wyłudzania pieniędzy od kibiców za wyrabianie co 2 lata nowej karty kibica ? Jeśli już karta musi być to dlaczego nie wystarcza jednorazowe wyrobienie ? Jak długo będziemy robieni w wała, by ktoś na nas ciągle zarabiał ? Są w lidze jeszcze jakieś kluby co każą kibicom co 2 lata wyrabiać nowe karty kibica ? Orientuje się ktoś czy w rozmowach z nowym prezesem był poruszony ten temat ? I czy bedzie z tym cos robione czy dalej będzie trwał ten cyrk ?
Na Legii jest tak samo.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.02.2015, 16:03
Poza tym, na nowych kartach widnieje numer identyfikacyjny.
Czy ma on jakieś znaczenie to już mnie nie pytajcie...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.02.2015, 20:36
Pytanie jak długo będzie trwał w klubie notoryczny proceder wyłudzania pieniędzy od kibiców za wyrabianie co 2 lata nowej karty kibica ? Jeśli już karta musi być to dlaczego nie wystarcza jednorazowe wyrobienie ? Jak długo będziemy robieni w wała, by ktoś na nas ciągle zarabiał ? Są w lidze jeszcze jakieś kluby co każą kibicom co 2 lata wyrabiać nowe karty kibica ? Orientuje się ktoś czy w rozmowach z nowym prezesem był poruszony ten temat ? I czy bedzie z tym cos robione czy dalej będzie trwał ten cyrk ?

Dobre pytanie, dlaczego akurat dwa lata.

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Poza tym, na nowych kartach widnieje numer identyfikacyjny.
Czy ma on jakieś znaczenie to już mnie nie pytajcie...
Wynika on z ustawy o imprezach masowych:
Cytat:
2d. Osobie uczestniczącej w meczu piłki nożnej nadaje się wyłącznie jeden
numer identyfikacyjny ważny nie dłużej niż 5 lat od dnia wydania. Systemy, (...) zapewniają, że numery identyfikacyjne nadawane przez administratorów danych, (..) są zindywidualizowane i niepowtarzalne
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.02.2015, 08:37
A tymczasem na Legii zniesiono karty kibica...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.02.2015, 11:06
Oj tam, oj tam, KK bardzo dobra rzecz Ciekawe ile kurew się nachapało kasy dzięki wprowadzeniu KK i ich produkcji. Ciekawe czy ktoś odpowie (nie no żartuję, wiadomo, że nie) za wprowadzanie tak durnych pomysłów jak m.in. KK. To jest fajowe, że ludzie mają pracę, podejmują złe decyzje i żadne konsekwencje ich za o nie spotykają.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.02.2015, 19:34
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Oj tam, oj tam, KK bardzo dobra rzecz Ciekawe ile kurew się nachapało kasy dzięki wprowadzeniu KK i ich produkcji. Ciekawe czy ktoś odpowie (nie no żartuję, wiadomo, że nie) za wprowadzanie tak durnych pomysłów jak m.in. KK. To jest fajowe, że ludzie mają pracę, podejmują złe decyzje i żadne konsekwencje ich za o nie spotykają.
Jaroo, sam sobie odpowiedziałeś. Ci którzy mieli zarobić to zarobili. Końcowy odbiorca jakim jest w tym przyoadku kibic zawsze płaci za wszystko i ma gówno do gadania. Kasa się zgadza i tyle...
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.02.2015, 20:05
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
A tymczasem na Legii zniesiono karty kibica...
Na czym polega to zniesienie? Z tego co czytałem i tak musisz pojawić się przy kasie, zrobić zdjęcie, podać pesel... Jedyna różnica jest taka że KK jest wirtualna, pewnie opłata też jakaś za nią będzie.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 11.02.2015, 21:29
No pewnie będzie jakaś opłata manipulacyjna (z tego co tam wyczytałem to 5 zł, a kk kosztuje 15 zł.), u nas zresztą też tak swego czasu było na starym stadionie (2 zł. do biletu bodajże). http://legia.com/aktualnosci/legia-z...y-kibica-45612 . Ogólnie to zniesienie kk u nich to jest bardziej dla ludzi co chce się ich wyciągnąć na stadion, tak wywnioskowałem.

Mi się za to bardzo podoba ten program lojalnościowy gdy dostajesz punkty za bycie na meczu, zawsze to jakaś motywacja dla ludzi co np. się wahają czy iść dziś czy nie iść.
Ostatnio edytowane przez R33 : 11.02.2015 o godz. 21:37.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.02.2015, 21:39
Przecież cały czas nam wmawiano, że KK jest obowiązkowa aby wejść na mecz a teraz Legia ją zniosła. Jak się to ma do przepisów Ekstraklasy i ustaw ? Orientuje się ktos o co biega i dlaczego takie różne podejściaq do tej samej sprawy ?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.02.2015, 22:34
Przecież cały czas nam wmawiano, że KK jest obowiązkowa aby wejść na mecz a teraz Legia ją zniosła. Jak się to ma do przepisów Ekstraklasy i ustaw ? Orientuje się ktos o co biega i dlaczego takie różne podejściaq do tej samej sprawy ?
Na Śląsku od dawna była nieobowiązkowa...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 11.02.2015, 22:41
To po prostu wygląda tak jakby KK była wyrabiana przy każdym zakupie pojedynczego biletu. Czyli nie masz KK, ale przy zakupie biletu biorą dowód osobisty z danymi i robią zdjęcie. Czyli zamiast raz wyrobić KK i potem kupować szybko i sprawnie, można nie wyrabiać KK i kupować trochę wolniej i mniej sprawnie.

W praktyce to niewiele zmienia, bo przez internet bez KK i tak nie można kupować. A osobiście można kupować tylko dla siebie.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.02.2015, 22:49
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
To po prostu wygląda tak jakby KK była wyrabiana przy każdym zakupie pojedynczego biletu. Czyli nie masz KK, ale przy zakupie biletu biorą dowód osobisty z danymi i robią zdjęcie. Czyli zamiast raz wyrobić KK i potem kupować szybko i sprawnie, można nie wyrabiać KK i kupować trochę wolniej i mniej sprawnie.

W praktyce to niewiele zmienia, bo przez internet bez KK i tak nie można kupować. A osobiście można kupować tylko dla siebie.

Serio?
Ja myślałem, że robią zdjęcie tylko przy pierwszej wizycie, kolejne wizyty to podanie imienia i nazwiska oraz PESEL i kupujesz bilet, bez ponownego robienia zdjęcia.

Przynajmniej tak rozumiem tekst który jest na ich stronie
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.02.2015 o godz. 22:51.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 11.02.2015, 22:58
A nie jest też tak na Lechii Gdańsk?

Teraz kupiłem bilet na mecz z Wisłą przez Internet.

Zrobiłem zdjęcie kamerką, wypełniłem dane i poszło. Byłem już na meczu Lechii kiedyś, nie wyrobiłem sobie karty kibica i kupiłem bilet w kasie. Jednak pani kasjerka poinformowała mnie, że to jest jednorazowa możliwość zakupu bez kart kibica. Ale jak widać coś się musiało zmienić, ponieważ teraz bez problemu kupiłem bilet przez neta i już mam go wydrukowany

Więc nie wiem o co chodzi z tą Legią
Ostatnio edytowane przez Proud : 11.02.2015 o godz. 23:01.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.02.2015, 23:13
Przecież te KK to można sobie w @@@@ wsadzić. Tak jak pisze Gwiaździsty, od początku była gadka, że KK są obowiązkowe. Ile już lat te karty piepszone są, 4 lata jeśli dobrze liczę. A jakoś na Śląsku KK były (chyba już nie są?) nieobowiązkowe jeszcze bodajże w tamtym sezonie. Czy nawet dajmy na to, że od dwóch lat są na Śląsku obowiązkowe. Dodajmy do tego teraz Legię. I jak to się ma do .......enia, które już trwa 4 lata, że posiadanie KK to obowiązek?
Jedni frajerzy to uchwalili, inni wprowadzili a jeszcze inni frajerzy - co jest w tej układance najsmutniejsze bo to frajerzy nasi, klubowi - egzekwowali ten chory i kłamliwy przepis o posiadaniu KK. Każdy na tym zarobił i ludzi mają w dupie - typowe myślenie jak u polityków. Najpierw ciągną hajs i walą w kulki a na koniec żale, że frekwencja spada i zdziwienie dlaczegóż tak się dzieje.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 11.02.2015, 23:23
Na Legii bez kk jak kupujesz drugi raz to nie musisz od nowa robić zdjęcia.
http://legia.com/bilet-bez-karty-kibica-110

Tak jak pisałem to jest bardziej ukłon w stronę nowych osób, żeby łatwiej ich było zachęcić do przyjścia na mecz. Co do stałych bywalców (albo w miarę stałych) to cóż ...kolejny raz chyba można tu przytoczyć historyjkę o rabinie, icku i kozie.
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 11.02.2015, 23:47
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Serio?
Ja myślałem, że robią zdjęcie tylko przy pierwszej wizycie, kolejne wizyty to podanie imienia i nazwiska oraz PESEL i kupujesz bilet, bez ponownego robienia zdjęcia.

Przynajmniej tak rozumiem tekst który jest na ich stronie
No jak mają pozwolenie na przechowywania i używanie Twoich danych osobowych i zdjęć to możliwe. Ale bez podpisania takiej zgody nie mogą. Ponadto i tak musisz za każdym razem potwierdzać tożsamość.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 12.02.2015, 11:37
Ja ostatnio jak wyrabiałem ponownie to bez zdjęcia bo mieli w bazie. Tak samo znajomi. Wogóle troszki to irytujące, że znowu trzeba wyrabiać. Chore.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 12.02.2015, 12:43
Dobra panowie koniec pier.... Chociaż Stilica nie podpisali to łamiemy strajk i kupujemy karnety. Jeszcze 3 tysiaki brakuje do ilości z jesieni. Trzeba się sprężyć, bo kto ma ratować klub jak nie my kibole?
Ruszać wyrabiać karty, kupować karnety -> nie narzekać

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
MatiRbk
Member

Od: 10.2013

Stary 12.02.2015, 13:48
Posiada ktos informacje ile na chwile obecna klub sprzedał karnetów
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 12.02.2015, 14:30
MatiRbk napisał(a):Wyświetl post
Posiada ktos informacje ile na chwile obecna klub sprzedał karnetów
No gdzieś z 3 tys na tą chwile zgodnie z licznikiem

EDIT: Dzisiaj poszło już 100 karnetów, dlatego fajnie by było, jakby tak dynamika rosła z każdym dniem.
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.02.2015 o godz. 15:43.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 12.02.2015, 16:26
palikot napisał(a):Wyświetl post

EDIT: Dzisiaj poszło już 100 karnetów, dlatego fajnie by było, jakby tak dynamika rosła z każdym dniem.
Patrzylem przy rozpoczęciu sprzedaży, było wolnych 14995, teraz jest +/-14300...
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 12.02.2015, 17:38
Mam wielką prośbę o wrzucenie screena planu krzesełek sektora D21.
Niestety pomimo zalogowania do systemu sprzedaży nie mogę kupić karnetu, a tym samym zobaczyć szczegółowego planu sektorów...
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.02.2015, 18:03

A ze 2 dni temu na TT ktoś pisal ze Wisła nie sprzedala nawet 1000 karnetow...
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Stary 12.02.2015, 18:55
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
No mówię, według licznika na stronie poszło 600 karnetów.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 13.02.2015, 01:49
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
14 300 a miejsc na wszystkich dostępnych 17 200 to jest 3 tysiaki.
Pewnie telefonika sporo dostała

Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
No mówię, według licznika na stronie poszło 600 karnetów.
Przy rozpoczęciu sprzedaży ty patrzyłeś jeszcze na rezerwacje i było to ok 11 000.
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.02.2015 o godz. 02:10.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 13.02.2015, 02:06
Above napisał(a):Wyświetl post
Mam wielką prośbę o wrzucenie screena planu krzesełek sektora D21.
Niestety pomimo zalogowania do systemu sprzedaży nie mogę kupić karnetu, a tym samym zobaczyć szczegółowego planu sektorów...

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
jurek1701
Junior Member

Od: 02.2007

Stary 13.02.2015, 12:08
Mamy wraz z żoną karnet od zawsze.Dlaczego jeżeli jedno zachoruje ,na karnet nie moge zabrac syna lub corki ?
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Stary 13.02.2015, 13:45
14 300 a miejsc na wszystkich dostępnych 17 200 to jest 3 tysiaki.
Pewnie telefonika sporo dostała

Przy rozpoczęciu sprzedaży ty patrzyłeś jeszcze na rezerwacje i było to ok 11 000.

Masz rację, mój błąd
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 13.02.2015, 13:59
jurek1701 napisał(a):Wyświetl post
Mamy wraz z żoną karnet od zawsze.Dlaczego jeżeli jedno zachoruje ,na karnet nie moge zabrac syna lub corki ?
bo głosujecie na twardogłowych którzy takie prawo ustalają. Zawsze mówię nie głosować na lewice Więcej w politycznym

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.02.2015, 17:54
bo głosujecie na twardogłowych którzy takie prawo ustalają. Zawsze mówię nie głosować na lewice Więcej w politycznym
Sasm curva nam to bagno na głowę ściągnęłeś gdy zagłosowałeś na złodziejską bandę z PO jak sam się przyznałeś, a teraz robisz wodę z mózgu kibicom.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów